Mihaela Rădulescu are cu ce să se mândrească! Cât de mare s-a făcut Ayan şi cum arată acum!

28.05.2018
Mihaela Rădulescu are cu ce să se mândrească! Cât de mare s-a făcut Ayan şi cum arată acum!

Mihaela Rădulescu are o mândrie de băiat! Este uimitor cât de mare s-a făcut Ayan, fiului Mihaelei Rădulescu, și cât de bine arată la nici 15 ani.

Copilul care a crescut în ochii publicului are parte de o schimbare radicală! Dacă nu am ști ca Mihaela Rădulescu are un copil, am fi tentați să credem că este iubitul un pic mai tânăr al acesteia.

Cu siguranță, a frânt câteva inimi până acum! Ayan nici nu a împlinit 15 ani, că are o apariție ireproșabilă. Și cum ar putea fi altfel, dacă face și antrenament în acest sens?!?

Mihaela, extrem de mândră de el, l-a filmat în timp ce se antrena la o bară, făcând tracțiuni. Cu așa un băiat înalt și frumos, vedeta nu are cum să nu îl soarbă din priviri.

Cum arată Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu: trsansformare bruscă

Transformarea ”micului Ayan” în ”chipeșul Ayan” s-a produs aproape brusc. Dintr-odată, fiul Mihaelei Rădulescu și-a schimbat look-ul, s-a tuns, s-a înălțat și cu un zâmbet… irezistibil! Bravo! Așa mamă, așa fiu!

Citește și: Mihaela Rădulescu, răspunde celor care o critică

Mesajul Mihaelei pentru adolescente

Mihaela Rădulescu le atenţionează pe mame să pună accent pe o „educaţie solidă, cu grijă pentru formatat nu doar mintea, ci şi trupul, atitudinea, raportarea la ceilalţi şi încrederea în sine“, scrie click.ro.

„N-am avut o copilărie roz, ca mai toate fetiţele de azi, nu m-am jucat cu păpuşi Barbie, nu aveam paiete pe pantofi şi nici nu m-am fardat vreodată, până la 18 ani.

Şi dacă aveam o fetiţă de crescut acum, în această epocă, aş fi făcut totul să rămână copil… toată copilăria, să nu accelereze procesul celei mai pure şi mai frumoase perioade din viaţă.

La feminitatea absolută, la graţie şi fineţe nu se ajunge luând-o de la grădiniţă cu vopsitul unghiilor, ci cu o educaţie solidă, cu repere semnificative, cu grijă pentru formatat nu doar mintea, ci şi trupul, atitudinea, raportarea la ceilalţi, încrederea în sine…“, a scris vedeta.

Mihaela a scris acest mesaj după ce a mărturisit că a văzut pe stradă o fetiţă de 12 ani, arătând ca  „Miss Piggy“, din cauza machiajului excesiv pe care îl purta.

„Nu mi-a venit pe cer senin ideea, ci pentru că am văzut o fetiţă de 12 ani cu tocuri şi fardată excesiv, de mână cu mama ei, mândră şi semănând izbitor cu Miss Piggy. Dar, nu-i aşa, fiecare procedează cum crede că e corect, mai ales când e vorba de proprii copii…

Să ne revenim. Luaţi un gând bun şi un zâmbet cât se poate de roz de la mine! Miha“ a fost mesajul publicat pe Instagram de Mihaela Rădulescu.