Connect with us
Oana Roman trece prin clipe dureroase: ”Sufletul meu e rupt în două!”

Monden

Oana Roman trece prin clipe dureroase: ”Sufletul meu e rupt în două!”

Oana Roman trece prin momente dureroase. Câinele ei este bolnav. A postat și pe o rețea de socializare o imagine cu patrupedul, însoțită de un mesaj. Animalul familiei suferă de dublă hernie de disc. Va fi dus al medic, pentru a se afla ce este de făcut în cazul acela.

Oana Roman trece prin clipe dureroase: ”Sufletul meu e rupt în două!”

„Îl iubesc ca pe propriul meu copil şi am aflat că este foarte bolnav! Sufletul meu e rupt în două! Ne vom lupta pentru el si sperăm că va fi bine! Este o minune de căţel bun şi cuminte! Are dublă hernie de disc. Aştept mâine să-i facă tomograf”, a fost mesajul postat de Oana Roman pe contul ei de pe Instagram.

Prietenii Oanei Roman, dar și fanii ei au început să îi trimită mesaje prin care o încurajau. Printre cei care i-au scris se numără și iubita lui Dorian Popa. Iată ce i-a scris ea: „Nu vreau să îmi imaginez prin ce treci! Din păcate aceste veşti sunt cumplite, numai cine are un animăluţ poate să înteleagă! Şi eu am trecut cu al meu, un shitzu micuţ de cea mai grea boală numita parvoviroză. O săptămână de stat pe perfuzii şi tratamente. O să fie o să vezi! Roagă-te pentru el!”.

„Dragul de el! Fă tot ce-ți stă în putință să-i fie bine! Sănătate multă! Te pup, Oana!”. „Și eu am un bulldog francez și am trecut prin multe cu el. Te înțeleg perfect… multă putere! Sănătate multă!”. „Nu exista terapie de recuperare sau operație? Sau e bătrân ? Sper sa vi se însănătoșească pentru ca doare enorm când moare un cățel. Am trecut și eu prin asta”, au fost alte mesaje primite de Oana Roman.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top