Connect with us
Primul soț al Stelei Popescu, acuzații la adresa fiicei adoptive a regretatei actrițe: „Banul este pe primul loc, nu mă mai miră...”

Monden

Primul soț al Stelei Popescu, acuzații la adresa fiicei adoptive a regretatei actrițe: „Banul este pe primul loc, nu mă mai miră…”

La șase luni de când Stela Popescu a plecat dintre noi, primul soț al marii actrițe face acuzații la adresa fiicei adoptive a acestaia.

Doina Maximilian a moștenit întreaga avere a artistei. Casele, terenurile, precum și bijuteriile Stelei Popescu. Toată lumea i-a apreciat stilul actriței și lucrurile pe care le avea de fiecare dată când ieșea în public.

Citește și: Alexandru Arșinel, prima aniversare fără Stela Popescu: „Uneori mi se pare că ea nu…”

Dan Puican o acuză pe Doina Maximilian că vinde lucrurile regretatei artiste și că vrea să încearcă să obțină în acest mod.

„Am auzit că fata Stelei a început să îi vândă rochiile. Plus că vrea să închirieze vila de la mare, de la 2 Mai. Nu mă mai miră nimic pentru că trăim într-o epocă în care banul este pe primul loc”, a declarat Dan Puican pentru Click!

Doina Maximilian a negat că ar fi obținut bani după ce ar fi dat deja câteva dintre lucrurile care i-au aparținut mamei adoptive, Stela Popescu. În plus, ea a subliniat că nu va închiria vila de la mare și nici nu o va vinde. Femeia spune că a dat de pomană mai multe lucruri, fără să obțină bani pe ele.

Citește și: Alexandru Arșinel, în lacrimi după Stela Popescu și Cristina Stamate. Mărturisiri emoționante

„Am dat o parte din haine de pomană celor de la teatru, nu am cerut bani pe ele cum spune el. Le-am dat unor oameni care au iubit-o pe Stela Popescu! Am dat şi rochii de scenă, dar şi de purtat de zi cu zi.

Doina Maximilian, extrem de afectată de acuzațiile care i s-au adus

Nu este adevărat nimic, nu o închiriez, nu o vând. O să vină prieteni de ai mei să mai stea pe timp de vară, dar nu o să le cer bani”, a mai spus Doina Maximilian, potrivit sursei citată mai sus.

Aceasta a mărturisit că lucrurile care s-au spus despre ea și despre mama sa au afectat-o foarte mult.

„Locuiesc în casa mamei mele de mult timp, mai exact, după o săptămână de la moartea sa. Nu după o lună şi ceva cum vorbeşte lumea. Trebuia să mă mut. Aia nu este casă care să fie lăsată de izbelişte, plus că eu oricum veneam la două-trei zile pe acolo”, a spus Doina Maximilian.

Foto: Hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top