Connect with us
Betty Stoian este în culmea fericirii! Ce i-a promis Florin Salam când a aflat că va fi bunic

Monden

Betty Stoian este în culmea fericirii! Ce i-a promis Florin Salam când a aflat că va fi bunic

Betty Stoian și Cătălin Vișănescu abia așteaptă să își strângă bebelușul în brațe. De când au aflat că vor fi părinți pentru prima dată, fiica lui Florin Salam și iubitul său sunt extrem de emoționați.

Aflați în studioul Wowbiz, Betty și Cătălin au vorbit despre momentul în care au aflat că vor avea un copil.

„Nu o să uit niciodată momentul ăsta. Nu ştiam sigur. Eram la sală şi am stat cam vreo oră pe acolo, iar eu la sală am făcut nişte exerciţii pe care nu trebuia să le fac fiind însărcinată. Mi s-a făcut rău, foarte rău, tremuram. Am zis că nu mai pot să stau. M-am urcat într-un taxi. Am ajuns acasă, m-am schimbat şi am plecat spre mine acasă, de la Cătălin.

Citește și: Ce nume va purta copilul lui Betty Salam. Florin Salam va fi profund emoționat

La un semafor l-am văzut pe un omc are mânca dintr-o gogoaşă, eu mi-am imaginat-o cu ciocolată. Nu mi s-a întâmplat niciodată. Am căutat două săptămâni gogoaşa aia. Nu am mâncat-o pentru că nu mi-a plăcut. Am ajuns acasă şi am vorbit cu una dintre mătuşile mele. Pofta aia foarte mare… Nu m-a luat în seamă. Nimeni nu mă lua în seamă.

Citește și: Betty Salam a plecat de acasă! Fiica lui Florin Salam a luat o decizie neașteptată

Am trimis-o pe mătuşa mea la farmacie să ia un test fără să ştie Cătălin. Mi-a promis că nu o să spună nimănui. Am plecat din cameră înainte să află. Am auzit-o pe mătuşa mea că ţipă. Mai erau şi nişte prieteni prin casă. Am vrut să ţinem secret până nu am ştiut că bebe este bine, sănătos (…) A fost sarcină toxică, am slăbit şapte kilograme în două săptămâni„, a spus Betty Salam.

Aceasta a dezvăluit și că familia sa este foarte fericită pentru veste. Florin Salam i-a făcut o promisiune lui Betty atunci când a aflat că va deveni bunic pentru prima dată.

„Mi-a promis că se va cuminţi, în sensul că va fi un bunic foarte bun. Pe la 3 luni ni s-a spus că este fetiţă. La patru luni jumate ne-a spus că este băieţel. Mattias, am ales amândoi acelaşi nume fără să ştim. Ştefan de la mama„, a mai spus Betty Salam.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top