Connect with us
Răsturnare de situație după moartea Ionelei Prodan. Ce decizie a luat Anca, fata cea mică a cântăreței

Monden

Răsturnare de situație după moartea Ionelei Prodan. Ce decizie a luat Anca, fata cea mică a cântăreței

Ionela Prodan a murit și a lăsat în urmă o avere consistentă. Foarte multă lume s-a întrebat cum se va împărți averea între Anca și Anamaria, cele două fiice ale cântăreței de muzică populară.

Nimeni nu se aștepta, însă, să se întâmple asta.

Revista Viva! anunță o decizie neașteptată a Ancăi Prodan, după moartea mamei sale.

„Anca, sora Anei, a plecat spre America azi de dimineață. În toate aceste zile, cele două surori au umblat pe la notariate, iar Anca i-a cedat Anamariei toată averea lăsată moștenire de Ionela Prodan.

A spus că e sora mai mare și că ea știe cel mai bine ce trebuie să facă. La ei în familie nu se pune problema de certuri, scandaluri, neînțelegeri. Nu a fost niciodată vorba despre așa ceva, scandaluri între frați pe avere sau pe alte subiecte. 

Ana umblă, acum pe la toate primăriile de sector, ca să rezvolve cu actele.

Ionela Prodan a lăsat moștenire mai multe case, terenuri, locuri de veci, bani din drepturile de autor. E vorba despre câteva milioane de euro.”, a declarat o sursă din anturajul Anamariei Prodan Reghecampf pentru revista VIVA!

Aceeași sursă mai menționează că după moartea Ionelei Prodan, cel mai probabil, Anamaria Prodan va mai veni în țară doar ocazional, mai ales că fetelei ei învață acolo, băiatul ei joacă fotbal, iar soțul ei antrenează în Qatar.

De ce nu a vrut Anamaria să se căsătorească cu Laurențiu Reghecampf

Puțină lume știe faptul că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut o relație în trecut, atunci când erau foarte tineri.

În 1996, Anamaria Prodan nu a vrut sa fie nevasta lui Laurențiu Reghecampf, iar cei doi s-au separat atunci, după o relație scurtă.

Ulterior, s-au reîntâlnit și, în 2008, s-au căsătorit.

Într-un interviu pe care l-a acordat în 2012, Anamaria a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Reghe. Acesta juca la momentul respectiv la echipa națională de juniori.

„Ne-am cunoscut acum mai bine de 16 ani, la Hotel Intercontinental. El era în cantonament cu echipa naţională şi ieşeau la plimbare, iar eu treceam pe lângă hotel”, povestea Anamaria Prodan într-un interviu în revista Taifasuri.

„Ne ştiam din lumea fotbalului şi ne-am oprit să vorbim. Aşa a început relaţia noastră.

El era foarte tânăr, avea 17 ani şi jumătate şi a durat ceva. Legătura a fost scurtă şi foarte frumoasă, dar eu nu-mi doream căsătorie, consideram că e prea devreme pentru un asemenea pas, şi atunci drumurile noastre s-au separat”, a mai spus Anamaria Prodan.

Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top