Silviu Prigoană, despre cazul Ilie Năstase: „Probabil că a uitat să spună, când l-a oprit poliția că…”

30.05.2018
Silviu Prigoană, despre cazul Ilie Năstase: „Probabil că a uitat să spună, când l-a oprit poliția că…”

Silviu Prigoană s-a declarat extrem de surprins de ce a făcut prietenul său, Ilie Năstase, după ce a fost oprit de două ori într-o zi de către Poliție. Dacă prima dată când a fost oprit polițiștii au constatat că fostul campion la tenis a consumat alcool, a doua oară, acesta s-a ales cu dosar penal pentru că a condus fără permis.

Omul de afaceri Silviu Prigoană nu poate înțelege de ce cazul lui Ilie Năstase a fost atât de mediatizat.

„Ce a făcut Ilie… e prietenul meu, trebuie să recunosc, dar nu e în regulă, e descalificat. Probabil a uitat să spună, când l-a oprit poliția, că e Ilie Năstase. Am înțeles că a fost o razie de poliție și cu paparazzi. N-am înțeles de ce Poliția Română face conferință de presă pentru orice român care rămâne fără permis.

Citește și: Ilie Năstase, scandal cu polițiștii. Cum s-a ales fostul tenismen cu două dosare penale – UPDATE

Să faci circ pentru paparazzi… ministerul de Interne să accepte să se facă o conferință pentru un cetățean este absolut incredibil. Cine a greșit în toată povestea asta e Ilie Năstase. Echipajul de poliție nu a procedat corect.

Au fost anunțați de presă, au venit grămadă. Ilie Năstase avea și un alt permis de conducere, în Monaco, nu se știa. Dacă el cunoștea legea, își preda permisul din România la poliție și îl păstra pe cel din Monaco.„, a spus Silviu Prigoană, la „Agenția Vip”.

La scurt timp după ce a aflat că soțul său era cu o altă femeie în mașină când a fost oprit de poliție, Brigitte Sfăt a scris pe pagina sa de socializare un mesaj

„Zilele trecute, telefonul mi-a sunat nonstop și unica întrebare a fost care este părerea mea despre ceea ce s-a întâmplat în incidentul de vineri dimineața. Nu înțeleg de ce mie mi se pun aceste întrebări și nu domnișoarei care se afla cu soțul meu în acea noapte. După cum se vede și pe filmulețul pe care l-a văzut toata România.

Citește și: Brigitte Sfăt a izbucnit, după ce Ilie Năstase s-a ales cu două dosare penale: „ Nu înțeleg…”

Mi-aș dori ca Ilie să-mi permită să-mi refac viața, consider că am fost alături de el în momentele lui de cumpănă, viața merge înainte cu bune și cu rele. Cred că am dreptul și eu la asta”, a scris Brigitte Năstase pe pagina sa de socializare.

Câteva ore mai târziu, Brigitte a aflat și cine era domnișoara care se afla pe scaunul din dreapta al mașinii lui Ilie Năstase. Și, supărată de toate cele întâmplate, i-a dat numele pe Facebook.

„Vă rog să o sunați de astăzi înainte pe numita Săftoiu Alina pentru mai multe informații din dimineata cu pricina. Mulțumesc”, a mai spus Brigitte, extrem de dezamăgită de ce s-a întâmplat.