Connect with us
Soțul Oanei Zăvoranu a pierdut custodia copilului pe care îl are cu fosta iubită

Monden

Soțul Oanei Zăvoranu a pierdut custodia copilului pe care îl are cu fosta iubită

Alex Ashraf, soțul Oanei Zăvoranu, a primit o lovitură dură din partea judecătorilor. Palestinianul a pierdut custodia parțială a copilului pe care îl are cu fosta iubită, Oncescu Alexandra Roberta.

Magistrații Judecătoriei Sectorului 2 au decis să-i retragă custodia parțială lui Alex Ashraf.

„Admite acţiunea formulată de reclamanta ONCESCU ALEXANDRA ROBERTA în contradictoriu cu pârâtul ABU AMOUD ASHRAF. Modifică măsura stabilită prin sentinţa civilă nr. 4839 din 12.04.2016 de Judecătoria Sector 2 Bucureşti în dosarul nr. 34253/300/2013, cu privire la minorul O.M.A.M.

În sensul că dispune exercitarea autorităţii părinteşti cu privire la minor exclusiv de către mama reclamantă. Ia act că reclamanta solicită cheltuieli de judecată pe cale separată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sector 2 Bucureşti”, se arată în decizia magistraților.

Citește și: Mesajul dur al lui Alex Ashraf dupa casatoria cu Oana Zavoranu

În 2016, fosta iubită spunea că Alex voia custodia, însă că nu a participat deloc la creșterea copilului.

„Voia vizite, voia custodie, voia tot. De un an nu se mai prezintă într-un proces intentat de el. Plângea pe acolo, în faţa judecătorilor. Voia drepturile, nu şi obligaţiile, că a fost acolo la momentul conceperii. Au trecut deja doi ani şi s-a adunat o sumă mărişoară pe care el o are de plată. Nu ştiu cum se va descurca să achite aproape 8.000 de lei.

Citește și: La aproape trei ani de la moartea mamei sale, Oana Zăvoranu a făcut anunțul: “Având în vedere…

Are două milioane de lei vechi, pe lună, pensie, nici măcar jumătate din suma pentru grădiniţă. El a făcut totul singur, nu l-a rugat nimeni să recunoască acest copil. Singur a făcut acest joc. Şi eu merg pe jocul lui. Eu nu am vrut nimic de la el, dar instanţa mi-a spus că nu sunt eu în măsură să decid, pentru drepturile copilului”, mărturisea Alexandra Oncescu, fosta iubită a lui Alex Ashraf, în 2016.

Tânăra anunţa încă de atunci că nu e dispusă să cedeze şi că-şi va căuta dreptatea în instanţă:

„S-a stabilit o custodie comună, deşi nu înţeleg de ce. Trebuie să plătească pensie alimentară plus cheltuieli de judecată, în valoare de 1.800 de lei. Ar trebui să meargă să-şi ia trei job-uri ca să scape de datorii. Nu a venit să vadă copilul, nu a dat nici măcar un telefon. S-a încheiat procesul. El în momentul ăsta are nişte probleme, să i le rezolve cine vrea. Se pare că vrea să rămână agăţat de mine într-un fel sau altul. Trebuia să se prezinte la proces şi să susţină ceea ce a declarat la notariat, când a spus că renunţă. Eu voi intenta alt proces! Va trebui să-şi plătească daunele”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top