Connect with us
Soția lui Salam, momente de panică în luna a noua! Agresată de un bărbat

Monden

Soția lui Salam, momente de panică în luna a noua! Agresată de un bărbat

Soția lui Salam, Roxana Dobre,  a trecut printr-un episod neplăcut! Totul s-a întâmplat acum câteva zile, chiar pe ultima sută de metri înainte de a aduce pe lume baiețelul lor.

Bruneta a avut o altercație care s-a lasat și cu amenințări, în timp ce traversa strada. În drum spre ecografie, Roxana era cât pe ce sa fie lovită de o mașină pe strada. Lucru care se putea finaliza și mai rău, dar Roxana a fost destul de agilă și a reușit să scape nevătămată.

„Un nesimtit s-a dat jos din maşina, voiam sa ma urc in maşina mea, traversam o straduta, el trecea cu o viteza imensa şi pur şi simplu era sa ma agate cu oglinda. M-am enervat, am tipat şi el a inceput sa ma injure, mi s-a facut rau.

Era sa ma loveasca şi tot el era nervos. Florin zice sa ma abtin, sa nu tip ca mai sunt şi singura pe strada, ca cine ştie ce se intâmpla.”, a spus Roxana Dobre la un post TV.

Primele declarații ale familiei, despre sarcina lui Betty Salam!

La puțin timp după ce s-a aflat că Betty Salam, fiica lui Florin Salam este însărcinată, noi informații ies la iveală despre sarcina artistei.

Încă elevă de liceu, Betty are o relație de mai mulți ani cu Cătălin Vișănescu. Cei doi urmează să se căsătorească pe data de 25 august, iar pregătirile sunt în toi.

Spre deosebire de alte dăți în care Betty a infirmat zvonurile, aceasta nu a comentat despre subiectul care a pus pe jar presa mondenă.

Ea și-a întrerupt în ultima vreme aparițiile la TV și filmările de videoclipuri, lucru care a dat naștere speculațiilor conform cărora ar urma să devină mamă. Pe 28 august va împlini 18 ani.

„S-au scris multe articole despre acest subiect și nu vreau sa comentez deocamdată, deoarece nu am ce să spun”, a spus Betty Salam, celor de la wowbiz.ro.

Citește și: Betty Stoian este în culmea fericirii! Ce i-a promis Florin Salam când a aflat că va fi bunic

La rândul său, și Florin Salam preferă să mențină tăcerea în legătură cu acest subiect sensibil.

Un văr apropiat al familiei a confirmat pentru spynews.ro că Betty este într-adevăr însărcinată. Sarcina este abia la început, iar artista este însărcinată în trei luni și jumătate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top