Connect with us
Tristan Tate încă ține legătura cu trecutul! Fosta prietenă își are lucrurile la el

Monden

Tristan Tate încă ține legătura cu trecutul! Fosta prietenă își are lucrurile la el

Tristan Tate și Bianca Drăgușanu se pare că nu se pot bucura pe deplin de noua relație, iar ”fantomele trecutului” par, încă, să nu le dea pace.

Cu fiecare zi care trece, apar noi amănunte picante din viața amoroasă a milionarului englez, care și-ar fi părăsit iubita pentru prezentatoarea TV. Mia de la Toyota încă ar mai păstra lucruri de valoare în vila sportivului, unde se pare că ar fi și locuit o bună perioadă de timp.

Recent, o sursă de mare încredere a făcut dezvăluiri uluitoare pentru cancan.ro. Potrivit acesteia, Mia de la Toyota, femeia pe care Tristan Tate ar fi părăsit-o pentru Bianca Drăgușanu, încă mai păstrează lucruri în vila de sute de mii de euro a fostului luptător MMA.

”Încă nu și-a luat lucrurile de la el. Mia mai are la el acasă multe haine de firmă, bijuterii și încălțări scumpe. După ce s-au despărțit, Tristan i-a transmis că vrea să îi dea toate lucrurile înapoi”, a mărturisit o apropiată a tinerei.

Mia ținută în puf de Tristan

Cât timp au format un cuplu, Tristan și Mia au locuit împreună. Apropiații celor doi sunt chiar de părere că legătura sportivului cu Bianca Drăgușanu nu va rezista mult și că tânărul se va întoarce la frumoasa brunetă. În perioada în care au fost împreună, Tristan a tratat-o pe Mia a pe o adevărtă regină, cu multe cadouri costisitoare. Cel mai valoros cadou este reprezentat de un BMW, seria 6, model 640.

Tristan Tate este foarte gelos!

”Tristan a făcut o criză de nervi când a aflat că Mia a început să se afișeze cu un fost coleg de birou și a ales să facă publică relația cu Bianca. Mia și Tristan au avut o relație frumoasă, se înțelegeau destul de bine și își făceau planuri. Relația lor a durat aproximativ doi ani”, a declarat o sursă din anturajul sportivului, în exclusivitate pentru cancan.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top