Connect with us
Tristan Tate, după ce a petrecut la mare cu Bianca Drăgușanu: „Aș prefera să ies cu boschetarii...”

Monden

Tristan Tate, după ce a petrecut la mare cu Bianca Drăgușanu: „Aș prefera să ies cu boschetarii…”

La câteva ore după ce s-a întors cu Bianca Drăgușanu de la mare, Tristan Tate a făcut o declarație care a uimit pe toată lumea.

Fostul luptător de kickboxing a rămas extrem de surprins de extravaganțele de la mare și de copiii de bani gata care au venit cu mașini de zeci de mii de euro.

Tristan a scris pe pagina sa de socializare că ar prefera să iasă cu oamenii fără adăpost în locul copiilor de bani gata.

„Aş prefera să ies cu boschetarii, decât cu copiii răsfățați și bogați care cheltuie mii în cluburi. Au povești mai interesante de spus. Indiferent de cât de mult succes am în viață, nu îmi voi educa niciodată copiii știind că sunt bogați.”, a scris Tristan Tate pe Facebook.

Citește și: Carmen Harra, despre Victor Slav și Bianca Drăgușanu: „Va regreta, nu este prima dată când…”

Zilele trecute, Bianca a vorbit pentru prima dată despre relația cu milionarul originar din Marea Britanie.

„Este un bărbat cu foarte multe calități. Suntem femei, avem nevoie de confirmări. S-ar putea crede că am fost la viața mea o femeie foarte curtată. Că am primit mii de flori. Sunt prea impunătoare. Sunt o femeie complexă.

Eu sunt un om foarte asumat și toată lumea a văzut asta. Ne-am întâlnit datorită unor prieteni comuni. El a îndrăznit să mă abordeze, tocmai datorită faptului că nu știa cine sunt. Vorbim de foarte puțin timp. Nu aș putea să spun ce se întâmplă acum.

La rândul său, Tristan a vorbit despre relația cu Bianca

Ziarele vorbesc despre fostele mele iubite. Lasă-mă să îți explic. Prima dată când am venit în România eram ca un copil. Mi-o trăgeam cu toată lumea, cu orice fată frumoasă pe care o vedeam sau o cunoșteam. Am avut relații serioase doar cu doua fete, care nu erau persoane publice.

Citește și: Tristan Tate și-ar fi părăsit iubita pentru Bianca Drăgușanu: „A luat pastile de două ori…”

Fetele astea care sună la televiziuni și declară că am avut planuri de căsătorie cu ele sunt complet nebune. Dacă după o noapte de club ele cred că am avut o relație, se înșeală. De când te-am cunoscut pe tine, gata cu c*rvele!„, a fost declarația lui Tristan Tate în live-ul Biancăi.

Săptămâna trecută, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au anunțat că se despart, dar că vor rămâne prieteni de dragul fetiței lor, Sofia Natalia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top