Connect with us
Tristan Tate sau noul iubit al Biancăi Drăgușanu. Cu ce se ocupă acesta

Monden

Tristan Tate sau noul iubit al Biancăi Drăgușanu. Cu ce se ocupă acesta

Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu. Cei doi s-au despărțit, lucru confirmat inclusiv de faptul că pe conturile personal de socializare nu au mai postat, de ceva timp, nicio fotografie în care apăr împreună. Iar apoi a apărut și declarația făcută de amândoi , fapt ce a făcut oficială desărțirea.

Noul iubit al Biancăi Drăgușanu se pare ar fi, conform spynews.ro, nimeni altul decât Tristian Tate. Noua cucerire, Tristan căci despre el vorbim, este un englez mutat în România de aproximativ trei ani. Tatăl lui este american get, beget, campion la şah. Mama lui Tristan este o englezoaică foarte hotărâtă.

Acesta mai are un frate, pe nume Andrew, de asemenea fost luptător. El a fost de fapt și „puntea de legătură” dintre Bianca și Tristan. Prezentoarea de la Kanal D îl cunoștea pe Andrew de la antrenamentele de întreținere pe care le face frecvent pentru a-și păstra silueta impecabilă.

Tristan Tate este campion la kickboxing. Are două centuri. Şi cum nu a putut renunţa la microbul acestui sport superb, acum Tristan este comentator la Galele RXF.

Citește și: De ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Victor Slav. Primele declarații. ”Am ajuns într-un punct în care…”

Averea impresionantă pe care o deține

El este pasionat de tot ce înseamnă lux și se afișează pe rețelele de socializare în diferite ipostaze care arată opulența în care trăiește. Se distrează în cluburi de fițe, călătorește în destinații care mai de care mai exclusiviste și se laudă cu mașinile de lux pe care le deține, de peste un milion de euro.

Tristan Tate are are o super vilă, este proprietarul unui hotel în Thailanda și face tranzacții cu bitcoin. Se poate spune că Bianca nu o să o ducă chiar așa rău.

Ctește și: Răzvan Botezatu face dezvăluiri incendiare despre Bianca Drăgușanu și Victor Slav!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top