Connect with us
Ultimele imagini cu Ramon de la Masterchef în viață

Monden

Ultimele imagini cu Ramon de la Masterchef în viață

Ramon, cel mai simpatic bucătar de la Masterchef, a pierdut ieri lupta cu o boală grea:cancerul limfatic. Fanii emisiunii au rămas fără cuvinte la auzul veștii că Ramon nu mai este printre noi și au umplut rețelele de socializare de mesaje de condoleanțe. ultimele fotografii cu Ramon arată că el a luptat până în ultima clipă și a sperat că va scăpa cu viață.

Ultimele imagini cu Ramon de la Masterchef în viață

În ultima perioadă, pe rețelele de socializare s-a inițiat o campanie umanitară pentru a oferi ajutor familiei, astfel încât să se poată continua tratamentul. Cu toate acestea, trupul lui Ramon nu a rezistat, iar ieri a fost anunțat decesul concurentului de la Masterchef. El a lăsat în urmă trei copii și o soție îndurerată.

Pe pagina de socializare a soției sale au fost postate mai multe fotografii, în care Ramon Chicireanu apare alături de familia sa, cu zâmbetul pe buze, ca de fiecare dată. El a scris în dreptul unei poze cu 2 dintre copiii săi că: „Sunt un norocos”.

Ramon si copii sai

Ramon si copii sai

Printre toate mesajele care au curs ieri pe rețelele de socializare, se află și unul extrem de emoționant al unei persoane apropiate de fostul concurent de la Masterchef. ”Drum bun Chicireanu Ramon, ne va lipsi zâmbetul şi energia ta! Ne va lipsi optimismul şi carisma ta! Ne vei lipsi enorm! Ne-ai oferit o foarte frumoasã lecţie de viaţã – ai luptat cu îndârjire şi noi am crezut în tine! Ştiam cã doar tu poţi învinge moartea, ştiam cã doar tu poţi trece peste o asemenea provocare! Te iubim şi îţi suntem recunoscãtori- ai trecut frumos prin viaţã şi ne-ai atins pe toţi cu sensibilitatea ta!! Drum bun Ramon!”.

Ramon

Ramon

Citește și: Bianca Drăgușanu, dezvăluiri bombă despre Alex Bodi: ”Are dosar penal”

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Monden

To Top