Un celebru om de televiziune și soția lui s-au infectat cu coronavirus: „Nu credeam că mai scap!”

03.12.2020
Un celebru om de televiziune și soția lui s-au infectat cu coronavirus: „Nu credeam că mai scap!”

În ultima vreme, tot mai multe persoane publice au anunțat că au contractat noul virus al momentului. Astfel, au încercat să le arate fanilor prin ce au trecut și să âi avertizeze cu privire la pericolul pe care îl prezintă coronavirusul. Printre vedetele care au fost confirmate pozitiv se numără și celebrul om de televiziune și artist Petre Magdin şi soţia sa. Rokerul și Ana Magdin s-au vindecat acum, iar marele artist a decis să vorbească despre experiența neplăcută prin care a trecut.

Simțea că nu mai scapă de virus

Petre Magdin, marele cântăret de muzică rock și om de televiziune, s-a infectat cu noul coronavirus. Și soția sa, Ana Magdin, s-a îmbolnăvit. Cei doi nu înțeleg de unde au contractat virusul, pentru că eu evitat să mai iasă prea mult în spațiile publice și nici nu au mai primit vizite, din cauza faptului că se temeau de această boală.

Ei s-au retras la casa lor de vacanță din Râmnicu Vâlcea, însă nici aici nu i-a ocolit virusul, deși nu mai sunt atât de expuși ca în București. Ei s-au vindecat acum, iar Petre este foarte optimist, deși a trecut prin clipe de groază. La început nu s-a simțit prea rău, însă starea lui s-a întrăutățit pe parcurs.

„Chiar nu știu unde m-am infectat! Dar eu sunt băiat tare, așa că am scăpat… Aici, la țară, este aer curat. Totuși, uite că boala nu ne-a ocolit nici pe noi. La început, am avut o tuse convulsivă și m-am oprit din cântat. Totul s-a produs brusc! Când vorbeam și când râdeam, se pornea tusea. În prima fază, am tratat situația lejer, dar pe urmă am văzut că nu e de glumă…”, a declarat pentru FANATIK Petre Magdin.

Soția artistului nu este la fel de pozitivă și mărturisește că simțea că nu se va mai vindecă. Ea s-a simțit mult mai rău decât Petre, iar simptomele au durat aproximativ 3 săptămâni. Cel mai tare o speria felul în care tușea soțul ei și teama că nu se vor descurca, având în vedere că locuiesc singuri și nimeni nu îi putea ajuta în momentele cumplite prin care au trecut.

„Nu credeam că mai scap! Eu am fost bolnavă mai mult timp decât Petre. Am zăcut trei săptămâni. Mă simțeam de parcă aveam un cuțit înfipt în mușchii picioarelor și aveam dureri de cap… Petre a fost ușor asimptomatic. Apoi, timp de trei zile, a avut febră, cam până la 38 de grade și mă speria felul în care tușea. Am trecut, amândoi, prin stări cumplite!”, a declarat Ana.