Connect with us

Monden

Cum a slăbit Liviu Guță 17 kilograme in 3 săptămâni

Liviu Guță a reușit să slăbească 17 kilograme în doar 3 săptămâni și alături de el și alți maneliști celebri au ales să dea jos kilogramele în plus. Spre exemplu, Vali Vijelie a reușit să scape rapid de 15 kilograme după ce a exclus din alimentație prăjelile și dulciurile.

Cum a slăbit Liviu Guță 17 kilograme in 3 săptămâni

Liviu Guţă a declarat pentru Click!: “Am reuşit să slăbesc 17 kg în nici trei săptămâni, pentru că ajunsesem să arăt ca un om de zăpadă. M-am văzut la televizor şi m-am speriat. Nu am făcut şi nici nu fac sport, am o bicicletă acasă, dar nu mă dau în vânt după ea. Am reuşit să scap de kilogramele în plus după ce am fost la nutriţionist şi mi-a dat o dietă personalizată.

Citește și: Nicoleta Guță este bunică! Își ține în brațe nepotul la doar 35 de ani

Aşa că dimineaţa la ora 8.00 beau o cafea fără zahăr, la 10.00 mănânc brânză dietetică cu castraveţi, roşii sau ardei gras, la 14.00, peşte la grătar cu lămâie şi salată, iar seara, ultima masă, este la ora 18.00 şi conţine mămăligă cu brânză dietetică. Însă pot să mănânc şi fructe între mese: pere, mere sau kiwi. S-a îmbunătăţit chiar şi viaţa sexuală şi nu mai sforăi”. 

Cum a slabit Liviu Guta 17 kilograme in 3 saptamani

Cum a slabit Liviu Guta 17 kilograme in 3 saptamani

Pe lângă Liviu Guță și alți maneliști bine cunoscuți au reușit să topească kilgoramele în plus si să se simtă mult mai bine. Nicolae Guță se numără printre cei care au slăbit cel mai mult. El chiar a șocat pe toată lumea cu apariția sa după ce a dat jos nici mai mult nici mai puțin de 25 de kilograme.

Citește și: FOTO. Cum arată Lavinia Pârva la câteva luni de la naștere

“Am avut 104 kilograme şi probabil că din cauza supărărilor şi viaţa mea din trecut în neregulă mi-am găsit remediul şi alinarea în arta culinară. Ştiu să fac mâncare şi mi-am administrat cam 104 kilograme”, a declarat el, la Antena Stars.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Monica Anghel? Cântăreața a fost desfigurată la propriu. Cum a ajuns în această situație

 

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top