Connect with us
Victor Slav a dezvăluit ce gen de femei îl fac să își piardă mințile! ”Când te îndragostești te uiți la...”

Monden

Victor Slav a dezvăluit ce gen de femei îl fac să își piardă mințile! ”Când te îndragostești te uiți la…”

Victor Slav sau mai bine spus cel mai râvnit burlac de pe la noi, a făcut anunțul de curând! Care este genul de femeie care l-ar putea face să își piardă mințile complet, l-a dezvăluit chiar el.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav o să rămâne în istorie drept unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Dar cum orice este frumos dureză puțin, în cazul lor realția a durat aproape șase ani, neînțelegerile din ultimul timp i-au determinat însă să o ia pe drumuri separate,

dar nu este motiv de supărare, deoarece, după cum au declarat cei doi, vor rămâne toată viața prieteni foarte buni și , desigur, părinții micuței Sofia.

Cum era și normal să își refacă viața, relația Biancăi cu Tristan Tate  nu mai este un secret pentru nimeni și cei doi par foarte îndrăgostiți și deși amndoi sunt oarte ocupați cu propriile afaceri, emisiunea Tv și viața de mămică în cazul Biancăi, aceaști își fac timp să nu treacă o zi fără să se vadă.

Însă frumușelul Victor? Se pare că acesta își menține statutul de burlac sexy, dar nu pentru mult timp. Speculații cum că prezentatorul tv ar fi cu diferite dive de pe la noi, inclusiv cu partenera sa de la emisiunea pe care o prezintă, s-au tot făcut.

Citește și: Slav nu mai este singur? ”El o să rămână cu Andreea Mantea!”

Care este idealul său de femeie

Dar Slav a avut grijă să dezmintă totul și să confirme faptul că încă este singur. La auzul  veștilor bune, femeilor din România nu le-a mai rămas decât o singură întrebare: Care este genul de femeie pe care Victor o caută?

Răspunsul nu a întârziat să apară! Victor Slav a povestit cu exactitate, ba chiar a oferit și câteva ponturi doamnelor și domnișoarelor, despre idealul său de femeie

„Pentru mine femeia ideală nu trebuie sa aibă neaparat 1,80 și o siluetă de model. Când te îndragostești te uiți la alte aspecte. Mie îmi plac mult femeile inteligente, haioase, energice și, dacă se poate, puțin „nebune”. Dacă îi plac și activitățile outdoor, mă declar impresionat”, a declarat vedeta Kanal D acum ceva timp.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top