Victor Slav nu mai este singur? ”El o să rămână cu Andreea Mantea!”

30.06.2018
Victor Slav nu mai este singur? ”El o să rămână cu Andreea Mantea!”

Victor Slav este cel mai râvnit burlac al României și nu o spunem doar noi, ci toate admiratoarele ce roiesc în jurul lui de când s-a aflat că este singur. În tot acest acest timp, prezentatorul Tv a fot ”cuplat” cu diferite dive de la noi, dar numele pe care l-am auzit cel mai des a fost cel al Andreei Mantea, care îi este și colegă de emisiune. Cei doi nu au confirmat nimic, încă, însă apropiați lor fac deja speculații.

Una dintre cele mai mari admiratoare ale realizatorului TV este Denisa Despa. Vedeta a făcut o mărturisire bombă. Ea a spus că doar visează la Victor, însă crede că acesta s-a cuplat deja cu Andreea Mantea.

„Mi-am pierdut cuvintele când vine vorba de el, dar da, dacă el este disponibil să ştii că şi eu sunt, Victor… ce să mai! Te aştept. Să ştii că am terminat psihologia, te ajut cu un sfat.

Cred că bine nu îi este, deşi părerea mea şi a lumii din jur este că el o să rămână cu Andreea Mantea.

Nu profesional. Aşa vorbeşte toată lumea din anturaj, nu sunt în măsură să îmi dau cu părerea”, a spus Denisa Despa.

Ce îi mai leagă pe Bianca și Victor

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au fost împreună aproape 5 ani și au o fetiță, Sofia Natalia.

„Nu am vrut să rămânem împreună doar pentru poze. Am spus că nu are rost să ne afișăm ca un cuplu fericit dacă noi nu mai suntem fericiți. Suntem maturi, ne asumăm. Viața e scurtă, trebuie să o trăim, timpul nu îl poți da înapoi.

Citește și: Carmen Harra, despre Victor Slav și Bianca Drăgușanu: „Va regreta, nu este prima dată când…”

Îmi doresc să fie fericit, liniștit, merită, e un om extraordinar… A fost o poveste de dragoste care a ajuns la final. Acum fiecare începem câte ceva, nu știm ce va urma.

Nu ne-am mai întâlnit de multă vreme. Ultima oară a fost acum vreo 2-3 săptămâni, am spus bună, am mers să ne schimbăm”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *