Connect with us
Victor Slav spune adevărul după ce a fost surprins în compania unei femei: "Am cunoscut-o...

Monden

Victor Slav spune adevărul după ce a fost surprins în compania unei femei: „Am cunoscut-o…

În presa mondenă, au apărut informații conform cărora Victor Slav și-ar fi găsit o nouă iubită după despărțirea de Bianca Drăgușanu.

Prezentatorul de la Vulturi de Noapte ar fi fost surprins în compania unei blonde la un club din Timișoara și la un local din Constanța, la o distanță de câteva zile.

Imediat, au început să apară speculații conform cărora acesta și-ar fi refăcut viața.

Victor Slav a vorbit despre acest subiect și a spus că adevărul este, de fapt, altul.

“Nu se pune problema unei noi legături sentimentale în ceea ce mă privește. Acea fată este o prietenă de a mea, de a lui Cazacu, și de a lui Giani! Este, dacă vreți, ca o soră pentru mine! Toți suntem ca frații! Nimic mai mult, nu este cazul să se vorbească despre altceva!

Am cunoscut-o prin intermediul lui Cătălin în această vară! Era o bună cunoștință de a lui! Suntem într-un cerc de vreo 20 de amici, care se întâlnesc din când în când la o ieșire în club și se distrează! Atât! Coincidența a făcut că noi să ne vedem și la Timișoara și la Constanța!

Însă, așa cum spuneam, eu, Kirita, Cazacu și această fată facem parte din același grup de prieteni și, în viitor, ne vom mai întâlni în formula aceasta! Vom sta la aceeași masă, că și acum, însă, repet, nu este și nu va fi nimic special, doar o relație de frate și soră, dacă vreti”, a declarat Slav, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Victor Slav este singur din luna iunie

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au pus capăt relației lor în luna iunie.

Suntem doi oameni mături, care își asumă decizia luată de comun acord, cu sentimentul că este cea mai bună în acest moment al existenței noastre.

Va suntem recunoscători că ați fost mereu alături de noi și, de asemenea, va rugăm cu tot sufletul să ne respectați alegerea. Ne dorim și sperăm ca orice speculație să se oprească aici.

Va mulțumim și va asigurăm de toată aprecierea și afecțiunea noastră!”, au anunțat aceștia, la scurt timp după despărțire.

Citește și: Bianca Drăgușanu dezvăluie de ce s-a despărțit, de fapt, de Victor

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top