Connect with us
Cine este și cum arată soția lui Cosmin Cernat

Monden

Cine este și cum arată soția lui Cosmin Cernat

Cosmin Cernat este foarte cunoscut în rândul pasionaților de sport din România, dar puțină lume știe cine este și cum arată soția acestuia.

Prezentatorul emisiunii Exatlon are o soţie extrem de frumoasă. După ce în anul 2009, Cosmin Cernat a divorţat de Monica Iagăr, acesta şi-a refăcut ulterior viaţa şi s-a căsătorit în mare secret cu Mădălina Moroșanu.

Soția lui Cosmin Cernat este antrenoare de fitness și are un corp lucrat şi invidiat de multe femei. Mădălina Moroșanu reușește să întoarcă toate privirile oriunde își face apariția.

Mădălina Moroșanu și Cosmin Cernat s-au cunoscut la Kanal D, pe vremea când el era prezentatorul știrilor sportive. Atunci, Mădălina Moroşanu era producător la postul de televiziune.

După o relație de câțiva ani, cei doi s-au hotărât să facă pasul cel mare, dar în secret, şi s-au căsătorit în 2011. Cei doi au trei copii.

Cosmin Cernat are două fice, Ayana și Maya, din căsnicia cu Monica Iagăr, iar blondina are un fiu din prima căsnicie cu Dumitru Moroșanu.

De ce renunțase Cosmin Cernat la televiziune

Înainte de a prezenta Exatlon, Cosmin Cernat dispăruse de pe micile ecrane, odată cu plecarea sa în Canada. El a dezvăluit, întrun interviu acordat pentru Adevărul, ce l-a împins să ia această decizie.

„În viaţă mi-am spus tot timpul să nu iau decizii radicale. Şi înainte să plec din România eram într-o situaţie în care nu acceptam multe lucruri, pentru că nu am vrut, pentru că eu cred foarte tare în această profesie.

Chiar dacă în momentul de faţă în media din ţara noastră  sunt puţine oaze respirabile, eu am crezut tot timpul în această profesie. Şi atunci am făcut altceva în Canada, comunicare pentru diverse companii, am lucrat şi în Ministerul Sportului, am fost consilier, am făcut diverse lucruri.

Adică m-am dus exact acolo unde oamenii aveau nevoie de experienţa mea. Am zis că voi accepta dacă va exista ceva care din punctul meu de vedere e corect, care din punctul meu de vedere le va arăta tuturor că încă mai există în România, deşi mai sunt puţini care o fac, profesia de prezentator, de comentator.

Pentru că, dacă dăm filmul înapoi, în ultimii 20 de ani, şanse au fost pentru mulţi, televiziuni au fost cu duiumul, canale de sport au fost şi sunt nenumărate, dar dacă e să facem un focus grup sau dacă e să mergi pe stradă să întrebi, să-ţi spună lumea 10 prezentatori şi 10 comentatori de sport, cam aceiaşi sunt.

Aş da cateva exemple: Teo, Pavel Bartoş, Dan Negru, Florin Calinescu,”, a spus Cernat.

Citește și: Cu cine a ținut pezentatorul de la ”Exatlon”, în marea finală!

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top