Virgil Ianțu, mesaj controversat după ce anunțat că are COVID-19

06.10.2020
Virgil Ianțu, mesaj controversat după ce  anunțat că are COVID-19

În urmă cu câteva zile, Virgil Ianțu a publicat pe Instagram o fotografie prin care a anunțat că a făcut COVID-19. Imediat, a primit mii de mesaje de la fani, unii urându-i sănătate, iar alții punând sub semnul întrebării existența acestui virus.

„Cât v-au dat să spuneți că aveți COVID?”

Prezentatorul TV a spus că a respectat cu strictețe regulile de protecție și normele de igienă. Ianțu a mai spus are o formă ușoară a bolii. Au existat și urmăritori de pe rețeaua de socializare care nu l-au crezut pe Virgil Ianțu că are coronavirus.

„Cât, în cazul dumneavoastră? Cât v-au dat?”, a fost unul dintre mesajele pe care le-a primit prezentatorul

Replica Virgil Ianțu a fost pe măsură: „Mie: 60 de lei. Dar alții au primit mai mult”.

Vineri, Virgil Ianțu a anunțat că a fost depistat pozitiv cu noul virus, prin intermediul Instagram.

„Aceasta poze e facuta astazi si poate va surprinde. Da, desi am fost extrem de atent cu protectia si cu normele de igiena, am contactat Covid.

Din fericire am o forma usoara si voi trece peste asta cu bine. Vreau sa le multumesc celor de la Spitalul Monza si acestei echipe de la Spitalul Mobil Chitila pentru efortul pe care il fac in fiecare zi pentru noi toti. A fost o experienta care m-a facut sa ii apreciez si mai mult pe cei care in fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi va rog doar sa nu lasati garda jos si sa va protejați cat puteti, purtand masca si exagerand cu igiena. Asta pentru voi si pentru cei dragi voua. Va doresc sanatate, iar mie imi doresc negativare rapida!”

Vezi această postare pe Instagram

Aceasta poze e facuta astazi si poate va surprinde. Da, desi am fost extrem de atent cu protectia si cu normele de igiena, am contactat Covid. Din fericire am o forma usoara si voi trece peste asta cu bine. Vreau sa le multumesc celor de la Spitalul Monza si acestei echipe de la Spitalul Mobil Chitila pentru efortul pe care il fac in fiecare zi pentru noi toti. A fost o experienta care m-a facut sa ii apreciez si mai mult pe cei care in fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi va rog doar sa nu lasati garda jos si sa va protejați cat puteti, purtand masca si exagerand cu igiena. Asta pentru voi si pentru cei dragi voua. Va doresc sanatate, iar mie imi doresc negativare rapida! @spitalulmonza @luca.militello.7701

O postare distribuită de Virgil Iantu (@virgiliantuofficial) pe

Televiziunea Română a anunțat că emisiunea „Câştigă România!” prezentată de Virgil Ianțu a fost înregistrată în prealabil și toate cele 59 de episoade vor fi difuzate pe TVR 2.