Connect with us
Vladimir Drăghia, despre culisele Exatlon. Ce nu s-a văzut la TV: „La șase ore venea un cameraman și ne zicea...”

Monden

Vladimir Drăghia, despre culisele Exatlon. Ce nu s-a văzut la TV: „La șase ore venea un cameraman și ne zicea…”

Vladimir Drăghia, câștigătorul Exatlon, încearcă să se obișnuiască cu viața de după concursul care i-a schimbat viața.

Câștigătorul Exatlon susține că erau liberi să vorbească ce voiau și că, de câteva ori, se întâmpla să le scape și câte o înjurătură. De asemenea, veneau la câteva ore niște cameramani care îi filmau pentru câteva minute.

„I-am spus realist iubitei mele că mă voi întoarce în maximum 3 luni și jumătate. Chiar nu credeam. 20 de săptămâni mai târziu mă aflam tot în Republica Dominicană, mâncam orez. (…) Pot să-ți zic că, din câte știu eu, s-ar putea să mă înșel, oamenii implicați în acest proiect și în cele trei case mai erau pe acea insulă erau foarte mulți.

Din câte știu eu, 1.500 de oameni erau implicați. În camp, cred că erau, în ture, 2 reporteri, mai erau 2-3 oameni…localnici, cum le ziceam, care aveau grijă de tot felul de lucruri. Ne mai ajutau ei cu un cuțit, tot felul de lucruri. Localnicii aveau și job-ul de a ne proteja. Ne păzeau…să nu plece unul dintre noi.

Întodeauna există această tendință, vrei să te duci mai încolo, să vezi ce e în după perimetrul ăla. Nu aveai voie să treci de perimetru. Echipa nu era în jurul nostru, nu erau cameramani. Era o cameră fixă, care era tot timpul pornită”, a dezvăluit Vladimir pentru paginademedia.ro.

Noi nu simțeam oamenii care erau pe lângă noi, noi nu îi vedeam. La șase ore, venea o echipă cu un cameraman și un reporter și ne spunea să facem un moment de reality-show. De exemplu, vorbeam ce facem mâine la joc, 3-5 minute vorbeam despre asta.

Citește și: Ionuț “Jaguarul” dezvăluie ce nu s-a văzut la TV la Exatlon! Ce i-a zis lui Vladimir Drăghia în timpul finalei

Ăla era singurul moment în care aveam de-a face cu oameni. În rest, în casă erau 10 camere, în coteț o cameră. Nu aveam cameramani după noi. Nu simțeam că suntem filmați. Eu după două săptămâni am uitat.

Nu aveam restricții să ne spună ce să zicem și ce să nu zicem. Bineînțeles că-ți mai scapă câte o înjurătură. Asta e, suntem oameni. De aia există montaj. E o greșeală să-i spui cuiva ce să spună și ce să nu spună”, a mărturisit Vladimir Drăghia pentru paginademedia.ro.

Citește și: Vladimir Drăghia a dezvăluit când s-a decis, de fapt, să doneze banii câștigați la Exatlon și cum a luat decizia

Chiar dacă de multe ori Cosmin Cernat le-a spus că emisiunea este foarte urmărită, concurenților le-a fost foarte greu să creadă acest lucru.

„Nici acum, la câteva zile de când m-am întors din țară, nu îmi dau seama ce a însemnat Exatlon. Am fost uimit să văd câți bătrâni mă opresc și să-mi vorbească frumos.

Nu vin oameni care mă iau de gât să facă o poză, cum se întâmpla înainte. Oamenii care m-au oprit mi-au spus că mă urmăresc, mi-au spus de ce. Oamenii apreciază sportivii și spectacolul sportiv. Foarte mulți mi-au spus că știu prin ce am trecut”, a mai spus Vladimir.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top