Connect with us
Vulpița și Viorel și-au găsit de muncă! Ce au ajuns să facă pentru bani

Monden

Vulpița și Viorel și-au găsit de muncă! Ce au ajuns să facă pentru bani

Vulpița și Viorel sunt printre cele mai controversate personaje de la tv. Deși mulți români îi critică, aceștia au câștigat de-a lungul timpului mare popularitate printre telespectatorii Acces Direct. Deși în ultima perioadă nu au mai apărut atât de des la tv, se pare că Vulpița și Viorel se descurcă de minune. Cei doi și-au găsit de muncă dupăc e s-a mutat din satul natal și sunt foarte fericiți împreună.

Veronica și Viorel Stegaru s-au mutat în București

Veronica și soțul ei s-au mutat în București. Cei doi au decis să părăsească satul din Buzău unde un telespectator le dăruise o casă și au venit din nou în Capitală, unde spre surprinderea tuturor și-au găsit de muncă. Cei doi au o colaborare cu o firmă de curățenie.

Veronica este însărcinată în 6 luni dar nu se ferește de muncă și a decis să le închidă gura tuturor cârcotașilor care o judecau pentru că este leneșă. Acum ea face curat în apartamentele bucureștenilor cu bani, însă își dorește un serviciu stabil atât pentru ea, cât și pentru soțul ei Viorel.

Cei doi au avut o mare rugăminte pentru toți vecinii din satul natal. Își doresc să nu mai fie judecați și jigniți de aceștia, ci să fie lăsați în pace să își ducă viața în liniște.

„Ăia de acasă, de la Blăgești, să nu ne mai poarte ură și dușmănie. Ne-am găsit o colaborare la o firmă de curățenie. Să nu mai zică oamenii că nu muncim. Cei de la firmă sunt foarte mulțumiți de noi.

Am avut mai multe apartamente azi, în care am făcut curățenie. Câștigăm bine, nu ne plângem. Doar că ne cheamă pe colaborare, când are nevoie. Eu vreau un serviciu stabil.

Și acolo cu serviciu stabil, și aici, la colaborare. Să dea Dumnezeu și Maica Domnului să-mi găsesc un loc de muncă stabil”, a declarat soțul Vulpiței, Viorel Stegaru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top