Connect with us
Kanye West, dezvăluiri incendiare despre soția sa. A anunțat că încearcă să divorțeze de Kim Kardashian

Externe

Kanye West, dezvăluiri incendiare despre soția sa. A anunțat că încearcă să divorțeze de Kim Kardashian

Kanye West și-a anunțat presedinția pe Twitter, iar duminică a avut loc primul meeting organizat la Charleston, Carolina de Sud. Se pare că acesta nu a reușit să intere în cursa pentru prezidenţiale, deoarece nu a îndeplinit numărul de 10.000 de semnături necesare pentru a candida. După postarea în care anunța ce planuri are, au urmat multe altele fără sens, dar și unele în care făcea dezvăluiri uluitoare în special despre soția sa. Seara trecută, în schimb, a publicat o postare în care vorbea despre divorțul de Kim Kardashian.

Kanye West, dezvăluiri incendiare despre soția sa. A anunțat că încearcă să divorțeze de Kim Kardashian

Rapperul Kanye West, în vârstă de 41 de ani, și-a socat fanii cu ultimele declarații făcute după ce ți-a anunțat candidatura la presedinția Statelor Unite. De atunci, postările cu tot felul de declarații interesante, dar și unele lipsite complet de sens, au început să curgă pe pagina sa oficială de Twitter.

Aseara, Kanye a dezvăluit că a încercat sa divorțeze de sotia sa. Conform unor informații, se pare că această intenție ar fi apărut imediat după ce Kim s-ar fi intâlnit la hotelul Warldolf cu rapperul Meek Mill, fostul iubit al cântăreţei Nicki Minaj, alături de care a participat la o conferinţă pe tema reformei justiţiei penale, desfăşurată în Los Angeles în noiembrie 2018.

″Am încercat să divorţez de când Kim s-a întâlnit cu Meek la Warldolf pentru reforma închisorilor.″⁣, a scris pe o rețea de socializare.

Kanye West a postat luni noapte o serie de mesaje bizare, conform cărora soţia sa ar încerca ″să-l închidă″⁣ pe motive medicale. Se pare că Kris Jenner și Kim Kardashian ar fi hotărât să îl interneze pe Kanye pentru a primi ajutor în lupta sa cu bipolaritatea. Ea se temea că aceste căderi nervoase îi vor afecta campania electorală si chiar i-ar fi propus să renunțe. El a publicat și mesaje în care se compara cu Nelson Mandela şi susţinea că filmul “Get Out” este bazat pe povestea vieţii sale.

Această avalanşă de postări bizare, care, uleterior, au fost şterse, a început la doar o zi după ce rapperul şi-a lansat campania pentru preşedinţia SUA, cu o adunare electorală organizată la Charleston, Carolina de Sud. În cadrul acestui eveniment electoral, Kanye West, cu ochii în lacrimi, a făcut referire la o decizie pe care el şi soţia sa au luat-o în legătură cu un avort.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top