Connect with us
Horoscop de weekend 3 - 4 august 2019 - Zodiile trebuie să fie cumpătate

Știri

Horoscop de weekend 3 – 4 august 2019 – Zodiile trebuie să fie cumpătate

Horoscop de weekend 3 – 4 august 2019. Urmează un weekend memorabil. Sunt două zile de excepție. Iată horoscopul de weekend pentru fiecare semn zodiacal.

Horoscop de weekend 3 – 4 august 2019

Berbec

Sambătă:Treburile de rutina vor continua si in acest weekend. Fie ca este vorba despre sfera domestica, fie despre sfera profesionala, esti foarte absorbit de ceea ce faci.

Relatiile colegiale sunt tensionate, asa incat evita provocarile celorlalti si ocupa-te doar de treburile tale. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului digestiv. Bine ar fi sa-ti dozezi eforturile si sa-ti rezervi momente de odihna. Nu se recomanda consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, deoarece cu putin efort vei reusi sa depasesti momentele neplacute.

Duminică:Se pare astazi ca aveti multe probleme de rezolvat. Reusiti sa faceti in casa schimbari ce contribuie la imbunatatirea atmosferei.

Dupa-amiaza sunteti tentat sa cumparati un obiect de valoare. Eastrolog.com va recomanda sa fiti cumpatat, pentru ca nu este o zi favorabila investitiilor.

Horoscop Minerva August 2019 Berbec. Ești gata să scuturi lucrurile!

Nu neglijati odihna!

Taur

Sâmbătă:Persoana iubita sau copiii iti aduc multe provocări la sfarsitul acestei saptamani. Motivul disputelor este legate de anturajul pe care îl frecventează si de faptul ca sunt plecați în mod constant. Bine ar fi sa discuți deschis si sa spui direct si la obiect ce te nemultumeste.

Temerilele tale vizavi de cei dragi sunt fondate, deoarece exista factori riscanti legati de actiunile intreprinse de ei. Pe de alta parte, ar fi minunat daca a-i organiza o mica petrecere sau o iesire in oras.

Duminică: Sunteti foarte ambitios si reusiti sa finalizati o lucrare importanta.

Dupa-amiaza aveti ocazia sa va afirmati in societate. Eastrolog.ro apreciaza ca initiativele dumneavoastra vor fi admirate si sustinute de cei din jur.

Aveti grija sa nu neglijati problemele de familie!

Horoscop Minerva August 2019 Taur. Acesta este chemarea destinului tău

Gemeni

Sâmbătă: Finalul saptamanii este favorabil treburilor gospodaresti. Ai avea spor si succes la curatenii generale, reparatii curente si reamenjari interioare.

Pot intra in discutie achizitionarea unor bunuri patrimoniale si se pare ca ai si bani pentru astfel de cumparaturi.

Nostalgia copilariei si amintirea năzbâtiilor ei sunt la cote inalte. Ar fi bine sa vorbesti sau sa te intalnesti cu neamurile si cu prietenii dragi, ostoindu-ți astfel dorul de trecut. Membrii familiei vor trece usor peste starile tale de spirit, aspect favorabil ție.

Duminică: Dimineata sunteti intr-o stare de spirit excelenta, astfel incat relatiile cu cei din jur decurg fara probleme.

Aveti sanse de reusita in activitatile casnice si in societate. Singurul lucru care v-ar putea nemultumi este situatia financiara.

In cursul serii s-ar putea sa mergeti in vizita la prieteni. Eastrolog.eu va recomanda sa evitati glumele prea indraznete.

Horoscop Minerva August 2019 GEMENI. Ai mai mult de câștigat decât de pierdut în august

Rac

Sâmbătă: Este posibil sa pleci in calatorii pe distante scurte. Intr-un anume fel esti o mica vedeta printre apropiati, deoarece esti șarmant, iar povestirile tale încântă pe toata lumea.

Fii prudent in vorbe si fapte, pentru ca ceilalti vor retine mult si bine tot ce este legat de tine. O ruda sau un prieten apropiat iti poate solicita ajutorul.

Fie ca este vorba de sfaturi, fie despre un ajutor material, ar fi bine sa eviti implicarea emotionala si sa ajuti cu strictul necesar. Dusmanii ascunsi stau la panda, insa providența de asemenea.

Duminică: Dimineata este posibil ca relatiile sentimentale sa fie relativ tensionate. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu va faceti griji. O ruda mai in varsta va ajuta sa intelegeti ca asa-zisele probleme sunt create de o persoana invidioasa.

Culegeti roadele unei investitii inspirate, incasand o suma considerabila.

Aveti grija sa nu va extenuati!

Horoscop Minerva August 2019 Rac – Poți atrage ceea ce îți dorești

Leu

Sâmbătă: Sunt momente favorabile pentru cumparaturile necesare traiului zilnic în acest weekend. Esti destul de ingrijorat din cauza banilor, insa mana divina iti ofera toate darurile de care ai nevoie, ba chiar si un surplus.

Tot ce este legat de regimul muncii, cu accent pe castigul aferent este supus fluctuatiilor.

Bine ar fi sa-ti modelezi in permanenta conceptiile si atitudinea fata de acest segment de viata si activitate, altfel existand riscul aparitiei problemelor de sanatate. Ai sustinere astrala deosebita pentru a iesi victorios.

Duminică:Sunteti apreciat pentru eforturile depuse la locul de munca si aveti posibilitatea sa finalizati tot ce ati inceput.

Este posibil sa nu stati tocmai bine cu banii, dar sunteti hotarat sa intoarceti lucrurile in favoarea dumneavoastra. Eastrolog.ro va sfatuieste sa profitati de toate ocaziile care va ies astazi in cale.

Horoscop Minerva August 2019 Leu – Nu te lăsa încurcat de dramele altora

Fecioară

Sâmbătă:Energia de care beneficiezi la sfarsitul acestei saptamani este la cote mari si ar trebui sa o canalizezi in activitati care presupun efort fizic si mental.

Ai avea succes la cumparaturi pentru innoirea garderobei, la exercitii fizice la o sala, la tratamente de ingrijire corporala si la inceperea unei diete de sezon.

Pe de alta parte, ar fi bine sa te gandesti la planuri noi de viata si la o abordare diferita a evenimentelor cotidiene. Rezerva-ti momente de relaxare alaturi de cei dragi. Relațiile socio-profesionale, pentru ca stau pe un bulgare de dinamită.

Duminică: Sunteti foarte ambitios si reusiti sa finalizati tot ce v-ati propus.

Dimineata incasati o suma consistenta si, de asemenea, aveti ocazia sa va afirmati pe plan social.

Relatiile cu persoana iubita sunt excelente si va intelegeti bine cu prietenii.

Eastrolog.ro va sfatuieste sa evitati excesele alimentare, pentru ca sunteti predispus la probleme digestive.

Horoscop Minerva August 2019 Fecioară – Un vis nu este imposibil

Balanță

Sâmbătă: Zilele acestea ar fi bine sa fii cat mai retras. Energia vitala este la cote minime, iar organismul obosit. Sistemul digestiv si picioarele sunt vulnerabile, de aceea fii prudent si ingrijeste-te mai mult.

De evitat, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pentru ca diagnosticul si recomandarile ar putea fi eronate.

Pe de alta parte, tensiunile din sfera muncii se acutizeaza, aspect care iti dauneaza din toate punctele de vedere. Dupa-amiezele mergi la plimbare sau stai de vorba cu cei dragi.

Duminică:Aveti ocazia sa faceti schimbari importante pe plan sentimental si social.

Colaborati foarte bine cu cei din jur si puteti avea succes in societate.

Eastrolog.ro va recomanda sa va feriti de exagerari. Nu va asumati niciun risc, pentru ca riscati sa ratati o afacere rentabila!

Horoscop Minerva August 2019 Balanță – Mai aveți de învățat

Scorpion

Sâmbătă: La finalul acestei saptamani se intrezaresc multe intalniri si discutii cu prietenii. Tensiunile mocnesc in umbra, de aceea fii prudent.

Ar fi bine sa nu iti divulgi planurile de viitor, pentru ca unii ar putea sa profite de pe urma lor. Roieste in jurul tau un protector important, care iti va oferi informatii pretioase legate de sfera profesionala.

Tema principala a acestor zile pare sa fie legata de banii si bunurile pe care le detii in comun cu partenerul de viata sau de afaceri. Selecteaza infomatiile primite si evita sa dai replici dure.

Duminică: Desi aveti o zi incarcata, reusiti sa faceti fata cu succes tuturor problemelor.
Eastrolog.ro va sfatuieste sa va bazati pe intuitie. Pentru hotararile importante, consultati-va cu partenerul de viata!

Lipsa banilor va indispune, dar nu reprezinta un obstacol de netrecut.

Horoscop Minerva August 2019 SCORPION. Păstrează perspectiva și explorează opțiunile

Săgetător

Sâmbătă: Weekend-ul anunta evenimente cu multa lume. Ochii si urechile lumii sunt atintite asupra ta, de aceea ai mare grija cum te prezinti.

Ceilalti te vor provoca destul de mult. Alege-ti cuvintele cu grija si vorbeste doar atunci cand esti intrebat. O discutie cu un sef sau cu reprezentantul unei institutii oficiale te poate pune intr-un con de umbra.

Partenerul de viata sau cei de afaceri te sprijina putin si in orice moment iti pot crea neplaceri. Ingrijeste-ti mai mult sanatatea!

Duminică: Reusiti sa rezolvati o problema sentimentala care nu va da pace de la o vreme.

Dimineata, un prieten va propune sa intrati intr-o afacere pe care a demarat-o de curand. Eastrolog.ro va sugereaza sa acceptati, pentru ca puteti castiga bine.

Spre seara plecati in vizita la prieteni, impreuna cu persoana iubita.

Horoscop Minerva August 2019 SĂGETĂTOR. Îți place să atragi atenția

Capricorn

Sâmbătă:Zilele weekend-ului iti aduc discutii si intalniri cu persoanele aflate departe de granitele tarii. Unele informatii te pot necaji, insa ai rabdare si incredere ca timpul lucreaza in favoarea ta.

Pe de alta parte, ar fi bine sa te gandesti la propria ta instruire personala si profesionala. Daca esti deja implicat in vreo forma de instruire sunt posibile altercatii cu profesorii, instructorii sau colegii.

Traversezi o perioada delicata vizavi de relatiile cu ceilalti si foarte usor se pot isca controverse de la ideologii sau de la conceptiile despre lume si viata.

Duminică:Aveti sanse de succes intr-o scurta calatorie de afaceri. Eastrolog.ro va sfatuieste sa fiti prudent si sa evitati discutiile in contradictoriu cu partenerii de afaceri.

Dupa-amiaza reusiti sa clarificati o problema sentimentala mai veche.

Din punct de vedere financiar, nu aveti motive de ingrijorare. Totusi, nu faceti cheltuieli prea mari!

Horoscop Minerva August 2019 CAPRICORN. Ai șansa unei învieri totale

Vărsător

Sâmbătă: Evenimentele acestor zile te vor duce in segmentul banilor si bunurilor detinute in comun cu un partener de viata sau de afaceri.

Exista nemultumiri serioase in acest sens, pentru ca tu muncesti mult, iar ceilalti se pare ca profita de pe urma eforturilor tale.

Verifica achitarea taxelor, facturilor sau altor tipuri de datorii. Veniturile tale din activitatea desfasurata la un serviciu fluctueaza, de aceea fii prudent. Recomandabil este sa cheltuiesti strictul necesar si sa eviti investitiile si planurile de afaceri.

Duminică: Este posibil sa survina schimbari importante, mai ales pe plan social si in relatiile sentimentale. Colaborati foarte bine cu partenerii de afaceri si va intalniti cu persoane importante.

Dupa-amiaza faceti o investitie pentru camin. Eastrolog.ro va sfatuieste sa tineti cont de sfaturile partenerului de viata.

Spre seara s-ar putea sa primiti o veste buna de la un prieten de familie.

Horoscop Minerva August 2019 VĂRSĂTOR. Îngrijește ceea ce este important

Pești

Sâmbătă: Astrele iti recomanda sa te ocupi pe indelete de partenerul de viata. Foarte usor se pot isca discutii aprinse fie datorita copiilor, fie datorita hobby-urilor tale.

Ti se poate reprosa faptul ca iti neglijezi jumatatea si ca te ocupi de orice altceva. Totodata ar fi bine sa arunci o privire si la colaborarile in care esti implicat, pentru ca exista hibe ce trebuie inlaturate.

Dorinta ta de izolare de restul lumii este evidenta si deranjanta pentru ceilalti, de aceea multi vor dori sa se indeparteze de tine.

Duminică: Survin mai multe schimbari de program. Nu este cazul sa va faceti griji, pentru ca schimbarile par sa fie in avantajul dumneavoastra.

Aveti ocazia sa cunoasteti o persoana mai in varsta care va poate ajuta sa rezolvati o problema profesionala.

Eastrolog.ro va recomanda sa va consultati cu partenerul de viata in problemele casei.

Evitati discutiile aprinse cu femeile din anturaj!

Horoscop Minerva August 2019 PEȘTI – Viața îți va înflori

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top