Connect with us
Horoscop Minerva 10-16 august 2020

Știri

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 – Fecioară

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Fecioară. S-ar putea să începi săptămâna gândindu-te la țări exotice și, eventual, chiar să călătorești spre ele în viitor. Ai putea să te întrebi și despre oamenii care locuiesc în aceste țări. Sentimentalismul îți poate distrage atenția de la activitatea de zi cu zi, așa că este important să fii cât se poate de atent. 

Marte este de obicei asociat cu puterea și vigoarea, dar călătoria lui printr-un sector emoțional al temei natale te-ar putea face să îți îndrepți energia către probleme psihologice. Natura ta vindecătoare poate însemna că ai o înțelegere profundă a modului în care blocajele emoționale te pot împiedica să experimentezi succesul și fericirea în viață. Săptămâna aceasta, o conjuncție între Marte și Chiron te poate încuraja să duci acest proces mai departe. 

Alte influențe puternice ar putea afecta și săptămâna. Soarele din sectorul subtil al Casei a 12-a se opune lui Jupiter și lui Pluto aflați în Casa a 5-a, în zona de agrement. Aceasta poate fi o sursă de tensiuni care evidențiază viața socială în care trebuie să te amesteci, precum și dorința de a-ți exploata mai profund latura creativă.

S-ar putea să constați că alăturarea cu cei care îți împărtășesc talentul și creativitatea este foarte inspirată, chiar dacă o faci online.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Relațional. Săptămâna aceasta se lărgesc semnificativ orizonturile. Poți duce o conversație interesantă când stai la rând la supermarket sau aștepți să ridici o comandă de produse alimentare. Dar discuția este probabil să continue mai mult decât îți imaginezi inițial. S-ar putea să dureze ceva timp pentru amândoi până să realizați că vă completați.

 Viața amoroasă beneficiază de energia hrănitoare a Soarelui în Rac, până miercuri când Soarele va intra în semnul Leu. Dacă partenerul se întreabă de ce ești mai iubitor decât de obicei, găsește o altă modalitate decât cuvintele care să îi arați cât de mult îți pasă. 

Opoziția Soare- Jupiter la începutul săptămânii îți amintește să rămâi concentrat și practic. A te baza pe noroc e frumos, dar dragostea nu funcționează întotdeauna așa. Uneori, trebuie să îți asumi relația pentru a vedea rezultatele.

Te-a deranjat ceva în ultima vreme? Opoziția Soare – Pluto te îndeamnă să sortezi lucrurile odată pentru totdeauna. Nu îți fie frică să ai conversații reale cu voi înșivă despre ceea ce se întâmplă cu relația ta.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Profesional. Ești la un pas de a lansa o idee nouă, care știi că ar putea deveni un adevărat succes. Problema este că oamenii și resursele din jur nu sunt acolo unde ar trebui să fie pentru a susține acest vis. Păstrează ideea până când sprijinul va veni.

Mintea ar putea să te înșele. O idee care credeai că este prea bună pentru a fi adevărată este pe care să fie pusă în practică. Cineva încearcă să îți vorbească despre o afacere sau un proiect. Nu fi prea rapid să te angajezi. Dacă faci acest lucru, toate vor intra într-un dezechilbru greu de controlat. 

Energia săptămânii susține relații pozitive. S-ar putea să poți reuni oamenii și să cauți soluții de compromis viabile. O situație stresantă cu colaboratorii se va îmbunătăți printr-o atitudine mai rece. Evită să îți asumi îndatoririle altor persoane. Concentrează-te pe îndeplinirea sarcinilor care sunt la îndemână. Poți da o mână de ajutor cuiva care trece printr-o situație dificilă. Opiniile celorlalți vor avea un impact mai puternic la sfârșitul săptămânii. Încearcă un consens atunci când iei decizii.

Financiar. Lucrurile din trecut pot fi dragi din nou – atât literal, cât și la figurat – astfel încât acestea pot fi eliberate, aruncate, fixate sau schimbate. Deși acest lucru nu poate fi plăcut pe termen scurt, este necesar să gândești pozitiv. Deși fiecare parte din viața ta se schimbă, ești și norocos. Influxurile astrale pun accent pe Casa a 8-a, casa ta banilor altor persoane, astfel încât să primești tot ce ai nevoie și poate chiar mai mult.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Sănătate. Influențe astrale vin dinspre tot Zodiacul. Gândirea pozitivă este cheia folosirii acestei energii. Dacă există ceva în viața ta care trebuie schimbat – schimbă-l! Dacă există ceva ce trebuie să spui – spune-l! Trebuie să fii o „schiță” vie despre cine vrei să fii. Să trăiești conștient este cel mai bun mod de a-ți realiza visele. Negarea îți poate complica viața. Ierburi de purificare –  Limba Mielului, Verbina și Salvia, sunt foarte recomandate.

Horoscop săptămânal Minerva 20-26 iulie 2020

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top