Connect with us
Cum a apărut Carmen Iohannis la vot. Nu a fost însoțită de președinteCum a apărut Carmen Iohannis la vot. Nu a fost însoțită de președinte

Alegeri Locale 2020

Cum a apărut Carmen Iohannis la vot. Nu a fost însoțită de președinte

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, a venit la vot singură. Aceasta a votat în Sibiu, câteva ore mai târziu după ce șeful statului și-a exprimat votul la București. La fel ca la alegerile locale din 2016, ea a venit neînsoțită. Nu a oferit nicio declarație presei, ci a mers direct să voteze. Apariția ei a fost una impecabilă, ca întotdeauna.

Ce ținută a avus Carmen Iohannis

Carmen Iohannis a votat singură, la Sibiu. Președintele a mers la vot în București. Soția lui a fost repartizată la secția amenajată la Școala nr. 4 din Sibiu, de pe strada Spartacus, unde a mers în jurul orei 12.30. Ea nu a dat nicio declarație înainte sau la după ce a votat, ci a spus doar “La revedere!”

Carmen Iohannis nu a uitat de respectarea regulilor de prevenire a infectării cu noul viru și a purtat masca de protecție în mod corect, cu acoperirea nasului și a gurii, îndepărtând-o doar pentru verificare. Ea a avut o imagine ușor elegantă: a purtat o rochie roșie, cu pete albastre, un pulover alb, vremea fiind răcoroasă și nu a uitat nici de pantofii cu toc, pe care i-a asortat perfect.

Președintele a votat la secția de votare de la liceul Jean Monnet din Capitală, în jurul orei 09.30. După ce a votat, el a transmis un mesaj tuturor românilor, prin care i-a încurajat să iasă la vot, să nu-i lase pe alții decidă în locul lor. El le-a mai transmis oamenilor să fie atenți la ce votează, să se gândească bine înainte de a pune ștampila, pentru a alege cel mai potrivit om care să îi reprezinte și care să facă ceva pentru ei, să ducă localitatea din care provin la un nivel demn.

”Este o zi foarte importantă, ziua votului pentru alegerile locale. Astăzi ne alegem primarii, consilierii locali, conducerile județelor. Întotdeauna cand sunt alegeri, e foarte, foarte important să mergem la vot, să nu-i lăsăm pe alții să decidă în locul nostru. Iar astăzi, când îi alegem pe cei care conduc comunitățile în care trăim, e foarte important să ne uităm bine la candidați și să-i alegem pe aceia care pot face ceva pentru comunitatea în care trăim, pentru că până la urmă de ei depinde cum arată spitalul, cum arată școala, dacă traficul e dirijat așa cum trebuie. Vă îndemn pe toți, mergeți la vot!”, a declarat președinele Klaus Iohannis, după ce a votat.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri Locale 2020

To Top