Connect with us
Ziua alegerilor locale. Premierul Ludovic Orban a stat la coadă la vot

Alegeri Locale 2020

Ziua alegerilor locale. Premierul Ludovic Orban a stat la coadă la vot

Premierul Ludovic Orban a votat în jurul orelor 08.20, în Dobroești, Ilfov, dar abia după ce a așteptat la coadă mai bine de 20 de minute. După ce și-a exprimat opțiunile în cabina de vot, Orban a făcut câteva declarații de presă. Acesta a precizat că a votat pentru oamenii care îi garantează că pot să îmbunătățească viața comunităților locale, și pentru candidați care au proiecte serioase pentru dezvoltarea comunităților locale.

Premierul Orban a stat la coadă la vot

Premierul Ludovic Orban a votat în comuna Dobroești, județul Ilfov. El a ajuns la secția de votare la ora 08.00, dar a votat abia la 08.20, pentru că a stat la coadă.

Imediat după ce și-a exprimat opțiunile în cabina de votare, Orban a ieșit să vorbească cu ziariștii care îl așteptau. El a confirmat că a stat la coadă ca să intre la vot, însă a subliniat că era pregătit să aștepte chiar și mai mult de atât.

Premierul României a declarat că așteptarea sa a avut legătură cu faptul că se respectă toate măsurile sanitare impuse pentru limitarea răspândirii virusului.

„Am așteptat pentru că sunt niște reguli de protecție a sănătății care sunt necesare pentru a diminua la maximum posibil riscul de transmitere a virusului în cursul procesului electoral. Am fost pregătit să stau și mai mult. Oamenii ar trebui să urmărească cum e procesul, și se poate vota pe parcursul întregii zile”, a declarat premierul Ludovic Orban.

Orban a spus că a luat legătura cu președintele AEP și i-a cerut să încerce, pe cât posibil, să fluidizeze votul astfel încât durata de așteptare să fie cât mai mică.

Ludovic Orban a declarat că a votat pentru oamenii care îi garantează că pot să îmbunătățească viața celor din comunitățile locale, și pentru candidați care au proiecte serioase pentru dezvoltarea comunităților locale.

Premierul a mai precizat că se așteaptă la o prezență mare a românilor la vot, iar când a fost întrebat dacă este mulțumit de ce s-a făcut pentru Dobroești, a răspuns pozitiv.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri Locale 2020

To Top