Connect with us
Tatăl lui George Burcea îi ia apărarea Andreei Bălan

Monden

Andreea Bălan și George Burcea se căsătoresc în weekend. Vor avea o nuntă de lux

Andreea Bălan și George Burcea se căsătoresc în acest weekend, după ce și-au jurat iubire veșnică cu puțin timp în urmă în Las Vegas. Se pare că cei doi îndrăgostiți vor avea parte de o nuntă de lux, iar Andreea va purta nici mai mult nici mai puțin de 3 rochii.

Andreea Bălan și George Burcea se căsătoresc în weekend. Vor avea o nuntă de lux

Andreea Bălan și George Burcea vor avea parte de două evenimente deosebite în acest weekend: se vor căsători, iar micuța lor Clara va fi botezată. Artista a documentat în detalii toate pregătirile pentru marele eveniment, pe canalul ei de Youtube. Fanii sunt extaziați și abia așteaptă nunta anului.

Andreea Balan si George Burcea se casatoresc in weekend. sursa foto: a1.ro

Andreea Balan si George Burcea se casatoresc in weekend. sursa foto: a1.ro

”Voi avea trei rochii și toate vor fi făcute de Otilia Brăiloiu. Fiecare rochie va fi o poveste ce se va încadra în conceptul nunții noastre: «Nuntă și Botez în Paradis» care este inspirat din titlul show-ului meu Paradis, lansat recent. Îmi doresc ca piesele vestimentare să fie decoltate, cu volum şi fluturaşi şi sunt sigură că aceste elemente le voi regăsi.”, a povestit Andreea.

Citește și: Andreea Antonescu, după ce Andreea Bălan i-a făcut reproșuri: ”Nu am vorbit niciodată despre asta”

Monica Davidescu și Aurelian Temișan sunt cei care le vor fi părinți spirituali. Cei doi au fost alături de George și Andreea și la începutul lunii august, când a avut loc cununia civilă.

Citește și: O artistă celebră din România divorțează după 20 de ani

Meniul pe care cei doi l-au ales este unul de senzație. Preparatele vor fi deosebite: somon în crustă de parmezan și pâine, risotto cu reducție de busuioc proaspat, calamar cubetat și roșii confiate, sfere moleculare din brânză gorgonzola si pulbere de prosecco sau guacamole cu scalie crocanta din prosciutto.

Citește și: Care este starea lui Cătălin Botezatu în acest moment – ”Nu a mai mâncat de 4 zile”

Meniul pe care cei doi miri l-au ales include atât preparate tradiționale românești, reinterpretate într-un stil propriu, cât și preparate cu influențe din gastronomia italiană, spaniolă sau franceză.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top