Connect with us
Horoscop Minerva 21-27 octombrie Vărsător Păstrează distanța

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 21-27 octombrie Vărsător Păstrează distanța

Horoscop Minerva 21-27 octombrie Vărsător. S-ar putea să primești o recompensă neașteptată. Evită totuși să îți asumi mai mult decât poți gestiona. Păstrează distanța de conflictele cu sau afacerile, altor persoane. Nu este un moment ideal pentru călătorii sau ate aventura. Ai încredere în tine și bazează-te pe resursele interioare în timp ce te confrunți cu o amorsare a unr conflicte la locul de muncă. Nu lăsa presiunea acestor probleme să te guverneze. 

Soarele în pătrat cu Pluto, pe deoparte și cu Nodul Sud, pe de alta, sugerează că luni ar putea să ți se atragă atenția asupra acestei chestiuni. Poate fi o șansă de a discuta lucrurile cu un consilir care te poate ajuta să treci dincolo de limitele tale și să îți înpliniești potențialul.

Ia-o ușor cu cheltuielile marți, pentru că ai putea avea tendința de a risipi banii ca și cum aceștia ți s-ar scurge printre degete, indiferent dacă vrei sau nu. Și, mai degrabă decât să îi cheltui penreu tine, generozitatea ta să fie îndreptată către alții. 

Ai încredere în instinctele tale în weekend, atunci când Mercur face un sextil cu Pluto, aspct deosebit de bun pentru tine. Dacă ești îndemnat să suni pe cineva sau să vizitezi un loc anume, fă acest lucru. Ar putea fi important pentru tine.

Horoscop Minerva 21-27 octombrie Vărsător Relațional

S-ar putea să te afli într-o situație nedorită, în această săptămână. De aceea, ai grijă, în următorii pași. Nu acționa decât după cei analizat atent, toate posibilitățile. Este posibil să nu obți recompensa pozitivă pe care ai așteptat-o. Nu te grăbi să dai vina pe ceilalți. În schimb, încearcă să faci un pas înapoi pentru a avea imaginea clară asupra situației. 

Vei dori să ai mai mult control asupra vieții tale în ​​timpul pătratului Soare – Pluto, de la începutul săptămânii. Dacă ajungi într-o situație în care nu ai vrea să fii, abandonarea ideii este întotdeauna o opțiune.

Te veți bucura de energia lunii în Balanță, mai târziu peste săptămână și te vei distra mult mai mult la întâlnirile întâmplătoare decât la cele formale. Sextilul Venus – Saturn, vorbește despre angajament, în weekend, așa că dacă te-ai gândit la ceva pe termen lung, ar trebui să tegândești dacă ești pregătit să te stabilești la o singură persoană. Probabil ca nu. 

Horoscop Minerva 21-27 octombrie Vărsător Profesional

Puterile tale de detectiv îți vin ca o mănușă în timp ce ești atent la retorica care te împresoară de peste tot. Preia controlul asupra unei situații care este pasată de colo – colo din cauza lipsei de direcție. Energia există, nu trebuie decât să o foloseși., deci concentrează-te. 

Este posibil să nu fie observat în vreun mod evident, dar aceasta este perioada în care lucrurile încep să se transforme în bine. Dacă ești angajat, acesta ar fi momentul în care să îți îmbunătățești abilitățile. Întreprinderile și locurile de muncă cu meserii calificate sau financiar-bancare pot găsi nu doar angajați ci și resursele necesare. Atenție, perioada ar putea aduce o reclamație. Ascultă ce ți se impută, chiar dacă nu spui nimic. Oamenii dinamici vor fi cei mai buni aliați ai tăi. Entuziasmul lor funcționează în favoarea ta.

Horoscop Minerva 21-27 octombrie Vărsător Financiar

Îți asumi o poziție mai puternică la locul de muncă și te bucuri de salariul și de beneficiile aferente. Casa a 12-a este accentuată, deci multe lucruri se întâmplă în inconștientul tău, încât poți fi surprins de câte idei grozave ai, atunci când ies la suprafață.

Așteaptă-te să îți vezi munca răsplătită. Stai departe de disputele care nu te implică. Nu vrei să fii tras în fraie. Prietenii oferă încurajare acum și câteva interludii aventuroase. Nu permite ca aceștia să îți abată atenția de la probleme mai importante. Să te simți încrezător îți va permite să obții lucruri minunate. O schemă de afaceri la domiciliu ar putea fi planul potrivit pentru a câștiga câțiva bani în plus.

Horoscop Minerva 21-27 octombrie Vărsător Sănătate

S-ar putea să nu îțisimți picioarele la fel de ușoare ca acum câteva luni. Este ca și cum ai niște greutăți legate deele. Acest lucru se datorează influenței astrale, care poate provoca uneori rigiditate musculară și tensiuni, chiar dacă faci exerciții fizice în mod regulat. S-ar putea să fie nevoie să iei niște vitamine și minerale, chiar ulei de pește sau colagen pentru a-ți ajuta articulațiile să rămână flexibile. Dacă faci acest lucru, poți elibera considerabil potențialul de revenire și îți asiguri, ani buni de alergătură, de-acum încolo .

Horoscop Minerva săptămânal 21-27 octombrie 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top