Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 Vărsător

Horoscop lunar

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Vărsător. Ești prea nerăbdător

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Vărsător Privire generală. Iulie este oportunitatea de a ieșii din inima unei furtuni, victorios. Cel mai important de menționat este că aceasta este o lună extrem de concentrată pe trecut, deoarece multe dintre energiile planetare conjugate sunt cele ale retrogradelor. Cel mai mare atu al tău este că Uranus, planeta eliberarii și stăpânul tău planetar, care este puternică și până în 15 august în mers direct. În timp ce mulți alții nu pot gândi la fel de clar ca și tine, vei putea vedea detalii prin ceață și vei găsi soluții strălucitoare.

Cea mai notabilă retrogradare a fost cea a lui Venus, planeta iubirii, în Casa a 5-a, sectorul  dragostei dar și al creativității. Înseamnă că te-ai putea reconecta cu un suflet asemenea ție, în acest timp, cel mai probabil un suflet pereche și care poate fi o legătură cu viața trecută. 

Mercur, este încă retrograd până pe 11 iulie, adaugă confuzie mentală, deci până după 15 iulie, nu semna niciun act, niciun contract sau acorduri importante.

Și nu în ultimul rând, pentru tine este important faptul că Marte, planetă dinamică și energică, este în Casa a 2-a a banilor proveniți din muncă proprie, mai multe luni. Pot veni bani de ai să te sperii dar poți sp și pieri bani. Mai înseamnă că nu te vei concentra doar pe a aduna bani ci vei încerca să dobândești ceea ce dorești și să cheltui destul de mult. 

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Vărsător Relațional

Puternicul pătrat Marte – Nodul Nord de pe 1 iulie, aduce o energie care te face nerăbdător și este greu de evitat să simți că trebuie să îți apere convingerile legate de dragoste și de romantism, în general. Întotdeauna ai dreptul să-ți spui replica, dar este posibil ca cineva să încerce să te enerveze în mod intenționat.

Mercurul este retrograd în Rac iar tu încerci o stare de rău interior asemenea unui vertij, deci modul în care reacționezi la efectele sale este imprevizibil. Încearcă să nu o faci prea intempestiv înainte de a cunoaște întreaga poveste.

Puterea de foc a energiei lui Marte în Berbec este imposibil de ignorat și probabil vei simți o chimie sexuală destul de intensă între tine și cineva cu care doar ai flirtat în ultima vreme. Vei știi când va fi momentul să o faci.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Vărsător Profesional

Marte este în Berbec în Casa a 3-a a comunicării și face un pătrat cu Nodul Nord aflat în Casa a 6-a a stilului de viață. S-ar putea să fii tentat să faci investiții acum. Recunoaște natura contrară și nu urma primul impuls. 

Mercur este retrograd până pe 11 iulie, în Casa a 6-a care este și casa rutinei profesionale. Este posibil să fii chemat înapoi la un loc de muncă la care ai lucrat înainte. Un fost șef te poate contacta pentru a lucra din nou împreună. Este în regulă să negociezi în acest timp, dar încearcă să eviți semnarea contractelor sau ocuparea unei noi poziții până după ce Mercur va reveni în mers direct, mai precis după jumătatea lunii iulie.

Pe 5 iulie are loc ultima eclipsă a verii, în Capricorn. Este o eclipsă excepțională pentru nativii Vărsător deoarece pune accentul pe schimbarea unor obiceiuri care poate duce la un succes sporit în viitor. Redefinește modul în care te vezi, relația cu sănătatea, cu mișcrea, cu asumarea riscurilor și munca făcută cu plăcere te poate ajuta să îți schimbi rutinele. Beneficiile schimbării pot începe să se simtă încă din momentul revenirii lui Venus în mers direct. Cei din domeniile creative pot primi acum oferte serioase.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Vărsător Financiar

Unele tensiuni mentale sau dificultăți financiare vor aduce un stres mai mare decât ți-ai dori în această perioadă. Plățile întârziate sau amânate – cecuri, beneficii sau salarii îi vor face aproape pe toți cei implicați să se comporte ostili. Nu întârzia să efectuezi plățile către alții ca să fii plîtit și tu, la timp pentru serviciile prestate. 

Ajutând și ușurând vieța celorlalți, faci ceea ce este potrivit pentru tine, de obicei, dar și oamenii vor face ceva pentru a-ți face viața mai ușoară. Nu te aștepta ca atoate acestea să se manifeste imediat, nu, recunoștința va veni la momentul potrivit. Asta nu înseamnă că ar trebui să îngreunezi viața persoanelor dependente de tine sau a altora, mai mult decât trebuie.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Vărsător Sănătate

Mercur este în sectorul sănătății conjunct cu Nodul Nord pe 5 iulie, în timpul eclipsei parțiale de Lună. Vei primi ajutor și sfaturi pentru rutina în ce privește sănătatea, mai ales când vine vorba despre dietă și nutriție.

Dacă ai avut dificultăți în această zonă, ai cerut și cere, în continuare, sfaturi despre cum să îți îmbunătățești digestia și să păstrezi un nivel sănătos al bacteriilor intestinale. Hrănește-te sănătos ca să îți poți fortifia sănătatea. A dormi bine, a te hidrata și a lua orice suplimente de care ai nevoie, poate contribui la o sănătate mai bună. Nu renunța să-ți întreți starea de spirit. Învață de la Capricorn cum să îți dezvolți disciplina interioară.

Horoscop Lunar Minerva iulie 2020 – alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEU –  FECIOARĂ  – BALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top