Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 16 - 22 noiembrie Berbec

Horoscop lunar

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Berbec.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Berbec Privire generală. Iulie aduce multe răsuciri și netezește drumul pentru tine. Este destul de interesant, totuși, cum multe din aceste drumuri sunt, de fapt, o reformulare a căilor din trecut. 

O temă majoră în această lună va fii legată de o revizuire profundă a vieții tale, precum și reconectarea cu oameni din relații mai vechi, despre care, probabil, crezi că sunt închise.

Cu Marte, planeta care aduce energie și care alimentează Casa 1, casa personalității, poți fi concentat atât pe lumea exterioară cât și pe treburile private. Acum poți gestiona situațiile de care credeai că ai fost legat și care, în fapt, nu s-au încheiat cum credeai. 

Mercur, planeta mentalului a revenit în mers normal și te îndeamnă, în continuare, să analizezi cum îți construiești viitorul și dacă ești pe calea cea bună pentru a-ți manifesta cel mai mare ambiții.

Destinul se schimbă semnificativ în această lună, deoarece se încheie sezonul eclipselor, ultima va avea loc pe 5 iulie, una parțială de lună, care te încurajează să te lansezi pe un teritoriu nou, în special în legătură cu mediul academic sau cu schimburile economice internaționale. Ai putea, în acest moment, să antamezi și un proiect care ține de publicare sau de o platformă media.

Cu toate acestea, eclipsa parțială de lună din Capricorn, în Casa a 10-a a carierei,  deschide ușa către o mai mare stabilitate în ceea ce privește profesia, locul de muncă, stabilitate de care, clar, ai nevoie. Posibil să apară o oportunitate de a te muta la un alt loc de muncă sau să îți amenajezi spațiul de lucru, în așa fel încât să te simți ca acasă. Probabil te vei simți și mai emoționat, așa că ascultă-ți intuiția cu privire la ceea ce trebuie „fixat” în viața ta.

Cu Marte, stăpânul tău planetar, în casa personalității, vei deborda de energie, așa că pregătește-te să te simți mai puternic și mai încrezător decât ai fost anul trecut, de exemplu.  

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Berbec Relațional

Lucrurile încep să se așeze. Venus a revenit în mers direct pe 25 iunie, și acum poți antama vechi probleme, astfel încât să le abordezi în lumina lor reală. Cineva din Trecut a încercat, inevitabil, să se întoarcă la tine, dar influxurile trigonului dintre Soare și Neptun a pasat mingea în curtea ta, adică totul ține de tine.

Pe 11 iulie Mercur revine din retrogrdarae, dar ciclu acesteia ține până pe 28 iulie și face ca problemele mici să pară mai mari decât sunt în realitate. Nu trebuie să iei lucrurile personal, sentimentele tale sunt destul de lezate de respingerile de orice fel.

Marte, puternicul tău conducător, a intrat în semnul tău pe 27 iunie, și îți oferă susținere și un nivel ridicat de încredere pentru a încheia luna. Dacă ceva nu a funcționat în relația cu cineva, așa cum ai dorit-o, încearcă să o repui pe linia de plutire. Atitudinea nouă și îmbunătățită, face diferența.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Berbec Profesional

 Există o comunicare atât de intensă încât pare să te lase fără suflu. 5 iulie aduce o eclipsă parțială de lună în Capricorn, la nivelul Casei a 10-a a carierei și a obiectivelor personale. Vei pune accent pe diverse specializări, contracte și examene de certificare profesională. Marte în Berbec, sugerează faptul că este un moment bun pentru a contacta firme mari, în vederea colaborării sau te vei implica în mișcarea sindicală. Dacă lucrezi în divertisment, medicină sau în domeniu umanitar, ai serioase oportunități care să te intereseze.

Pe 11 iulie, Mercur revine în mers direct și ai putea să te concentrezi pe finalizarea unor proiecte care ar putea avea legătură cu familia, mai degrabă, decât pe începerea unora noi. Energia se îmbunătățește odată cu revenirea la normal a acestei planete. Un contract sau o hârtie oficială pe care ai așteptat-o ​​vine și ea. Încearcă să amâni începerea unor noi lucrări, lansarea unui site web sau publicarea unei cărți, până după 22 iulie.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Berbec Financiar

Dacă vrei să îți atingi obiectivele financiare pe care ți le-ai stabilit, nu îți poți permite să fii nepăsător. Cu Uranus în Casa a 2-a și cu Venus, stăpâna acesteia în Gemeni, comunicările pe această temă s-ar putea intensifica iar documentația pe care o întocmești ar putea ducra mai mult decât te-ai aștepta. Deci, vei fii foarte ocupat. Iar rezultatele vor fi pe măsură. 

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Berbec Sănătate

Mercur conjunct cu Soarele în Casa a 4-a și retrograd până pe 11 iulie, sugerează să îți analizezi obiceiurile alimentare. Crearea unei diete sănătoase care să te facă să te simți bine, poate fi cheia pentru a da mai mult randament.

Cu Mercur retrograd este posibil să dorești să duci lucrurile mai departe observând eventuale intoleranțe alimentare sau alergii care te împiedică să mănânci tot ce ți-ar place.

Marte în domiciliu, câteva luni de acum încolo, face să te simți mult mai vital și mai viu.

Horoscop Lunar Minerva iulie 2020 – alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEU –  FECIOARĂ  – BALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top