Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 16 - 22 noiembrie Săgetător

Horoscop Minerva

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Săgetător. Treci prin multe transformări

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Săgetător Privire generală. Iulie este luna în care energia ta va marca lumea din jurul tău. Ați intrat într-un punct esențial pentru tine și care te va ajuta nu numai să vă ridici propria valoare, ci și să îți exerciți  puterea personală. 

În această lună, se încheie seria eclipselor de vară, pe 5 iulie, mai precis. Ele vor reveni în toamnă târziu și în iarnă. Treci printr-o transformare puternică în raport cu parteneriatele tale și cum ești stăpânul propriilor gânduri, opinii și dorințe, în congruență sau în opoziție – ești foarte atent la ce îți dorești.

Julie aduce, cu siguranță, multă atenție parteneriatelor în acest an, nu numai din cauza eclipselor, ci și din cauza lui Venus, planeta iubirii și a armoniei, care a fost retrogradă în Casa a 7-a, sectorul angajamentelor. Acest lucru te-a ajutat să revizui unele relații din prezent sau să te reîntâlnești cu persoane din trecut și cu care nu ai găsit momentul potrivit pentru a discuta anumite lucruri. În săptămânile din iulie o puteți face, așa ca un bilanț, să vedeți dacă ați evoluat împreună sau dacă mai credeți că sunteți pe aceeași lungime de undă.

Mercur, printre multe alte planete retrograde, te va determina să își revizuiești Trecutul, mai ales că se întoarce înapoi în Casa a 8-a, care este și sectorul intimității.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Săgetător Relațional

Cu eclipsa parțială de lună din 5 iulie în Capricorn, ți se pare greu să faci un pas înapoi și să nu faci observații, dar eclipsa îți cere să faci tocmai acest lucru. Luna din semnul vecin îți cere să privești spre viitor cu speranță și emoție la lucrurile care vor urma.

Mercur trece prin cea de-a doua retrogradare a anului până pe 11 iulie. Deoarece Mercur se află într-un semn intuitiv cum este Racul, efectul s-ar putea să nu fie la fel de dur. Când lași sentimentele să îți fie ghid, rezultatele nu pot f decât bune.

Conjuncția Jupiter-Pluto de pe 1 iulie aduce pozitivitate vieții tale amoroase și îți oferă puterea de a o extinde în moduri noi și interesante. A apela la cineva – un profesionist în relații de cuplu sau un consilier pe probleme de suflet – pentru sfaturi, poate avea rezultate excelente.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Săgetător Profesional

 Pe 5 iulie, Marte în tranzit prin Casa a 5-a a iubirii și a relaxării, face un sextil cu Venus aflată în casa a 7-a, a parteneriatelor și cu Saturn aflat în Capricorn, semn în care se produce ultima eclipsă parțială de Lună a verii. Oferă-ți un spor de încredere la locul de muncă cu o coafură nouă sau o garderobă actualizată.

Mercur este retrograd până pe 11 iulie, în Casa a 8-a, a resurselor de la alții. În aceste zile, este bine să investighezi oportunitățile de investiții prin intermediul locului de muncă, cum ar fi un plan de achiziție de bunuri pentru birou. Analizează firmele de asigurări și încheie o asigurare de viață care aduce un plus la viitoarea pensie.

Până pe 9 iulie, stăpânu tău planetar, Jupiter este în conjuncție cu Pluto. Este un aspect rar, care îți aduce puterea de a-ți manifesta ideile în plan material. Folosește această energie pentru a te concentra asupra obiectivelor importante pe care le ai. Pornește într-o aventură profesională.

În noaptea de 22 spre 23 iulie, Soarele intră în domiciliu, adiă în Leu. Este un moment excelent pentru a crea parteneriate cu oameni talentați și creativi. Colegii te susțin deschis, iar persoanele influente răspund apelului tău.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Săgetător Financiar

 La începutul lunii acesteia ar putea apărea o moștenire care îți provoacă emoții amestecate cu întristare dar și cu ușurare. Acordă o atenție deosebită oamenilor pe care îi vezi în fiecare zi și nu te teme să îți administrezi resursele dacă te găsești în situația de a salva viața cuiva. 

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Săgetător Sănătate

Nu ai controlul asupra întregii vieți, iar acum anumite probleme de sănătate ar putea să te sperie. Trebuie să te adresezi imediat medicului și să ignori simptome care se pot agrava în tim, așa că este timpul să folosești asigurarea de sănătate. Fă-ți o programare imediată la medicul de familie. Anumite chestiuni pendinte pot duce la o evoluție deloc așteptată.

Te-ai gândit să îți schimbi dieta? Luna plină din 5 iulie, poate fi un moment excelent pentru a începe. Pe măsură ce luna trece de la faza de lună plină la faza de lună nouă nou și își schimbă forma de la disc la semilună, poate imita procesul de pierdere în greutate. Simbolic, este un punct de plecare excelent. Să fii atet însă la capriciile lui Uranus.

Venus, stăpâna Casei a 6-a, se deplasează prin casa vecină, a 7-a, a relațiilor de orice fel, semn că este posibil să devii conștient de obiceiurile de familie legate de alimente și dietă la care vrei să renunți. Este un moment bun pentru a merge mai departe și a face tot ceea ce poți pentru a te simți mai bine în pielea ta.

Horoscop Lunar Minerva iulie 2020 – alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEU –  FECIOARĂ  – BALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Minerva

To Top