Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 Scorpion

Horoscop lunar

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Scorpion. Unele lucruri devin mai stresante

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Scorpion Privire generală. Marte, planeta pasiunii, a puterii și a forței este în Casa a 6-a a stilului de viață și aduce foarte multă energie și dinamism relațiilor cu colegii de muncă, mai ales, și de aici o serie de probleme de sănătate acute – stări de furie, diverse lovituri, mici accidente domestice sau la volan. 

Venus, planeta iubirii, tranzitează Casa a 8-a, casa intimității, ceea ce înseamnă că, dacă ești atașat de cineva, ai putea revizui nevoile relației prezente. Când Venus te obligă să privești peste umăr în trecut, este ca și cum ai reflecta la cele semnificative momente de până acum.

Mercur este retrograd până pe 11 iulie în Casa a 9-a, a drumurilor lungi, a studiilor academice și a spiritualității, așa că așteptă-te că unele lucruri dă devină și mai stresante. 

S-ar putea ca de ani de zile să te fi simțit deziluzionat în dragoste din cauza lui Neptun, planeta imaginației și misterului, care face legea în Casa a 5-a, sectorul iubirii și a divertismentului. El a intrat în retrogradare pe 22 iunie, orientându-ți atenția spre tine și te-a făcut să te concentrezi asupra nevoilor tale intime. A fost o călătorie a îndrăgostirii de tine. Folosește acest timp pentru a analiza cum poți înțelege mai multe din ceea ce cauți, în loc să ignori această căutare profundă și să repeți mereu și mereu același model de comportament.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Scorpion Relațional

Uiți cam tot ce ai gândit, în ultima vreme. Atunci când Luna Plină în Capricorn va aduce și o eclipsă parțială de lună, pe 5 iulie, ți se va cere să îți extinzi sfera de influență și să privești dincolo de ceea ce crezi că este doar o posibililitate. Nu este momentul să te stabilizezi ci să păstrezi așteptări ridicate!

Luna Nouă în Rac pe 20 iulie, îți amintește ceea ce este cu adevărat important, iar energia emoțională a Racului te va încuraja să găsești pe cineva care te face să te simți în siguranță, confortabil și sigur pe tine. Joaca de-a familie este distractivă, dar ți-a cam pus inima pe jar.

Celălalt stăpân, Marte este în domiciliu, în Berbec, celălalt semn de foc pe care îl conduce, încă din 27 iunie. E scoate în evidență latura geloasă, competitivă. S-ar putea să nu mai vrei o fostă, dar nici nu poți să concepi că este cu altcineva. Și da, știi că este un comportament copilăresc, dar nu te poți elibera. Acest tranzit va scoate la iveală și latura ta răzbunătoare.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Scorpion Profesional

 Mercur este retrograd până pe 11 iulie, în Casa a 8-a, printre altele o casă a contractelor și chestiunilor legale. Acesta ar putea fi un moment bun pentru a soluționa, mai degrabă, pe cale amiabilă, un conflict juridic decât să urmărești un dosar în instanță.

Stăpânul tău planetar, Pluto este în conjuncție perfectă cu Jupiter la 1 iulie. Folosește această perioadă pentru a lucra la cele mai ambițioase obiective și pentru a te conecta cu oameni influenți.

Luna Nouă din 20 iulie poate afecta contractele. Dacă lucrezi cu companii internaționale sau îți planifici călătorii pentru afaceri, planurile ar putea fi întrerupte. Poți constata că acordurile trebuie reelaborate sau este posibil ca cineva să rupă un contract.

Energia devine bună după 24 iulie, deoarece Soarele este deja în domiciliul său, în Leu, iar venus se apropie de conjuncția cu Nodul Nord, care va avea loc pe 29 iulie. Acest lucru poate aduce o oportunitate de investiții interesantă.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Scorpion Financiar

 Luna plină aduce și ultima eclipsă parțială de Lună, a verii. Ea va avea loc în Capricorn, în Casa a 2-a a banilor munciți, pe 5 iulie. Ți-aș recomandă să îți schimbi felul de a relaționa cu finanțele personale. Actualizează-ți parolele la internet și conturile personale.  Vor apărea numeroase oportunități financiare în următoarele luni.

O anumită deziluzie, cu semenii, superiorii sau cu altcineva apropiat, te poate ține trez noapțile. Nu lăsa aceste lucruri să te abată de la ce vrei să faci. Este ca și cum universul te-ar ajuta într-un fel nesesizat. Discută cu un consilierul financiar sau cu un fost profesor ca să-ți găsești liniștea. Luna precedentă a avut o mulțime de valori maxime și minime, dar luna aceasta va fi diferită. Prioritățile vor fi stabilite direct nu trebuie decât să înțelegi de ce au nevoie oamenii de jurul tău de la tine.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Scorpion Sănătate

 Vindecătorul Chiron și Marte sunt în Casa a 6-a, a stilului de viață și pe 12 iulie vor fi în conjuncție, astfel încât poți deveni conștient de punctele slabe care îți afectează sănătatea. S-ar putea să fii un mare consumator de înghețată sau să îți este greu să reziști la alte alimente confortabile. Dacă da, acum vei realiza că acest lucru îți afectează sănătatea. Cu Chiron aici, ai ocazia să depășești aceste pofte, folosind o metodă care te poate ajuta să faci alegeri mai sănătoase. Ai putea fi, de asemenea, interesat de vindecarea energetică și de marele potențial pe care îl are pentru binele tău și al altora. 

Horoscop Lunar Minerva iulie 2020 – alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEU –  FECIOARĂ  – BALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top