Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 16 - 22 noiembrie Fecioară

Horoscop Minerva

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Fecioară. Este de bun augur să lucrezi în tandem

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Fecioară Privire generală. Multe dintre planete – Mercur, Venus, Jupiter, Saturn, Pluto și Neptun în acest moment par să se miște înapoi, adică sunt retrograde, determinând ca proiectele, planurile și relațiile majore să intre într-o fază de acțiune care seamănă foarte bine cu deraieea unui tren. Este momentul să nu te grăbești. 

Dar retrogradarea are și partea ei bună. Aduce posibilitatea revederii cu prieteni și iubiți din trecut și să finalizezi aspecte pe cae nu le-ai avut în vedere. Cu toate acestea, tranzitul lui Mercur retrograd are loc în sector social, Casa a 11-a, așa că s-ar putea să ai ocazia să lucrezi din nou cu oameni pe care i-ai cunoscut în trecut. Dacă se întâmplă ca acest lucru să blocheze unele dintre proiectele de muncă, nu te lăsa frustrat.

Pe lângă cariera ta, parteneriatul va fi, de asemenea, semnificativ. Marte, planeta pasiunii, îți luminează sectorul de activelor partajabile și a investițiilor pe termen lung, a taxelor și datoriilor care este Casa a 8-a. Înseamnă că este de bun augur să lucrezi în tandem cu cineva pentru a-ți atinge obiectivele. 

Și nu în ultimul rând, în această lună un moment semnificativ îl reprezită încheierea sezonului de eclipse, pe 5 iulie, legat de evenimente îndepărtate care modifică cursul destinului tău. Ea are loc în Capricorn, la nivelul Casei a 5-a a iubirii, a copiilor, a divertismentului. Avertisment pentru femei! Posibile pierderi de sarcină, iar pentru cupluri, mai ales că se suprapune peste perioada cu retrogradarea lui Mercur, rupturi de relașii sau de asocieri, oprirea unor activități artistice ș.a.  

Pe 28 iulie se petrece un trigon în semne de apă, între Mercur, Luna și Neptun, marcând un nou început cu prietenii și extindându-ți rețeaua socială. Se va deschide o ușă pentru una dintre cele mai mari speranțe ale tale, este posibil să apară cineva așa cum îl dorești în cercul de prieteni.  

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Fecioară Relațional

O conjuncție Soare – Mercur încă de la începutul lunii te va deconecta de gândirea logică suficient de mult pentru a vă distra. Toate semnele indică asta! Îți este greu să te pierzi complet, dar acest tranzit îți amintește că viața ar trebui să fie și relaxare nu doar muncă.

Ai să resimți dragostea ca pe o competiție în timpul pătratului Soare-Marte, de pe 11 – 15 iulie și vei simți că ai pierdut multe lucruri în ultima vreme. Ce poți face pentru a-ți îmbunătăți jocul? Chiar dacă în ultimul timp ai avut o mulțime de dezamăgiri, nu este momentul să adopți o atitudine defetistă.

Marte a ajuns în domiciliu, în Berbec unde va sta până la sfârșitul lui noiembrie, te ajută să restabilești încrederea în sine și îți reamintește că ești responsabil de propriul destin. Să fii la locul potrivit în momentul potrivit ajută, este extraordinar. Recunoașterea oportunităților înseamnă jumătate din bătălie cștigată.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Fecioară Profesional

Soarele tranzitează în partea superioară a temei natale, făcându-te foarte vizibil. În timpul eclipsei parțiale de Lună din 5 iulie, va face un trigon cu Neptun și s-ar putea să ai o oportunitate de a lucra de la domiciliu sau, dacă ai o afacere la domiciliu, ai putea avea opțiuni de extindere acum. Publicitatea este ușor de făcut.

Mercur revine din retrogradare pe 11 iulie. Este timpul să începi să îți verifici rețeaua de prieteni și să elimini acei contacți care nu te ajută. Sau poate ai să ocupi un rol de lider într-o organizație pe care o susții.

22 iulie face să simți trecerea Soarelui în Leu, destul de puternic, deoarece accentul se pune pe Casa a 11-a, a prietenilor și a mediului social în care trăiești. Ar fi bine să îți faci un tabel de obiective, să începi cu afirmații zilnice sau să folosești principiile Legii Atracției pentru a aduce ceea ce vrei în viața ta. În câteva zile ai putea vedea rezultatele. 

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Fecioară Financiar

Luna aceasta se va concentra pe obiectivele profesionale și ar trebui să fii orientat către acestea, dacă nu ai fost mai din timp. Există lucruri pe care trebuie să le faci pentru a avansa în carieră și știi care sunt acestea; fă pașii necesari pentru a ajunge acolo unde dorești să fii. Agenda de lucru va fi deosebit de încărcată și vei avea multe întâlniri, adunări sau petreceri la care să participi. Este imperativ să fii prezent la aceste evenimente cu oamenii din domeniul tău. Deoarece energia ta este puternică, nu ar trebui să fie dificil să faci acest lucru. 

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Fecioară Sănătate

Saturn, stăpânul Casei de sănătate și tradițional al Vărsătorului, tocmai a revenit în Capricorn și probabil datorită acestei mutări, să constați că nivelul tău de energie tinde să fluctueze. Un minut eșt gata să muți munții din loc, în următorul simți nevoia să te odihnești. Simplifică-ți programul cât mai mult posibil.

Mercur, stăpânul semnului solar, va reveni în mers direct abia pe 11 iulie. Cu tote acestea, ai oportunitatea de a rezolva orice problemă digestivă cu care te confrunți. Cu cât este mai sănătos acesta, cu atât vei fi mai sănătos și tu.

Horoscop Lunar Minerva iulie 2020 – alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEU –  FECIOARĂ  – BALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Minerva

To Top