Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 16 - 22 noiembrie Taur

Horoscop lunar

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Taur. Încearcă să rămâi optimist

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Taur Privire generală. Iubești plăcerea, îți place să fii romantic și te bucuri de toate plăcerile pe care ți le poate oferi Venus. Și cum stăpâna ta planetară, valsează prin Casa a 2-a, a prosperității personale, de câteva luni, cu siguranță atragi multe lucruri bune în viața ta.

Venus retrogradă te-a afectat în măsura în care munca ta nu părea să se valorizeze, dar odată revenită în mers normal, vei putea să reiei o fostă relație, din stadiul în care credeai că s-a încheiat, asemenea unor flăcări gemene.

Tot în această lună, Marte, planeta care susține pasiunea și aduce energie, este în Casa a 12-a, a lucrurilor neștiute semn că îți dorești să te vezi cu prietenii sau ste alături unei cauze în care crezi. Este posibil să te revezi cu prieteni vechi sau cu o/un vechi iubit/ă.

Mercur este retrograd până pe 11 iulie, în Rac, Casa a 3-a a comunicării, așa că în prima jumătate a lunii, asigură-te că nu semnezi documente importante sau nu decizi să faci o achiziție de valoare.

Ultima lucru de amintit, este că această lună este un moment puternic în care destinul ți se poate schimba irevocabil. Suita celor trei eclipse, ultima pe 5 iulie, în Capricorn, te-a obligat să schibi de fiecare dată direția, punând accentul pe modul în care oferi și primești în cadrul unor parteneriate. Din păcate, te-ai putea afla în faza de final a unui parteneriat, iar pe de altă parte, ai putea câștiga financiar, mai ales la eclipsa din 5 iulie. 

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Taur Relațional

Eclipsa partială de Lună din 5 iulie, face să reziști dorinței de a face ceva total diferit ca până acum. Doar pentru că ai lăsat-o mai moale în acest moment, nu înseamnă că ar trebui să acționezi din capriciu. 

Trigonul Soarel-Neptun din 12 iulie înlătura umbra de îndoială asupra vieții tale amoroase și te face să vezi legătura cu cineva pe care crezi că îl/o cunoști. Ai luat multe decizii greșite în ultima perioadă? Limpezirea lucrurilor ar putea readuce lucrurile unde trebuie dacă îți urmărești intuiția.

Neptun retrograd în domiciliu, stabilește recordul pentru o mulțime de lucruri. Aceasta este claritatea pe care ai așteptat-o, deși adevărul ar putea fi ceva mai dur decât te aștepți sau speri. Încearcă să rămâi optimist în ciuda iluziilor spulberate.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Taur Profesional

În această lună există o energie intensă, deoarece Marte face un sextil cu Venus și eclipsa parțială de lună din 5 iulie, are loc în Casa a 9-a, a studiilor academicie și a durmurilor lungi. Poate negociezi o majorare salarială pe baza unei specializări, pleci la vreun seminar sau congres, crești prețul la serviciile pe care le oferi sau ți returnează o datorie de la care îți luasei gândul.

Negocierile trebuie să meargă mai bine, deoarece Mercur este retrograd dar pe 11 iulie revine și el în mers direct, însă poate provoca întârzieri în semnarea unor contracte și documente, cel puțin în prima jumătate a lunii. De asemenea, poate provoca neînțelegeri cu șefii sau chiar cu cei de la Autoritatea de Supraveghere. Fii clar în tot ce comunici și verifică de două ori înainte de a trimite mesaje sau mailuri. Energia se îmbunătățește considerabil după 11 iulie, iar comunicarea devine mai ușoară, contractele ajung pe biroul tău și poți negocia momente dificile.

Pe 22 iulie, Soarele intră în Leu. Se impun unele decizii importante, în special dacă lucrezi în transport, în comunicare sau orice domeniu de inginerie. Este nevoie de o decizie. Cel mai probabil ai deja un răspuns, dar consultă-te cu prietenii și consilierii de încredere înainte de a o lua.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Taur Financiar

Vei avea multe de făcut, iar cea mai mare parte vor fi probleme financiare; dobândirea cât mai rapidă a unor lucruri și cheltuili minime sau pentru a scăpa de datorii fără a-ți compromite firma sau contul personal. 

Dacă ești în căutarea unui nou mod de a vorbi despre afacerea sau instituția în care lucrezi, nu te feri de site-urile de rețele sociale; po fi publicitate gratuită pentru tine. Evită numerarul rapid sau alte scheme de câștig pentru că nu ai nicio șansă, ba poate face să mai ajungi să dai cu subsemnatul pe undeva. 

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Taur Sănătate

Venus, stăpâna ta planetară dar și stăpâna Casei a 6-a și planeta de sănătate deci, a revenit în mers normal și continuă să tranziteze Gemenii, așa că cel mai bun lucru este să păstrezi rutina în ceea ce privește sănătatea și stilul de viață. Dacă ai tendința să iei suplimente de vitamine și minerale, timp de câteva zile și doar atunci când ai chef sau îți amintești, iar mișcarea și obiceiurile alimentare respectă același model, atunci ar trebui să îți dea de gândit.

Poate că nu ar strica să iei în considerare un calendar în care să notezi ce trebuie să faci și când, pentru a-ți fi mai ușor să respecți programul. Veți observa rapid diferența.

Horoscop Lunar Minerva iulie 2020 – alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEU –  FECIOARĂ  – BALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top