Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 13 - 19 Iulie -RAC

Horoscop lunar

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Rac. Energia devine epuizabilă

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Rac Privire generală. Pe măsură ce soarele se deplasează prin Casa 1, casa Eu-lui și a personalității, eși preocupat de felul cum te văd ceilalți și cum să dai expresie celei mai puternice trăsături de caracter. Cu toate acestea, va trebui să fii atent, atunci când simți că ai obosit, oprește-te, odihnește-te și abia apoi pornește mai departe. Mai ales după 22 iulie, când Soarele va intra în Leu.  

Venus tranzitează cea mai subtilă și mai profundă casă, a 12-a, și vei fi tentat să reaprinzi o fostă poveste de iubire sau vei dori să resuscitezi vechi prietenii. Dacă faci acest lucru într-un cadru privat, poți vedea noroc cu reluarea unei relații. Singurul lucru de care să te ferești este vreo aventură clandestină!

De asemenea, ai grijă că Mercur este retrograd până pe 11 iulie, în semnul tău. Ai mai avut un tranzit similar în vara lui 2019 și te-ai putea simți ca și cum mintea și emoțiile tale sunt foarte tulburi. 

Cu toate acestea, în ciuda planetelor care îți spun să încetinești, Universul are câteva surprize pentru tine. Sezonul eclipselor se încheie, cu eclipsa parțială de Lună din 5 iulie, întotdeauna un moment în care au loc debuturi și finaluri puternice, iar dacă privești înapoi îți dai seama că ele ți-au schimbat drumul pentru totdeauna. Unii Raci au putut găsit o oportunitate de muncă interesantă și au decis să schimbe direcția în cariera lor. Alții ar putea să se înhame la un proiect de lucru important. Cu toate acestea, întrucât aceste schimbări au legătură și cu sănătatea, ar trebui să fii foarte atent și să îți urmărești starea fizică deoarece energia ta se epuizează foarte rapid. 

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Rac Relațional

Eclipsa de lună nouă, din 5 iulie, în semn de pământ, în Capricorn, face să te simți apatic, ușor lent și deși te pregătești să pleci la drum, ceva te trage înapoi. 

Un pătrat confuz între Nodul Nord și Neptun din 25 iulie, face să pălească entuziasmul pentru ceva ce așteptai cu nerăbdare și te face să te îndoiești de viitor. Ai greșit fiind atât de optimist sau este doar un blocaj minor din drum? Timpul va certifica dacă planurile tale pe termen lung sunt distruse sau dacă mai există o posibilitate de reabilitate.

Soarele intră în semnul dinamic al Leului, pe 22 iulie, și va aduce o lună cu idei novatoare, dinamice și imaginative. Ești educat să știi ce să faci ca cineva să se simtă cu adevărat iubit, dar marca ta leonină ar putea fi prea dură pentru cineva pe care abia îl cunoști. 

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Rac Profesional

Luna iulie este favorabilă tuturor Racilor care lucrează pentru mari corporații din domeniul medical, divertisment sau artele spirituale.

Marte face un pătrat către Soarele și cu eclipsa parțială de Lună din Capricorn, pe 5 iulie. Simți o dorință intensă de libertate, să renunți la jobul tău și poate să te întorci la școală. Este bine să culegi informații acum, chiar dacă Mercur retrograd îți cam încurcă planurile. 20 iunie aduce eclipsa solară la 0 grade de Rac, susținându-ți dorința de schimbare. Dacă permiți șefilor și colegilor să-ți cunoască planurile profesionale, este posibil să primești fie oferte, fie să apară oportunități cu bătaie lungă.

Pe 22 iulie, energia devine epuizabilă, pe măsură ce Soarele intră în Leu, în Casa a 2-a a finanțelor proprii. Ai incredere în tine. Mergi în direcția în care simți că trebuie să mergi deoarece universul te ghidează. Contactează oameni cunoscuți pentru a vedea cum te pot ajuta să îți atingi obiectivele profesionale.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Rac Financiar

Nu este momentul să sari calul sau să faci schimbări mari, cu consecințe la fel de mari. Nu poți rezolva problemele lumii, chiar dacă recent ai putut ajuta pe cineva dintr-un alt departament, cu o problemă specifică. Vanitatea nu îți va face nici un bine, în această perioadă. Poate că cel mai bun sfat pentru tine, în această lună, este să stai în banca ta și să nu ieși în evidență cu nimic. 

Evită orice mari întâlniri cu privire la bugete, cheltuieli sau alte probleme monetare. Dacă părerea ta este absolut necesară pentru a rezolva o problemă specifică, spune numai ceea ce trebuie să spuneți și nu lăsa ca ceea ce spui să fie deschis interpretării; o comunicare clară și concisă te va salva din multe situații. Poți face un depozit bancar, dacă trebuie, dar asigură-te că poți recupera banii, dacă este necesar.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Rac Sănătate

Luna aceasta te-ar putea stimula să faci schimbări în strategia stilului de viață. Dacă ești îngrijorat că nu vei înțelege lucrurile în acest moment, eclipsa parțială de lună din 5 iulie, te-ar putea încuraja să abandonezi acele obiceiuri care nu mai funcționează și să le înlocuiești cu altele care te pot ajuta să îți împlinești obiectivele de sănătate.

Poate ai nevoie de o reînnoire spirituală. Aceasta poate avea un efect profund asupra sănătății și stării tale generale. Universul te încurajează să devii cel mai bun în materie. Să fii în formă poate contribui cu siguranță la acest lucru.

Horoscop Lunar Minerva iulie 2020 – alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEU –  FECIOARĂ  – BALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top