Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 13 - 19 Iulie - GEMENI

Horoscop lunar

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Gemeni. Dacă ești singur, eclipsa ți-ar putea aduce pe cineva

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Gemeni Privire generala. Iulie este o lună pe care ai putea să ți-o amintești mult timp de acum înainte, după cum arată mișcarea astrelor pe firmament. Unele momente vor fi electrizante, ca și cum viața ta se va schimba brusc ca urmarea a unui uragan stârnit din senin. Dar vor fi și momente în care totul va părea înghețat.

Viața ar putea fi brusc, plină de nostalgie – prieteni vechi, locuri din trecut sau chiar vechi iubiri. Dacă decizi că vrei să reiei o relație cu cineva, poți să o faci. În caz contrar, gândește-te la trecut și apreciază ce a fost frumos și vezi ce ai învățat. 

Un sector important al vieții tale, în această lună, pare să fie munca în echipă, deoarece  Marte conjunct cu Chiron este în Casa a 11-a, casă socială, în Berbec.  Folosește această energie pentru a demara acțiunile pe care le dorești.

Poate cel mai semnificativ lucru care se poate întâmpla luna aceasta, este faptul că se încheie sezonul celor 3 eclipse de vară. Acesta este un moment în care destinul pune stăpânire pe viața ta și te redirecționează. Eclipsa parțială de lună din 5 iulie, marchează un moment puternic legat de parteneriatele de afaceri sau de dragoste. Dacă ești singur, eclipsa ți-ar putea aduce pe cineva la care ar trebui să fii atent deoarece ar putea fi partenerul dorit, iar dacă ești deja în cuplu, ai  putea lua în considerare să faci următorul pas în relație. Poate fi vorba și despre o despărțire nu neapărat de partenerul de viață, cât despre parteneriatul de afaceri. În timp ce acest lucru te poate afecta, atenție la semnalele universului care ți-ar putea aduce ceva bun din acest punct de vedere.  

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Gemeni Relațional

Viața sentimentală prosperă în timpul conjuncției Soare-Mercur și a sextilului  cu Uranus din 3 iulie. Nu cauți nimic pe termen lung, așa că partenera/ul ta/tău este cineva care, de asemenea, vrea să păstreze lucrurile ocazional. Înscrie-te într-o nouă aplicație de întâlnire online și începe căutarea.

Este posibil să nu îți poți controla emoțiile în timpul pătratului Soare-Uranus din 23 iulie, ceea ce nu face cea mai bună impresie. Dacă îți este greu să îți controlezi furia, amână o discuție telefonică până când te vei calma.

Venus este încă în semnul tău versatil, oferindu-ți șansa de a-ți dovedi nu doar farmecul ci și creativitatea fertilă atunci cnd este vorba să dovedești că te poți schimba. Este șansa ta de a-ți cere scuze pentru o greșeală pe care ai făcut-o în ultimele săptămâni sau de a te întoarce și încerca să remediezi ceva care s-a întâmplat din vina ta. Nu există garanții, dar măcar poți fi cu sufletul împăcat că ai încercat. 

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Gemeni Profesional

 Marte, planeta acțiunii, se află în domiciliu, în Casa a 11-a a prietenilor și colaboratorilor și face un pătrat cu Mercur aflat în Rac, pătrând echilibrul energiilor rezultate de pe urma eclipsei parțiale de Lună din 5 iulie. Energiile sunt intense și implică nu doar cariera ci și relațiile cele mai apropiate. Ți se poate sugera un transfer într-o altă direcție sau serviciu sau  să călătorești mai mult în această lună. Discută despre acest lucru cu partenera/ul, deoarece există implicații pentru amândoi.

Negocierile pentru creșterea salariului ar putea fi deblocate după data de 11 iulie când Mercur va reveni în mers normal, în casa a 2-a, casa banilor proveniți din muncă proprie. Dacă ești în căutarea unui investitor sau a unei finanțări, va trebui să ai răbdare.

Ar fi înțelept să te concentrezi asupra modului în care ții evidența banilor sau unde îi cheltui. Energia se îmbunătățește considerabil după 22 iulie când Soarele intră în Leu și popularitatea ta va fi din nou în creștere.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Gemeni Financiar

Identifică funcțiile specifice ale postului în care îți poți îmbunătăți performanța, apoi demarează acțiunile necesare pentru a deveni mai bun. Îmbunătățirea propriei performanțe, va avea un efect indirect asupra performanței acelor persoane cu care ai o relație de muncă. Colegii, șefii, mai mari și mai mici, pot deveni mai buni prin intermediul tău, deoarece orice organizație sau colectiv este la fel de puternic ca și cel mai slab membru al său. Fă doar ceea ce trebuie pentru a remedia orice diferențe în relațiile de afaceri. Ai grijă să nu te stresezi și să nu neglijezi să faci o pauză atunci când ai nevoie. 

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Gemeni Sănătate

În această lună, Jupiter și Pluton, cei care stăpânesc casa a 6-a, a stilului de viață, fac ultima conjuncție în Capricorn.

Rezultatul combinării acestor două energii planetare care se resimte la nivelul Casei a 8-a, cel mai intens sector al temei natale, sugerează că ești pregătit să te cufunzi în străfundurile ființei tale ca să eliberezi emoții care ar putea fi refulate în tine.

Mintea și corpul nu sunt două sisteme diferite, ci unul, iar sentimentele negative pot cauza probleme fizice prin somatizare, mai mult decât ne dăm noi seama. 

Horoscop Lunar Minerva iulie 2020 – alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEU –  FECIOARĂ  – BALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top