Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 16 - 22 noiembrie Balanță

Horoscop lunar

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Balanță. Ești atras de spontaneitate

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Balanță Privire generală. Iulie este o lună a bilanțului, în care te întrebi care este locul tău în lume și cum privești Trecutul în raport cu prezentul asemenea unui disc zgâriat a cărei melodie continuă să sară înainte și înapoi.

Venus, planeta iubirii și a frumuseții și, stăpâna ta planetară, se va mișca în Casa a 9-a, provocând reevaluări și decizii cu privire la reluarea unor studii. 

Până pe 11 iulie, Mercur este retrograd în Casa a 10-a a carierei, așa că atunci va reveni în mers normal, va scoate în evidență, probabil, eforturile legate de locul de muncă care ar trebui luate în considerare. Este în regulă. Ia-o încet.

Marte, se află în Casa a 7-a a relațiilor de orice fel, așa că, ar trebui să te gândești cum să îți faci timp ca să te relaxezi și să reflectezi, în timp ce viața profesională se anunță extrem de activă. 

Ultima eclipsă din șirul de trei ale verii, va avea loc pe 5 iulie, în Capricorn, o elipsă parțiaă de Lună. Evenimentele care se petrec acum sunt de impact și deosebit de puternice. Ele marchează întotdeauna puncte de cotitură semnificative în viața noastră, momente de care ne amintim mult timp după aceea. 

Pentru tine, eclipsaparțială de lună din 5 iulie activeaza sectorul familiei, Casa a 4-a. Aceasta înseamnă că vei fi extrem de angajat în scris, vorbit sau negocieri, precum și în învățarea sau adoptarea a un nou stil de gândire. 

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Balanță Relațional

Eclipsa parțială de Lună și Luna plină din 5 iulie, din Capricorn, îți sugerează să privești în viitor. Ești atras de spontaneitate, dar ce se întâmplă dincolo de asta? Odată ce îți îndrepți atenția spre obiective sentimentale pe termen lung, viitorul are o altă culoare.

Un pătrat dificil între Neptun și conjuncția Venus – Nodul Nord din 27 iulie vizează realitatea unor situații și îngreunează luarea de decizii benefice. Ferește-te de persoanele care îți oferă ultimatumuri sau încearcă să îți forțeze mâna. S-ar putea să încerce să te înșele, când îți va fi mai greu să vezi lucrurile clar.

Luna nouă din Rac, de pe 20 iulie, atrăge atenția asupra dorinței tale de siguranță și securitate legată de iubire. Nu dorești un partner jucător. Vrei pe cineva care să te asigure că ești singurul din viața ei/lui. Ești dispus să renunți la un anumit grad de siguranță emoțională, în schimb, vrei să te simți confortabil.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Balanță Profesional

În această lună, există foare multă energie în casa a 7-a, a contractelor și acordurilor de angajare, deoarece Marte face un sextil cu Venus aflată în casa a 9-a, a studiului și a justiției și un pătrat cu Soarele aflat în casa a 10-a a profesiei inclusiv un pătrat cu Luna Plină din casa a 4-a, a familiei, conjunctă cu eclipsa parțială de lună din 5 iulie. Ești capabil să te descurci mai mult decât crezi că poți. Ai o șansă profesională extraordinară, nu trebuie deât să crezi în tine. 

Până pe 11 iulie, Mercur va fi retrograd în casa a 10-a a carierei și acest lucru ar putea bloca negocierile. Dacă este posibil, fie amâni  semnarea contractului, fie îl renegociezi în alte condiții și vei semna aba după 15 iulie, când Mercur va reveni în mers direct. 

Cariera ta trece printr-o transformare. Există oportunități în domeniu, în special locuri de muncă în management. S-ar putea să chimbi locul de muncă în următoarele șase luni. Este bine să îți actualizezi CV-ul și să îl postezi pe site-urile pentru angajare.

Energia se îmbunătățește considerabil după 25 iulie, pe măsură ce Venus se apropie cu pași repezi de Mijlocul Cerului, punctul maxim de elevare profesională. 

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Balanță Financiar

Oamenii din jurul tău știu că faci lucrurile repede și eficient, și este posibil să ai contacte frecvente cu persoanele de sub autoritatea ta. Nu este nimic pentru care să îți faci griji, probabil că te vor bombarda cu laude în semn de recunoaștere a performanțelor excelente. Indiferent dacă o cauți sau nu, odată cu această recunoaștere poate veni și p responsabilitate suplimentară. Este modul în care funcționează afacerea, dar unii oameni ar prefera să nu mai fie nevoiți să facă față nevoilor ca până acum. Nu este o atitudine egoistă, dar dacă vrei să ajungi mai departe, trebuie să fii dispus să oferi mai mult din tine ceea ce faci.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Balanță Sănătate

Neptun stăpânul Casei a 6-a, a stilului de viață, se află în domiciliu și stimulează sectorul de sănătate, așa că este timpul să dezvolți o abordare disciplinată pentru a rămâne la curent cu sănătatea ta. Aceasta poate însemna să depui eforturi pentru a-ți face obiceiurile zilnice, chiar dacă nu ți se pare important. Trebuie doar să o faci doar. Pune-ți echipamentul de antrenament sau ia-ți bocancii de drumeție și la drum. Dacă lași acele modele vechi să-ți dicteze comportamentul, s-ar putea să nu treacă mult până să renunți. Dacă te ajută poți vizualiza totul. Imaginează-ți cum vei arăta și cum te vei simți după ce ți-ai atins obiectivele de sănătate. 

Horoscop Lunar Minerva iulie 2020 – alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEU –  FECIOARĂ  – BALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

1 Comment

1 Comment

  1. Eleonora

    2020-07-06T23:35:46+03:00 at 23:35

    Da o ascult cu drag si chiar imi place foarte mult!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top