Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 Pești

Horoscop lunar

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Pești. Nu vei regreta

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Pești. Este iulie, vară iar tu te topești de căldură. Energia este bine susținută, obiectivele sunt la îndemână și, mai ales, crezi că ești de neoprit.

Marte, planeta pasiunii și conducerii, este în semnul tău, în Casa 1, oferindu-ți încredere, magnetism sexual și foame. Acest tranzit nu are loc prea des. De fapt, se întâmplă doar odată la doi ani, de aceea este de cea mai mare importanță să folosești această putere la maxim și să o împingi către materializarea a tot ceea ce se află în sufletul tău. Fie că este vorba despre dragoste, succes, comunitate sau fericire adevărată, trebuie să îți folosești acum puterea pentru a crea realitatea din jurul tău. Este timpul tău.

Pe 5 iulie eclipsa parțială de Lună din Capricorn, te împinge să-ți eliberezi spiritul și să zbori în direcții noi. Poate sugera că te îndrăgostești de cineva nou sau poate anunța o naștere sau o sarcină. Cred că ai putea canaliza muza către noi eforturi creative. Deschide-ți inima în acest moment. Nu vei regreta.

Venus, planeta iubirii și frumuseții, este deja în mers direct în Gemeni, în Casa a 4-a a familiei. Acest lucru arată că este posibil să te reîntâlnești cu prietenii sau cu persoanele de contact din trecut. Mercur este retrograd până pe 1 iulie, provocându-ți mintea și simțirea, în raport cu idealurile romantice, și cu siguranță, în raport cu creativitatea pe care ți-o aduce Casa a 5-a. Folosește-ți intuiția în acest moment pentru a naviga atât ziua cât și noapte. Vei simți diferența.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Pești Relațional

Când Soarele din Rac va trece în Leu, pe 22 iulie, va fi ușor pentru oameni să te ajute pentru ceea ce ești. Când un fost/ă încearcă să te apeleze pe rețelele de socializare ca să te acuze de ceva ce nu ai făcut, îți poate testa cu adevărat răbdarea. Rezistă nevoii de a riposta.

Te simți acasă când Soarele ajunge în Leu, deoarece aduce vibrații viguroase și energie dar și compasiune. Pentru luna următoare, caută pe cineva care îți respectă nevoia de securitate.

Stăpânul tău Neptun, călătorește prin semnul tău creativ, dar cum a intrat în retrogradare pe 22 iunie, unele dintre ideile romantice pe care le-ai avut în ultima vreme au devenit mult mai greu de vizualizat. Deși s-ar putea să treci printr-o criză imaginativă în următoarele luni, poți totuși să găsești dragoste. 

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Pești Profesional

Marte este în domiciliu din 27 iunie. El face un pătrat cu Nodul Nord și cu eclipsa parțială de lună, pe 5 iulie. Pot fi provocări între încercarea de a-l face pe șeful tău fericit și problemele din familiei tale. Este posibil să fie necesare unele mici compromisuri.

Mercur este retrograd în Casa a 5-a, sectorul creativității, până pe 11 iulie. Scoți din sertar un proiect mai vechi și încerci să îl resusciți. Cere prietenilor să te ajute.

Celălalt stăpân planetar, Jupiter este în conjuncție cu Pluto până pe 9 iulie. Aduce o putere extraordinară în Casa a 9-a, sectorul prietenilor și a organizațiilor non-profit. Ia legătura cu cei pe care îi cunoști și poți primi ajutorul de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele.

În noaptea dintre 22 spre 23 iulie, Soarele trece în Leu.  El vine cu o energie favorabilă pentru găsirea de soluții creative la diverse probleme. Firma de familie se poate descurca bine în următoarele șase luni dacă planifici acum cu atenție, modificările.

26 iulie, energia care se îmbunătățește pe măsură ce Venus face conjuncție cu Nodul Nord și este deosebit de benefică pentru cei care au o afacere la domiciliu sau lucrează în imobiliare, în activități bancare ipotecare sau în construcții.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Pești Financiar

După o perioadă în care ai fost conservator, această nouă spontaneitate și disponibilitate de a-ți asuma riscuri noi te va surprinde. Dacă ai vrut să ceri o majorare de salariu pregătește-te și fă cererea. Există multe lucruri diferite în viață de care te-ai putea bucura și acum ai acces la ele; oameni, locuri și lucruri care te interesează sunt la îndemână. Nu trebuie să ignori sentimentele pe care le ai în această perioadă, dar, de asemenea, amintește-ți faptul că dacă ai ajuns acolo unde dorești să fii ești deasupra celorlalți. 

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Pești Sănătate

Dinamicul Marte te-a ușurat pentru că s-a mutat în Berbec și îți poate oferi un plus de vitalitate, ceea ce te-ar putea determina să faci mișcare zilnic.

Dacă ai fost blocat în casă în timpul pandemiei, considerând că este aproape imposibil să îți faci plimbarea zilnică, această planetă dinamică te poate inspira să ceri câteva sfaturi despre ce să faci de acum încolo. Nu acceptați doar situația – fii activ. S-ar putea să descoperi o clasă online pentru exerciții cardio sau yoga, un moment bun pentru a începe.

În egală măsură, poți decide să înveți ceva nou, cum ar fi tai-chi sau gelly-dansul și să descoperi că este o formă de exercițiu care îți place.

Horoscop Lunar Minerva iulie 2020 – alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEU –  FECIOARĂ  – BALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top