Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 Leu

Horoscop lunar

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Leu. Vei găsi în inimă magia

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Leu Privire generală. Într-o lună cu atâta activitate astrală, te vei întreba unde să fii atent, mai întâi. Una dintre temele cheie va fi cu siguranță analiza și meditația, deoarece Soarele este în cel mai profund sector al temei natale, Casa a 12-a. Această zonă are legături nu numai cu Trecutul tău, ci și cu toate informațiile depozitate în subocnștientul tău de generaii întregi. 

Venus, planeta de bucuriei și armoniei sau Micul Benefic, petrece mult timp în Casa a 11-a a prietenilor, aducând liniște prin vieța socială. Cu toate acestea, ciclul retrogradării abia pe 21 iulie se încheie, astfel că în prima parte a lunii iulie te vei reconecta cu prieteni vechi – și, eventual, vechi iubiri. 

Mercur, revine în mers direct pe 11 iulie, în casa a 12-a, cel mai intim sector al temei natale. Posibil să observi că apar anumite secrete despre care nu știai sau poți afla cum să finalizezi lucruri începute cu mult înainte. 

Eclipsa parțială de Lună de pe 5 iulie încheie cascada de eclipse de vară, în Capricorn. Vei găsi în inimă magia care te va ajuta să te desprinzi și care te va întoarce la viață într-un mod în care nu știai că poate fi. Noi drumuri, noi urcușuri vor acompania multitudinea de stări și dacă vei avea înțelepciunea să le accepți așa cum sunt, este un semn că ești pe calea evoluției spirituale și că nu mai ai mult de așteptat ca să înțelegi niște lucruri.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Leu Relational

Nu te poți abține să nu te gândești la ce ai scăpat atunci când stăpânul tău planetar, Soarele s-a alăturat lui Venus retrogradă în Gemeni, luna trecută. Ai dori să te întoarci și să repari lucrurile dacă ai putea. Dar nu poți uita unele dintre amintirile plăcute pe care le-ați împărtășit.

Mercur revine din retrogradare pe 11 iulie, în Rac și readuce elnul și aplombul emoțional pentru a remedia comunicările greșite și erorile care a fost adus, în mod normal, de acest tranzit. Vei dori să treci peste, ceea ce nu vă este întotdeauna ușor, dar ai posibilitatea măcar, să înveți ceva de pe urma acestora.

Venus în Gemeni sugerează că nu prea ai răbdare cu oamenii care nu știu ce vor. Dacă simți că cineva nu este sincer, este timpul să mergi mai departe. Nu ar trebui să-ți fie greu să găsești pe cineva care să nu se joace cu mintea și cu sufletul tău.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Leu Profesional

În această lună se pare că energia este concentrată în jurul investițiilor și speculațiilor, întrucât Marte aflat în casa de resurse de la distanță, face pătrat cu Soarele și Mercur, pe deoparte și cu Luna plină și eclipsa parțială de Lună din 5 iulie, din Capricorn, este ceea ce în astrologie se numește un Careu în T. În consecință, investește în lucruri pe care le știi. Nu este recomandat să îți urmărești doar instinctele, dar ai capacitatea de a aduna informațiile necesare pentru a lua decizii bune.

Timpul este esențial, deoarece Mercur pe 11 iulie va reveni în mers normal, ceea ce ar putea rezolva unele întârzieri și problemele pe care le-ai avut cu tehnologia. 

Pe 23 iulie, Soarele trece în somiciliu, în Leu. Este un moment bun pentru a face față fricilor și a te elibera de limitări. Scapă de orice dependență.

Jocul energiilor se îmbunătățește, după această dată, cu Vnus care se apropie cu ași repezi de conjuncția cu Nodul Nord și sugerează că cei din jur îți susțin obiectivele. Le poți folosi experiența pentru promovarea în carieră.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Leu Financiară

Luna aceasta se va concentra pe obiectivele financiare și ar trebui să fii orientat către acestea, dacă nu ai fi fost înainte. Există lucruri pe care trebuie să le faci pentru a avansa în carieră și știi care sunt acestea; fă acum pașii necesari pentru a ajunge acolo unde vrei să fii. Agenda îți va fi plină în tot acest timp și vei avea multe întâlniri, adunări sau petreceri la care să participi. Este imperativ să te prezinți la aceste evenimente și să te amesteci printre oamenii din domeniul tău. Șnsa de a contacta oameni asemenea ție este mare așa că nu ar trebui să fie un lucru dificil de făcut.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Leu Sănătate

Cu o legătură puternică Jupiter-Pluto în sectorul stilului de viață, pe parcursul acestei luni, este posibil să fii dornic să faci unele schimbări majore în această zonă. Jupiter este legat,  simbolic, de profesori și instructori, astfel că găsirea unui antrenor personal te-ar putea ajuta să vezi o transformare majoră în aspectul tău și în felul în care te simți.

Către sfârșitul lunii, vei începe să observai beneficiile acumulate. Și cu privire la perioada în care aceste două planete sunt conjuncte, nu vei vedea doar diferența, ci o veți simți la fel de bine. Dacă nu vrei să parcurgi acest traseu, urmarea unui program online poate fi la fel de benefică dacă te poți ține de el.

Horoscop Lunar Minerva iulie 2020 – alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEU –  FECIOARĂ  – BALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top