Connect with us
Horoscop Minerva 3 - 9 mai 2021. Săgetător

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Mai 2021 Săgetător

Horoscop Minerva luna Mai 2021 Săgetător – Privire generală.

Cu Marte în casa resurselor de la alții, cel mai important obiectiv al tău sunt parteneriatele. Fie că vorbim despre un partener romantic, asociat de afaceri sau colaborator, poți remarca multe progrese lucrând la unison, mai degrabă, decât încercând să o faci singur. Dacă ești singur, acest lucru aduce claritate în ce privește ceea ce dorești dintr-o uniune și să îți propui să găsești persoana potrivită. Indiferent dacă este cineva care iubește călătoriile ca tine sau împărtășește aceeași pasiune pentru hobby-urile tale, te poți alinia la start.

Luna Nouă din Taur se alătură aglomerării de planete din semn, Soare, Mercur, Venus, Uranus, Lilith și Luna în casa iubirii și creativității, te vei lăsat ghidat de inimă. Dacă ești singur, folosește zilele de după 11 mai, pentru a face o listă de potențiali pretendenți, pentru că s-ar putea să o găsești femeia/bărbatul ideal. Dacă ești căsătorit și vreți să concepeți un copil, săptămâna care urmează acestei lunații este deosebit de propice.

Mai se încheie cu o Lună Plină pe 26 mai, în prima casă a vitalității și personalității, încurajându-te să te relaxezi, să te odihnești și să îți reîncarci bateriile. După o perioadă atât de aglomerată, vei fi încântat să faci acest lucru.

Horoscop Minerva Mai 2021 Săgetător Relațional

Ai câteva zile de ezitare sufletească în timp ce Mercur intră în Gemeni la începutul lunii mai, înainte ca planeta comunicării să te facă să te simți mult deschis. Încearcă să așteptați până pe 4 mai pentru a face un gest romantic major.

Pe 8 mai Venus se mută și ea în Gemeni iar pe 29 mai va fi conjunctă cu Mercur punând sub lupă relațiile de până acum. Ajungi la concluzia că unele pot continua, dar pe altele va trebui să le închei.

Există un sextil între Marte și Uranus, care poate aprinde o flacără aproape imposibil de stins. Poți vedea linia de sosire și, odată ce ești atât de aproape, nu vei renunța niciodată.

Lună Plină din Săgetător de pe 26 mai, dă șansa de a-ți deschide sufletul cuiva în care ai încredere. Dacă ai avut secrete față de această persoană, cu cât îi vei dezvălui mai mult, cu atât veți deveni mai apropiați. Doar să te asiguri că poți conta pe discreția ei.

Horoscop Minerva Mai 2021 Săgetător Profesional

Luna mai stimulează zona de creativitate. Pe 4 mai, Mercur intră în domiciliu, în Gemeni, așa că este timpul să ieși la rampă. Afișează paginile noului tău site. Scoate în evidență unele clipuri video editate de tine sau pune unele imagini filmate cu drona, că tot este la modă și poate ajuta să obții aprobarea de a transmite live un concert profitabil.

Lună Nouă din Taur de pe 11 mai aduce colaborarea cu cineva care se descurcă bine în domeniul tău. Ți-ar putea deveni mentor și să te ajute să te dezvilți. Și, deși aceasta va fi o conexiune pe termen scurt, ai putea face o schimbare uriașă în carieră.

Marte în Rac face sextil cu Uranus aflat în casa stilului de viață, pe 15 mai. Foarte posibil să obține un contract bun de muncă. Negocierile merg foarte bine. Poți solicita un avans la semnarea actelor care să reprezinte cheltuielile de mutare. De asemenea, este un moment bun pentru a susține examene de angajare.

Luna plină din semnul tău, pe 26 mai sugerează faptul că lucrezi din culise. Dacă funcția este nouă, s-ar putea să lucrezi acasă sau să nu fii în contact cu echipa. Este o modalitate de a reduce neatenția și de a finaliza proiectul în care ești implicat.

Horoscop Minerva Mai 2021 Săgetător Financiar

Din acest punct de vedere, luna mai va fi destul de stabilă și se vor îmbunătății în mare măsură aspectele financiare. Pentru că este un moment bun pentru a face mici investiții, proprietatea ar fi o opțiune care va aduce cu siguranță profituri bune pe termen lung. Dacă ai planificat și tu să schimbi mașina, fă-o luna aceasta dacă se poate. Deși finanțele vor fi stabile, trebuie totuși să ai grijă să nu cheltui, acest lucru îți poate da peste cap contul. Dacă lucrezi în zona economică – contabilitate, strategie financiară , achiziții, te vei descurca bine luna aceasta.

Horoscop Minerva Mai 2021 Săgetător Sănătate

Cu un accent pozitiv pe sectorul de agrement, sport competitiv, aventură și riscuri, în această lună, te vei bucura să fii activ. Trebuie să simți sângele curgând prin vene, ceea ce înseamnă că vrei să-ți consumi energia în activități care au un element de temeritate și de curaj. Cu cât ieși și te miști mai mult, cu atât te vei simți mai bine.

Pe măsură ce Soarele și Mercur se mișcă prin semnul Taurului în care este casa stilului de viață, te poți concentra mult mai mult pe stabilirea unei rutine. O strategie care te poate ajuta să slăbești, să te menții în formă și să fii plin de energie, ar putea funcționa foarte bine pentru tine. Ține-o așa! Evită să iei calea minimei rezistențe.

Citește Horoscop Minerva MAI 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top