Connect with us
Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Fecioară

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Mai 2021 Fecioară

Horoscop Minerva luna Mai 2021 Fecioară. Privire generală.

Simți cum ambițiile persoanle prind viață în mai. Ai început să simți această creștere a impulsului interior încă de luna trecută și va continua să te propulseze până pe 26 mai. Acesta este unul dintre cele mai importante momente din ultimii doi ani pentru a vă grăbi cât mai tare și a vedea rezultate extraordinare.

Marte este în Rac și în Casa a 11-a a prietenilor, încurajându-te să te eliberezi și să te distrezi puțin.

Luna Nouă are loc în Taur se unesc în sectorul filozofiei și a spiritului de aventură pe 11 mai, încurajându-te să îți evaluezi relațiile. Acest lucru te poate ajuta să fii în cele mai bune parteneriate.

Începând cu 20 mai, Soarele intră în Gemeni în casa carierei și te ajută să-ți întinzi aripile și să zbori. Ia în considerare modul în care te poți extinde dincolo de zona de confort și poți integra noi idei, perspective și înțelepciune.

Lună Plină de pe 26 mai are loc în casa familiei. Ești încurajat să-ți spui mintea la contribuție și să te lansezi într-o campanie importantă de scris, vorbit, publicitate sau branding.

Horoscop Minerva Mai 2021 Fecioară Relațional

Stăpânul tău planetar, Mercur, își începe călătoria prin domiciliu, Gemeni, pe 4 mai și dacă clipești, ai putea să-l ratezi. Acționează rapid înainte de a-ți pierde urma gândurilor. Ai câteva idei grozave, dar este o provocare să te concentrezi asupra oricăreia dintre ele suficient de mult pentru a fi eficient. Va fi mai ușor în ceea ce privește problemele de comunicare. Îți place să mergi în ritmul tău și persoana care te interesează va trebui să înțeleagă asta despre tine.

Energia care radiază dinspre pătratul Mercur-Neptun de pe 18 mai poate fi deranjantă dacă nu înțelegeți ce se întâmplă. Dacă cineva vrea să-ți dezvăluie sentimentele înainte de a fi pregătit pentru asta, te poate face să te simți extrem de inconfortabil. A nu spune nimic este mai bine decât a spune un lucru greșit.

Horoscop Minerva Mai 2021 Fecioară Profesional

Luna mai deschide drum către multe resurse. Pe 4 mai, Mercur intră în Gemeni, adică în domiciliu și în casa carierei și a imaginii sociale. Dacă ai o afacere de familie, există posibilitatea de a te extinde, de a câștiga mai mult teritoriu și de a-ți crește veniturile. Acest lucru este valabil mai ales dacă te ocupi de imobiliare.

Pe 11 mai, are loc o Lună Nouă în Taur, care aduce mai mult calm în zona de resurse. Oamenii sunt lângă tine pentru a te ajuta. Trebuie doar să întrebi și răspunsul va veni imediat.

Marte în Rac și casa prietenior și a grupurilor sociale pe care le frecventezi, îl atrage pe Jupiter din casa muncii printr-o inconjuncție pe 10 mai. Este un aspect excelent – unul dintre cele mai bune din an – să faci cotitura profesională dorită și să obții un loc de muncă acolo unde dorești.

Pe 26 mai are loc Luna Plină în Săgetător și în casa familiei. Acum este necesar să revizui foarte atent un contract. S-ar putea să cauți o ieșire dintr-o situație patrimonială și poți găsi câteva puncte de negociere parcurgând detaliile și astfel să ajungi la un compromis cu cealaltă parte.

Horoscop Minerva Mai 2021 Fecioară Financiar

Eforturile neobosite te determină să reușești și să câștigi cât vrei. Acest lucru îți va îmbunătăți poziția financiară, permițându-ți să ștergi toate datoriile care le-ai tot amânat. Badă o parte din bani în depozite, pentru a genera venituri în viitor. De asemenea, înainte de a face asta, fă-ți câteva strategii și apoi pune-le în practică pentru a culege dividende bogate.

Succesul financiar va depinde de noile strategii executate cu precizie în timp util. Este posibil să beneficiezi financiar, mai ales la jumătatea lunii. Profiturile vor veni mult mai devreme decât te aștepți. Cu toate acestea, va fi prudent să îi investiți în scheme pe termen scurt pentru a obține randamente rapide, cum aminteam de depozitele bancare.

Posibil ca tranzacțiile imobiliare să îți fie benefice la jumătatea lunii. Plătește taxa de timbru necesară, verifică documentele etc. Este recomandabil să îndeplinești toate formalitățile referitoare la tranzacție pentru a te salva de problemele viitoare. Este un moment bun pentru a investi în obligațiuni. Planurile de a investi o sumă mică de bani te vor due către investiții în acțiuni.

Horoscop Minerva Mai 2021 Fecioară Sănătate

Saturn și Jupiter sunt în Casa stilului de viață și o influențează cel puțin doi ani. Ambele planete pot avea un impact ăuternic asupra deciziilor legate de sănătate și bunăstare.

Saturnul te va încuraja să creezi o rutină care poate poate duce la rezultate neașteptate. Dacă lucrezi la asta în fiecare zi, vei vedea schimbările care se întâmplă sub ochii tăi și acest lucru poate fi foarte inspirat.

Jupiter te-ar putea face uneori neliniștit și dornic să experimentezi alte modalități de a te încadra și de a te simți fabulos. Nu simți că trebuie să respecți aceeași formă de exercițiu, modificarea acestuia ar putea fi factorul care îl face plăcut și te încurajează să perseverezi.

Citește Horoscop Minerva MAI 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top