Connect with us
Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Balanta

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Mai 2021 Balanță

Horoscop Minerva luna Mai 2021 Balanță – Privire generală.

Marte te-a încins bine pentru următoarele câteva luni. Te simți magnetic, sexy și intens. Acest lucru este destul de vizibil dacă ne uităm la cât ești de concentrat pe o problemă semnificativă în mass-media, academică sau internațională. Planeta roșie te va susține și mai bine când va intra în Leu la începutul lunii iunie.

Pregătește-te să fii ocupat, dar și să-ți vezi numele în prim plan. Grăbește-te și caută să faci progrese. Dacă lucrezi de acasă, ești favorizat în special în săptămânile care vin.

Luna Nouă din Taur de pe 11 mai, te ajută dacă ești singur să găsești pe cineva cu potențial de cursă lungă. Vei face planuri mai repede decât crezi. Este un moment propice pentru apropiere, ba chiar ai putea discuta despre mutarea împreună, logodnă sau căsătorie.

Vei fi destul de interesat să îți analizezi relațiile și să primești tot ce ai nevoie. Este important să discuți deschis despre aceste chestiuni, mai degrabă, decât să fugi de ele din cauza fricii de intimitate sau alte traume din trecut.

Luna Plină de pe 26 mai, evidențiază viața financiară. Ar putea aduce o surpriză sau o nouă ofertă de muncă și un alt salariu sau o cheltuială care te va suprinde.

Horoscop Minerva Mai 2021 Balanță Relațional

Începutul lunii mai aduce vești bune imediat sub forma unei conjuncții Venus-Mercur, încă de la început de lună. Aspectul dă undă verde pentru intereselor romantice în timp ce tu ești încrezător și optimist. Dacă eforturile tale nu reușesc, clar, nu a fost menit să fie.

Sextilul dintre conjuncția Venus – Lilith și Neptun mărește popularitatea și atracția sexuală, așa că te poți aștepta la multă atenție de la diferiți oameni. Este literalmente alegerea ta, ce vei face. Alege cu înțelepciune, dar distrează-te experimentând!

Venus se mută în Gemeni pe 9 mai, oferindu-ți instrumentele și răbdarea de care ai nevoie pentru a aștepta pe cineva potrivit. Dacă persoana este implicată în prezent cu altcineva, nu îți face griji. Ai tot timpul din lume!

Horoscop Minerva Mai 2021 Balanță Profesional

Luna mai pune accentul pe echilibrul dintre profesie / viața personală. Mercur intră în Taur pe 4 mai și este posibil să fi nevoit să vorbești cu un coleg sau un membru al echipei despre contribuția pe care o au la procesul de producție.

Lună Nouă în Taur pe 11 mai, sugerează că în următoarele câteva săptămâni există șanse de colaborare pentru cei care au o mică afacere. Ai putea găsi un influencer sau o companie care dorește să te sponsorizeze și să susțină financiar videoclipurile tale online.

Marte în Rac și în Casa a 10-a a carierei, face o inconjuncție cu Saturn din Vărsător pe 9 mai. Ai putea auzi câteva câteva informații despre o investiție unică sau accesul la un produs extraordinar se poate face pe o cale neobișnuită.

Horoscop Minerva Mai 2021 Balanță Finanaciar

În această lună trebuie să limitezi orice cheltuieli inutile, deoarece există șanse să îți depășești bugetul. În schimb, este momentul potrivit pentru a solicita un împrumut. Va fi aprobat cu ușurință. Te sfătuiesc să iei cu atenție orice decizie financiară, deoarece orice neglijență ar putea duce la pierderi. Fă tot posibilul și amână decizia de a vinde o proprietate până la o dată ulterioară, deoarece s-ar putea să nu obții prețul dorit în acest moment.

Atât acțiunile, cât și proprietățile par să fie opțiuni viabile în care să investești. Câteva oferte cu adevărat profitabile, care te-ar ajuta îți atrag atenția. S-ar putea să ți se deschidă o sursă neașteptată de venit, inspirându-te să-ți dorești să pornești pe cont propriu.

Luna Plină din Săgetător, de pe 26 mai, are loc în Casa comunicării și ți-ar putea aduce vești despre niște venituri suplimentare, în următoarele două săptămâni. De asemenea, îți urmărești banii destul de atent, astupând găurile din cheltuieli, iar acest lucru te poate ajuta să îți faci luna mai profitabilă.

Horoscop Minerva Mai 2021 Balanță Sănătate

Dacă ești nerăbdător să îți schimbi dieta sau rutina în ce privește mișcarea, dar nu pți păstra disciplina, există o cale de a rezolva acest lucru. Recurge la serviciile unui consilier personal ar putea fi cel mai bun mod de a-ți îndeplini obiectivele.

Unele probleme minore de sănătate te-au determinat să fii atent la sănătate și să începi un nou regim de sănătate, cu siguranță este un pas în direcția cea bună. Cu toate acestea, evită să primești sfaturi de la alții cu privire la sănătatea ta, deoarece ar putea să te inducă în eroare. Ai putea fi îngrijorat de greutate și ești gata să faceți ceva în acest sens. Ești mai atent la dieta ta și faci alegeri înțelepte când vine vorba despre sănătate.

Durerile de stomac pot fi cauzate de supraalimentare, undeva spre sfârșitul lunii; fii atent la cât și ce mănânci. Pacienții cu probleme de diabet și tensiune arterială ar trebui să înceapă o rutină care ține de exercițiile fizice. De asemenea, ar trebui să aibă grijă la ceea ce mănâncă luna aceasta, deoarece sunt indicate ușoare probleme digestive.

Citește Horoscop Minerva MAI 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top