Connect with us
Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Scorpion

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Mai 2021 Scorpion

Horoscop Minerva luna Mai 2021 Scorpion – Privire generală.

Pregătește-te pentru o lună deosebit de încărcată. Energia cosmică pune accent pe casa a 6-a a stilului de viață, cerându-vă să depui mai multă energie, efort și timp pentru a echilibra rutina cotidiană.

Luna Nouă din 11 aprilie, deschide o ușă pentru a restabili echilibrul între muncă și viața personală, de care ai nevoie. Aceasta este, de asemenea, una dintre cele mai importante perioade ale anului pentru a căuta un loc de muncă nou sau pentru a-ți extinde laja de clienți dacă lucrați pe cont propriu.

Mercur conjunct cu Venus și după 20 mai, Soarele vor fi în Casa a 8-a, a resurselor de la alții. Dacă ești singur pot găsi pe cineva cu potențial pe termen lung.

Lună Plină din Săgetător, de pe 26 mai ar putea duce la punctul culminant al unui obiectiv personal important în cel mult trei zile și ar trebui să fie ceva în care ai pus multă energie în ultimele șase luni. Ești în centrul atenției acum, așa că fă ca lumea să se plece în fața ta.

Horoscop Minerva Mai 2021 Scorpion Relațional

Venus trece în Gemeni pe 9 mai, semnul condus de Mercur, pentru a începe luna cum trebuie, așa că la început vei fi destul de agitat și plin de tine. Deoarece acest lucru îți crește nivelul de încredere chiar mai mare decât de obicei, poți fi destul de intimidant acum.

Stăpânu tău tradițional, Marte face un trigon cu Neptun pe data de 16 mai, creând incertitudine, nu doar într-un fel plăcut. Modul în care sunt interpretate lucrurile depinde de tine. Reține – cu cât insisiști mai mult pe răspândirea unor bârfe și zvonuri ciudate, cu atât vei fi mai mult subiectul discuțiilor cu privire la aceleași lucruri. Ce oferi aia primești.

Pluto, celălalt conducător al tău, a intrat în retrogradare la sfârșitul lunii trecută, așa că va începe o perioadă de analiză profundă.

Horoscop Minerva Mai 2021 Scorpion Profesional

Mai este o lună destul de încărcată pentru tine. Mercur intră în Gemeni pe 4 mai, iar proiectul unui coleg ar putea ateriza pe biroul tău. În același timp ai putea afla că un coleg de muncă pe care contai este în întârziere. Primești mesaje de la șefi la care trebuie să pentru a răspunde. S-ar putea să lucrați ore suplimentare.

Lună Nouă în Taur pe data de 11 mai sugerează că în următoarele câteva săptămâni ai ocazia să îți simplifici unele îndatoriri obișnuite sau chiar să le delegi unui asistent. Uită-te la ce ai putea să amâni sau ce te reține și vezi dacă poți elimina blocajele.

Marte în Rac și în casa călătoriilor, a studiilor și a metafizicii, face sextil cu Uranus pe 13 mai. Este un moment bun pentru a obține un împrumut pentru instituția în care lucrezi pentru o achiziție imobiliară. Găsești tarife favorabile. Este, de asemenea, un moment bun pentru a stabili o relație cu o bancă.

Luna Plină din Săgetător de pe 26 mai, te aduce în centrul atenției. Pari mai încrezător și ușile de deschid pentru tine. Acesta este un moment bun pentru a contacta parteneri cu influență.

Horoscop Minerva Mai 2021 Scorpion Financiar

Câștiguri atât din investițiile anterioare, cât și din cele curente. Vânzarea de acțiuni va merge bine. Dacă te-ai gândit să începi ceva pe cont propriu intrând într-un parteneriat, acum este cel mai bun moment. Dacă dorești să îți cumperi propria casă, ar trebui să fii atent la cum decurge întocmirea dosarului pentru credit. Dacă ți-ai propus să cumperi un teren verifică, adună informații și discută cu un antreprenor despre ce ai vrea să faci. Deocamdată evită însă să ceri un împrumut în acest moment, deoarece rambursarea acestuia va fi dificilă.

Agențiile imobiliare vor încheia câteva contracte profitabile. În mod normal, acum, toate problemele tale financiare ar trebui stinse, deoarece ai posibilitatea să îți îmbunătățești finanțele. Este momentul potrivit să investești în pământ sau într-un apartament nou, pe măsură ce obțineți brusc o sumă mai mare de bani. Avantajații săptămânii rămân cei care lucrează în industria materialelor de construcții sau în construcții proprii-zise. În sfârșit, dacă dorești o mașină nouă dă-i drumul.

Horoscop Minerva Mai 2021 Scorpion Sănătate

Marte, stăpânul sectorul stilului de viață este în Rac, cee ce ar putea provoca unele aspecte de sănătate la care nu te aștepți, cum ar fi o intervenție chirurgicală în regim de urgență sau dacă nu vrei operație, atunci cu siguranță vorbim de o suferință biliară. Care problemă începe întotdeauna cu dureri de cap. Fii precaut cu privire la ceea ce mănânci și încearcă să eviți alimentele grase și condimentate. Nu încerca alimente noi. Fii mai reținut.

Pe de altă parte, sănătatea îți poate provoca unele probleme de stare, așa că este recomandat să ai grijă și să îți iei toate măsurile de precauție pentru a evita agravarea. Spun asta deoarece unii dintre voi pot răcii, nu, nu este Covid și chiar să facă febră, deci evită curentul sau vremea rece. Persoanele în vârstă vor simți o oarecare amelioare a durerilot articulare.

Citește Horoscop Minerva MAI 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top