Connect with us
Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Leu

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Mai 2021 Leu

Horoscop Minerva luna Mai 2021 Leu. Privire generală!

Luna mai va fi plină de acțiune. Cu Marte care îți aduce energie, entuziasm și distracție prin intermediul rețelei de socializare pe tot parcursul lunii, este posibil să vezi mulți prieteni și să te bucuri de ritmul de viață. Atenție însă că Marte se comportă haotic în Rac, deci ai grijă.

Soarele și Luna Nouă aduc o atenție specială casei prietenilor, așa că în zilele de după 11 mai, ia în considerare modul în care îți poți extinde perspectiva asupra lumii. Acest lucru îți poate oferi oportunitatea de a continua un efort legat de mass-media, de a te întoarce la școală sau chiar de a planifica unde să călătorești anul viitor.

Când Soarele intră în sectorul prietenilor și a grupului social din care faci parte, pregătește-te să îți iei zborul cu adevărat. Acest lucru te va stimula pentru a-ți evalua ambițiile și pentru a ajunge la stele. Depui eforturi la locul de muncă, unde faci o descoperire profesională majoră, în special pentru munca grea din trecut și legată de începutul anului. Totuși, acest lucru ar putea semnaliza, de asemenea, un eveniment sensibil, legat de familie sau chiar o mișcare dacă crezi că este timpul să te îndrepți într-o altă direție.

Horoscop Minerva Mai 2021 Leu Relațional

Soarele este lumina ta călăuzitoare și, deoarece este asociat cu iubărețul Taur la începutul lunii, cu siguranță nu te vei simți singur. Încrederea este la nivel maxim în timp ce concurezi cu cineva și mai și câștigi.

Dar vin vremuri mai dure, deoarece abilitățile în luarea deciziilor îți vor fi testate în timpul pătratului Soare – Jupiter pe 18 mai. Încearcă să eviți să te certi cu privire la lucruri care nu sunt decât diferențe de opinie. Cel mai bine te înțelegeți acum cu semnele de aer care nu iau prea în serios răbufnirile tale bruște.

Soarele intră în Gemeni pe 20 mai, așa că ai putea avea unele probleme fie cu o fostă relație, fie întâlnești pe cineva nou sau o surprinzi pe prietena ta care cochetează cu un prieten. S-ar putea să nu-ți poți păstra calmul. Respiră adânc și depărtează-te dacă este necesar.

Horoscop Minerva Mai 2021 Leu Profesional

Luna mai este pentru promovarea proprie prin marketing sau prin crearea propriului tău produs. Pe 4 mai, Mercur intră în Gemeni și în casa viitorului, a prietenior și a mediului social în care răiești și s-ar putea să dorești să creezi o listă electronică cu persoanele care îți trimit periodic mail-uri. S-ar putea ca în acest fel, să te promovezi pe piața muncii.

Luna Nouă din Taur de pe 11 mai are loc casa carierei și a imaginii publice. În următoarele câteva săptămâni, s-ar putea să dai un test pentru reînnoirea unei licențe. Ai noroc când vine vorba despre consilii profesionale sau comisii locale.

Marte din Rac face un trigon cu Neptun din casa veniturilor de la alții. Ia în considerare colaborarea cu cineva într-o afacere similară. S-ar putea să distribui liste de discuții pentru a-ți promova în continuare, munca. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, îți recomand să contactezi foști colegi care s-au mutat la alte instituții și te pot ajuta.

Pe 26 mai, Luna Plină este în Săgetător și în casa creativității și a iubirii. Probabil că ceva legat de cariera ta se schimbă. Un șef cu care te înțelegi ar putea trece pe o nouă poziție profesională sau un coleg ar putea decide să rămână în concediu pentru creșterea copilului. Fapt care te avantajează să preiei frâiele serviciului.

Horoscop Minerva Mai 2021 Leu Financiar

În mai, trebuie să cheltuiești inteligent pentru a ma rămâne și cu ceva bani în buzunar. Fluxul de numerar poate limitat. Folosește-ți resursele atent pentru a avea profituri bune. Nu este un moment bun pentru a investi pe piața de valori. Instabilitatea pe piața acțiunilor te poate face să fii puțin îngrijorat. Abia în a treia săptămână probabil, ai să observi o îmbunătățire considerabilă a finanțelor. Unii dintre voi ar putea să se gândească să cumpere o casă nouă sau să ia un împrumut pentru o locuință. Nu va fi o idee rea, cu condiția să gândești planul în cele mai mici detalii și să culegi informații în prealabil, despre condițiile creditării.

Horoscop Minerva Mai 2021 Leu Sănătate

Ești gata să accepți ideea că filozofia se combină cu înțelepciunea spirituală și cu vindecarea fizică și mentală. Cu accent pe sectorul credinței, ai putea alege să te aliniezi la învățăturile care provin dintr-o altă țară sau cultură, dar care par să răspundă la maxim apelului pentru un nou mod de a-ți trăi viața.

Pe măsură ce Soarele, planeta ta călăuzitoare, se mută în Gemeni și într-o zonă proeminentă pe 20 mai, vei fi gata să infuzezi energie în ambițiile tale. Gemenii sunt foarte creativi, aproape geniali, mai ales că pe 4 mai se mută și Mercur acolo, așa că ar fi înțelept să investești în bunăstarea ta pentru că tu ești cel mai bun atu al tău.

Citește Horoscop Minerva MAI 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top