Connect with us
Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Gemeni

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Mai 2021 Gemeni

Horoscop Minerva luna Mai 2021 Gemeni. Privire generală.

Luna mai îți aduce entuziasm și pasiune în timp ce continui să te pregătești să-i primești în semnul tău pe Mercur și pe Venus. Această binecuvântare rară îți aduce putere, magnetism și motivație. Este una dintre cele mai importante perioade din ultimii doi ani pentru a iniția planuri și a merge după ceea ce îți dorești cel mai mult.

Când Marte din Rac va face sextil cu Uranus pe 9 mai, vei fii mai puțin dominator și vei convinge însă, mai greu, pe măsură ce își va îndrepta toată energia spre sectorul de cheltuieli și venituri.

Când Luna Nouă va avea loc pe 11 mai, în Taur, probabil vei primi vești care te vor aduce în al 9-lea Cer, de la un prieten sau cunoștință. S-ar putea să fii invitat la unele evenimente importante sau chiar să urmărești cum cineva din rețeaua ta deschide o ușă către una dintre cele mai dragi speranțe și vise, așa că trăiește momentul!

Soarele trece în Casa 1 a peronalității pe 20 mai, încurajându-te să te odihnești după o perioadă atât de aglomerată. Respiră adâc în timp ce te distrezi cu niște SMS-uri necesare.

Cu toate acestea, în ciuda acestei dorințe de a sta, Luna Plină din 26 mai are alte planuri. Va scoate în evidență sfera angajării și productivității, astfel încât să poți termina un proiect de muncă, să îți asumi unul nou sau să mergi într-un loc de muncă cu totul nou. Dacă vrei un loc de muncă mai bun, acum este momentul să cauți.

Horoscop Minerva Mai 2021 Gemeni Relațional

Ești extrem de inteligent și de cochet când stăpânul tău planetar, Mercur se mută pe 4 mai în domiciliu, ceea ce înseamnă că în următoarele câteva săptămâni vei face o impresie bună cuiva de care îți place. Ești dispus să faci prima mișcare.

Un pătrat stresant Mercur-Jupiter pe 5 mai, stârnește emoții pe care ai tot încercat să le ignori, dar nu există nici un loc unde să te ascunzi când toate acestea ies la suprafață în timpul acestui tranzit. Dacă trebuie să închei odată pentru totdeaua o relație cu o fostă sau un fost, fă-o cu prudență.

Pe 8 mai și Venus se mută în Gemeni, moment în care fii atent să răspunzi la mesaje și la SMS-uri, mai mult decât de obicei. Dacă cineva avea impresia că ești un ușuratec, acum nu va mai fii atât de sigur. Este un fel fericit de a-i lăsa să te descopere.

Horoscop Minerva Mai 2021 Gemeni Profesional

Există multă activitate în sectorul banilor care vin din carieră în această lună. Pe 4 mai, conducătorul tău planetar Mercur intră în domiciliu și ai putea primi câteva informații despre ore suplimentare, un bonus sau o nouă rată de comision. Acest lucru ar putea fi destul de benefic pentru tine.

Luna nouă de pe 11 mai în Taur îmbunătățește capacitatea de a te conecta cu un grup sau o organizație profesională. Dacă abonamentul a expirat, îți recomand să te înscrii din nou în grup pentru a face noi conexiuni. Cred că este momentul pentru a analiza discuțiile cu grupurile profesionale.

Marte în Rac face o inconjuncție cu Jupiter în Vărsător aflat pe pargul dintre Casa educației și cea a carierei, pe 12 mai. Este un moment bun să încerci să-l determini pe șeful direct să fie de acord ca instituția în care lucrezi, să îți acopere unele cheltuieli de educație. Sau s-ar putea să fie nevoie de un certificat pentru o pregătire suplimentară legată de un software sau de un echipament specializat.

Luna Plină de pe 26 mai pune accentul pe sectorul muncii și a rutinelor cotidiene. Dacă ai tot amânat, ai putea descoperi câteva chichițe care te ajută enorm. Deci simplifica lista de lucruri de făcut și pentru a vedea dacă poți delega ceea ce nu vrei să faci.

Horoscop Minerva Mai 2021 Gemeni Financiar

Proprietatea este o opțiune mai bună, în schimb, și va aduce cu siguranță profituri bune pe termen lung. Dacă ai planificat să cumperi o mașină, acum este momentul potrivit pentru asta. Întreprinderile în parteneriat sau alte forme de asociere, se vor descurca foarte bine. Deși finanțele sunt stabile, totuși trebuie să ai grijă la cheltuielie excesive, deoarece acest lucru îți poate ruina bugetul. Dacă ai afaceri cu clienți din străinătate te vei descurca bine în acest moment. Contabilii se vor descurca extrem de bine în această lună.

Horoscop Minerva Mai 2021 Gemeni Sănătate

Persoanele vârstnice vor scăpa de durerile de spate și de cele articulare de care suferă periodic. Încearcă să te ușurezi de volumul de muncă, deoarece toate acestea generează stres pentru adulții tineri. Depune eforturi conștiente pentru a reduce tensiunea de la locul de muncă. Presiunea muncii începe să ajungă la tine dacă nu îți faci timp să te relaxezi și să te odihnești. Acest lucru poate duce la dureri de cap și la stări de neliniște. Femeile care doresc să înceapă o cură de slăbire ar face bine să înceapă odată cu Luna Plină.

Citește Horoscop Minerva MAI 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top