Connect with us
Horoscop Minerva 3 - 9 mai 2021. Pești

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Mai 2021 Pești

Horoscop Minerva luna Mai 2021 Pești Privire generală.

Dai foarte multă atenție problemele de acasă sau de familie luna aceasta. Se pare că ești destul de legat de ele, indiferent dacă asta înseamnă că te muți într-un alt oraș, o nouă destinație sau te apuci de renovare. Folosește momentul pentru a lua inițiativa.

Cu Marte în Casa a 5-a a iubirii și a creativității, pregătește-te de dragoste și de distracție, acestea vor fi prioritățile tale!

Soarele, Mercur, Venus până pe 8 mai, Uranus și Lilith sunt în Casa a 3-a a comunicării. Cum Venus va trece în casa familiei, Luna Nouă îi va lua locul, pe 11 mai. Fii atent la săptămâna de după 11 mai pentru o posibilă oportunitate de a-ți spori averea, fie printr-un nou loc de muncă, fie datorită unui client profitabil. Trăiește momentul!

Lună Plină din 26 mai are loc în casa carierei. Ești nerăbdător să părăsești cușca și să ieși în afara zonei de confort. Poți avea un succes revoluționar sau un eșec neașteptat, în jurul unei chestiuni publicitare, media, academice sau internaționale.

Horoscop Minerva Mai 2021 Pești Relațional

Mercur în câteva zile va fi în domiciliu, mai precis pe 4 mai. Nu este important mesajul cât livrarea să se facă la timp. Preferi calmul, agitației.

Venus intră în Gemeni pe 8 mai și inima ar putea să-ți bată mai repede când te întâlnești cu cineva care până atunci nu ți s-a părut o persoană deosebită.

Pe 11 mai, Marte face sextil cu Soarele, Luna și Lilith. De aceea, chiar dacă faci un efort bun, va trebui să-ți amintești să nu fii prea dur cu tine când lucrurile nu funcționează așa cum ai sperat. În timpul acestui aspect, ai tendința de a lua respingerea foarte personal, iar sentimentele tale sunt mai ușor de rănit.

Un trigon Mercur – Saturn, în aceeași zi, încheie luna cu o notă mult mai plăcută, mai ales dacă poți lua legătura cu cineva pe care l-ai privat de un răspuns, poate cu un fost cu care ai încheiat lucrurile pe cale amiabilă sau te întâlnești cu un prieten care nu demult, ți-a făcut o declarație de dragoste.

Horoscop Minerva Mai 2021 Pești Profesional

Luna mai pune accentul pe finanțele tale. Există oportunități pentru o avansare neprevăzută sau chiar pentru o sursă suplimentară de venit. Mercur intră în domiciliu, în Gemeni, pe 4 mai și modul în care comunici acum cu ceilalți este direct legat de câți banii pe care îi câștigi. Cu cât îți extinzi mai mult rețeaua de clienți, cu atât poți crește valoarea netă.

Luna Nouă din Taur de pe 11 mai îți aduce ocazia de a găsi o nouă sursă de venit. S-ar putea să începi ceva pe cont propriu, în subsidiar sau să ai un hobby care acum aduce profit.

Marte în Rac face sextil cu Uranus din casa comunicării, pe 12 mai. Acum ai noroc și poți cere mai multe favoruri șefilor. Îngerul tău păzitor este destul de activ, așa că, trebuie să faci o schimbare rapidă de serviciu.

Luna Plină de pe 26 mai scoate în evidență Săgetătorul, cariera, licențele profesionale și contractele guvernamentale. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, te poți trezi în fruntea unei direcții de anvergură, în următoarele câteva săptămâni. Este un moment bun pentru a introduce o aplicație nouă la oficiile poștale, la cele de securitate socială sau la orice alte agenții guvernamentale.

Horoscop Minerva Mai 2021 Pești Financiar

Nu da bani împrumut, deoarece ai șanse ca mai târziu să îți fie dificil de recuperat. Încearcă să nu-l refuzi direct. Spune-i doar că nu este momentul pentru împrumutat bani, chiar și sume mici. Dacă totuși trebuie să-il dai din anumite motive, cere o garanție. Investiți acolo unde va fi posibil să obții în condiții de siguranță cum sunt depozitele pe termen scurt, chiar dacă rentabilitatea este redusă. Mijlocul lunii îți va aduce câștiguri frumușele, așteptate aș spune.

Cu toate acestea, ia în considerare toate aspectele – atât pozitive, cât și negative – înainte de a profita de orice oportunitate. Vei beneficia cu adevărat numai după ce vei analiza viabilitatea proiectului. Vestea bună este că atenția îți va aduce cu siguranță o îmbunătățire a stării financiare. Dacă ai și cel mai mic dubiu cu privire la unde să investești, consultă un expert. Investițiile în terenuri sau cumpărarea unui apartament, nu este o idee grozavă.

Horoscop Minerva Mai 2021 Pești Sănătate

Concentrarea asupra sectorului spiritual te poate determina să faci din yoga o practică zilnică pentru armonizarea minții, corpului și spiritului. Făcând acest lucru în mod regulat, te îndepărtezi de stres, ești mai puțin predispus la anxietate și să rămâi calm și suplu, indiferent de vârstă.

Când Soarele, stăpânul semnului în care cade caa sănătății, se mută în Gemeni pe 19 mai, s-ar putea să fii pregătit pentru o rutină care se potrivește perfect înclinațiilor tale naturale.

Dacă nu îți plac antrenamentele în forță, Pilates ar putea fi ceea ce ai nevoie pentru a-ți păstra mobilitatea organismului. Găsești pe YouTube o grămadă de exerciții.

Citește Horoscop Minerva MAI 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top