Connect with us
Horoscop Minerva 3 - 9 mai 2021. Capricorn

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Mai 2021 Capricorn

Horoscop Minerva luna Mai 2021 Capricorn – Privire generală.

Pe măsură ce Marte încinge casa parteneriatelor de orice fel, îți încarci bateriile cu energia unui tun laser. Situția va continua cea mai mare parte a lunii, mai exact până pe 10 iunie. La acea dată, planeta roșie va intra în casa resurselor de la alții și va face din relațiile de muncă o prioritatea maximă. Acceptă acest moment interesant în săptămânile următoare.

Dincolo de aceasta, luna mai este plină de alte evenimente astrologice. Soarele, Mercur, Venus, Uranus, Lilith și Luna Nouă din 11 mai sunt în cea de-a 5-a casă, a iubirii și a creativității în prima jumătate a lunii. Zilele de după 11 mai ar putea aduce cheful de renovări în casă, de a te muta sau de a rezolva o problemă legată de familie.

Cu toate acestea, atunci când multe dintre stele încep să migreze către casa a 6-a a stilului de viață, vei fi gata să te concentrezi asupra propriilor dorințe. Pe 19 mai, Soarele intră Gemeni semn că vei acorda o mai mare atenție relațiilor cu colegii de muncă sau a-i putea cumpăra un animal de companie.

Luna Plină are loc în Săgetător, în Casa a 12-a și poate aduce o etapă importantă în ceea ce privește talentele de care știu prea puțini. Un eveniment misterios sau o șansă de a te dezvolta profesional poate apărea acum.

Horoscop Minerva Mai 2021 Capricorn Relațional

Sextilul dintre Marte și Uranus de pe 8 mai aduce primul indiciu despre lucrurile bune care vor veni. Când rămâi concentrat, poți realiza aproape orice, așa că petrece ceva timp stabilind obiective înainte de a face primii pași pentru a le atinge. În scurt timp, vei fi la jumătatea drumului.

Luna Nouă din Taur de pe 11 mai, arată că este posibil să fii extrem de competitiv în a obține ceea ce dorești și așa și trebuie să se întâmple. Înseamnă că ești pregătit pentru orice va urma. Apare ceva nou este la orizont și ești pregătit pentru asta.

Pluto retrograd te încurajează să cauți răspunsurile în interior. Analiza relațiilor anterioare te poate ajuta să vezi eroarile anterioare. Știi acele vremuri în care ai insistat să faci totul în felul tău? Acum vezi cum ți-a ieșit asta!

Horoscop Minerva Mai 2021 Capricorn Profesional

Luna mai cere multă atenție unei afaceri de acasă. Mercur intră în Gemeni pe 4 mai și s-ar putea să înființezi un birou la domiciliu sau să transformați garajul în birou. Poate cauți să adăugi monitoare la configurarea computerului sau să obțineți echipamente specializate, cum ar fi o imprimantă 3D.

Luna Nouă are loc în Taur pe 11 mai, iar pentru următoarele câteva săptămâni sunt favorizate companiile centrate pe vânzări și imobiliare rezidențiale, asistența medicală la domiciliu și construcții. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, ar putea exista o mulțime de oportunități în aceste domenii.

Luna plină are loc pe 26 mai în Săgetător și în casa abilităților psihice și a talentelor ascunse. Ai ocazia să soliciți o majorare sau ai putea să bifezi o etapă importantă în carieră și care va aduce și un venit mai mare.

Horoscop Minerva Mai 2021 Capricorn Financiar

Posibil să nu fie o lună atât de bună pentru tine. Cheltuielile excesive trebuie reduse cu orice preț. Venitul tău a crescut, te ajută să ai un buget echilibrat și menține stabil contul financiar. În cea de-a doua săptămână, poate că va trebui să suporți niște cheltuieli neașteptate. Vei putea face față acestor cheltuieli din cauza unor aranjamente anterioare.

Marte în Rac în casa parteneriatelor de orice fel, face un sextil cu Uranus din casa creativității pe 8 mai. Aspectul sugerează o creștere potențială a veniturilor dinspre carieră. Ai putea găsi o sursă secundară de venit printr-un job secundar. Sau s-ar putea să lucrezi mai multe ore, aducând mai mulți bani.

Evită să împrumuți bani celor ce cer, în a treia săptămână, deoarece există șanse să nu îi mai recuperezi niciodată. Finanțele vor rămâne stabile dacă vei găsi o modalitate de a câștiga un venit suplimentar. Orice bani în plus pe care îi câștigi te vor ajuta să navighezi în această perioadă de venituri mici și cu triplarea prețurilor la diverse produse de strictă necesitate.

Horoscop Minerva Mai 2021 Capricorn Sănătate

Cu Mercur în domiciliu, în casa stilului de viață și a sănătății până pe 2 iunie, luna aceasta te poate face mai activ, vizând o stare de sănătate mai bună. Această influență te poate neliniști, totuși, astfel încât mișcarea să fie o necesitate pentru a-ți liniști mintea, pentru a te centra pe corpul tău și pentru a-ți permite să fii productiv la locul de muncă.

În plus, cu Mercur aici vei fi nerăbdător să îți îmbunătățești și mediul de acasă. Dacă trebuie să faceți modificări, în așa fel încât să poți urma un stil de viață mai sănătos, îți recomand să începi acum. Și dacă ai probleme cu alergia la mucegai, spori sau acarienii, curățenia de primăvară te poate scăpa de griji.

Citește Horoscop Minerva MAI 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top