Connect with us
Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Taur

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Mai 2021 Taur

Horoscop Minerva luna Mai 2021 Taur. Mercur și Nodul Nord revigorează Casa a 2-a a banilor munciți. Acest lucru te va determina probabil să cheltui o mulțime de bani, dar, în aceeași măsură, te încurajează să câștigi mai mulți bani. Este unul dintre cele mai fierbinți puncte în ce privește cheltuieli din ultimii doi ani.

Cu toate acestea, încă de la începutul lunii, Soarele te încurajează să stai retras, să-ți dorești singurătatea sau să te odihnești și să îți reîncărci bateriile. Luna Nouă în semnul tău, pe 11 mai te încurajeză să visezi și să îți faci planuri pentru viitor.

Doar când Soarele va intra în Gemeni pe 20 mai, lucrurile se mai nuanțează. Este cu siguranță una dintre perioadele bune ale anului și, împreună cu stăpâna ta Venus, alături de tine, vei încerca plăcerea la fiecare pas. Răsfață-te cu ceea ce te face fericit cât mai ai timp. În a doua parte a lunii mai, începi să faci pași către viața care dorești să o construiești în viitor, atât personal, cât și profesional.

Luna Plină are loc în Săgetător pe 26 mai în casa resurselor de la alții. Aceasta pune un accent major asupra relațiilor de tot felul, în special, cele de afaceri și de investiții pe termen lung. O schimbare surpriză ar putea apărea pe măsură ce iese brusc ceva la iveală, îndemnându-te rapid să faci o promisiune, să te muți, să te logodești sau chiar să te căsătorești. Dar dacă nu ești pregătit, acest lucru te poate face să explodezi ca o petardă.

Horoscop Minerva Mai 2021 Taur Relațional

Mai începe cu o notă pozitivă, alăturându-i pe Neptun și Marte într-un trigon pe 23 mai care va stârni unele sentimente pasionale. De obicei, îți place să rămâi serios și să nu-ți arați sentimentele, dar îți este greu să ții în frâu entuziasmul.

Există apoi un sextil Venus-Pluto pe 7 mai, care oferă o mulțime de energie bună, iar implicarea lui Pluto îți amintește să lași uneori lucrurile în voia sorții. Ai vise extrem de vii sau vezi că se manifestă semne ale unei iubiri adevărate? Nu ignorați acele mici indicii care încearcă să vă conducă spre ceva minunat.

Pe 9 mai Venus intră în Taur, așa că pentru restul lunii ești dispus să aștepți până momentul potrivit pentru a te deplasa. Nu gândi prea mult lucrurile. Ești o persoană responsabilă și capabilă, care va deveni un partener excelent pentru persoana care trebuie.

Horoscop Minerva Mai 2021 Taur Profesional

Aceasta este o lună bună pentru nativii Taur. Ai multă energie lucrând din culise. Pe 4 mai, Mercur intră în Gemei și comunicarea ar putea deveni haotică. Asigură-te că informațiile sunt copiate și într-un fișier de rezervă dacă schimbi telefonul sau operatorul de telefonie.

Pe 11 mai este Luna Nouă în semnul tău și în Casa personalității. Ai putea primi câteva informații interesante despre bonitatea și bunăstarea instituției în care lucrezi. Poate dorești să verifici în continuare pentru a vedea dacă acestea sunt bârfe sau adevărate și, dacă este adevărat, îți recomand să îți pregătești CV-ul.

Marte în Rac face sextil cu Uranus aflat în casa stimei de sine și casa ta de carieră pe 8 mai. Este un aspect excelent pentru găsirea unui nou loc de muncă sau
obținerea unei promovări. Acțiunea combinată cu bafta poate duce la rezultate minunate. Dar acționează rapid, deoarece această energie se va risipi în câteva zile.
Luna Plină din Săgetător de pe 26 mai, se concentrează pe un parteneriat sau un furnizor important pentru desfășurarea muncii. S-ar putea să negociezi o ofertă mai bună cu privire la tarifarea in vrac sau la expediere ori poți avea acces la un produs fierbinte înainte de oricine altcineva.

Horoscop Minerva Mai 2021 Taur Financiar

Șansele de a discuta despre acest lucru cu prietenii și colegii sunt foarte mari. Vei discuta detalii cu partenerii. În a treia săptămână este posibil ca finanțele să nu fie atât de grozave pe cât te aștepți. S-ar putea să îți fie ușor dificil să finalizezi proiectele cât ai bate din palme. Trebuie să fii foarte atent la investițiile majore. Verifică încrucișat toate documentele și așteptă un moment mai bun pentru a semna ceva nou. Câștigurile prin dividende, dobânzi fixe la depozite și chiriii nu pot fi excluse. Tranzacțiile financiare vor aduce rezultate extraordinare.

Horoscop Minerva Mai 2021 Taur Sănătate

Nivelul de energie pot fi puțin redus în prima săptămână a lunii, deoarece accentul este pus pe un sector subtil și spiritual. Cu toate acestea, adoptarea unei practici spirituale – meditație, rugăciune, yoga, sau poate învățarea unor lucruri legae de vindecare și de auto-energizare ori de acupunctura te poate ajuta să elimini blocajele care ar putea împiedica starea de bine interioară.

Fă toate acestea acum cât Soarele este în semnul tău, deoarce de pe 20 mai va intra în Gemeni și nu vei mai avea susuținerea energetică de acum. Este timpul să îți planifici cursul către sănătate și bunăstare, creând obișuința zilnică care te poate ajuta să îți atingi obiectivele de sănătate.

Citește Horoscop Minerva MAI 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top