Connect with us
Horoscop Minerva 3 - 9 mai 2021 Vărsător

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Mai 2021 Vărsător

Horoscop Minerva luna Mai 2021 Vărsător Privire generală. Fii una cu pasiunile tale.

Este timpul să te cufunzi în plăcere. Dacă ești singur trebuie să folosească acest combustibil pentru a alerga după dragoste și pentru a căuta conexiunea cu sufletul pereche. Dacă ai o relație angajată, poți folosi puterea de foc a lui Marte din Rac pentru a încălzi relația, încă o dată. Dacă ai o pasiune creativă s-ar putea să te simți inspirat în mod special și poți crea ceva de senzație.

Mercur, Venus, Uranus, Lilith și Luna Nouă sunt în Casa a 4-a a familiei și s-ar putea să te bucuri de mai mult timp de stat acasă. În luna următoare, ai putea lua în considerare reamenajarea spațiului, mutarea sau gestionarea unor probleme cruciale de familie.

Luna Plină are loc în casa a 11-a a viitorului, pe 26 mai. Acest lucru ar putea aduce o promovare, o realizare sau șansa de a deveni lider. Folosește această energie pentru a conserva poziția obținută sau pentru a privi spre noi culmi pe care ai dori să le cucerești. Pentru tine nmic nu este imposibil.

Horoscop Minerva Mai 2021 Vărsător Relațional

Mercur, stăpânul comunicării, se desparte de Taur și trece în domiciliu, în Gemeni, pe 4 mai, odată cu vibrația nu știu ce se va întâmpla în continuare, dar cred că are să-mi placă. Nu te abține să spui ceea ce crezi și simți. Spontaneitatea este incitantă acum!

O conjuncție plăcută pe 2 mai, între Venus și Lilith, sugerează că încet și constant câștigă cursa, iar trecerea Soarelui pe 19 mai în Gemeni indică schimbarea, dar ar putea avea loc mai încet decât ți-ai dori. Fii răbdător. Foarte, foarte răbdător.

Tot acum are loc conjuncție Soare-Uranus, care nu este la fel de interesantă pe cât ar putea fi în alte semne, dar există câteva lucruri foarte surprinzătoare. Dacă tânjești să te eliberezi de ceva sau de cineva și până acum te-a reținut, ai cale liberă. Fă-o!

Horoscop Minerva Mai 2021 Vărsător Profesional

Luna mai aduce multă energie în comunicare dar și pentru semnarea contractelor. Modul în care te exprimi va face diferența în această lună. Mercur intră în Gemeni pe 4 mai și este posibil să ți se solicite să scrii ceva despre tine sau să faci o prezentare cu privire la un proiect la care lucrezi împreună cu echipa ta.

Lună Nouă în Taur pe 11 mai, face ca în următoarele câteva săptămâni să revizui un contract pentru o achiziție sau un loc de muncă mai bun. Acesta este și momentul în care ai putea obține mașină de serviciu sau un venit colateral pentru ratele propriei mașini.

Marte în Rac și în casa stilului de viață, face un sextil cu Uranus din casa familiei pe 8 mai. Unii te consideră competent și capabil să preiei frâiele conducerii. Gândește-te să discuți cu șeful direct despre conducerea unei echipe sau despre direcția carierei tale, în această instituție.

Luna Plină de pe 26 mai are loc în Săgetător și în casa viitorului și a prietenilor. Vei fi extrem de vizibil. Postările de pe rețelele sociale sunt văzute de mai mulți oameni. Ai grijă dacă publici ceva controversat, deoarece te-ar putea lua la ochi un șef sau cineva de la Resurse Umane.

Horoscop Minerva Mai 2021 Vărsător Financiar

Veniturile disponibile cresc mult destul de mult și ai mai multe opțiuni la îndemână de a le face să lucreze pentru tine. Este un moment bun pentru a analiza diferite căi de investiții și pentru a planifica siguranța zilelor de mâine. Proprietatea funciară este o opțiune viabilă și este garantată pentru că aduce profituri bune.

Luna aceasta are ca scop planificarea atentă precu și menținerea piciorului pe frână în ce privește cheltuielile, astfel încât să fii în limitele bugetului. Dacă ai vrea să investești în criptomonede sau acțiuni, aș zice să te gândețti de două ori înainte de a o face. Dacă ai fost împovărat de datorii, de ceva timp, acum vei putea începe să le plătești.

Dacă lucrezi în sector bancar atenție că va urma o perioadă de schimbare a politicilor bancare. Cei care au afaceri și care au investit în acțiuni vor obține randamente excelente din investițiile anterioare.

Horoscop Minerva Mai 2021 Vărsător Sănătate

Cu războinicul Marte în Rac și sectorul sănătății, a relațiilor cotidiene de muncă și a nutriției, vei beneficia foarte mult timp în aer liber, de mers pe jos, de drumeții și de a face orice altceva care îți permite să îți odihnești creierul pentru o vreme. Pot apărea însă, unele cheltuieli medicale, însă nu pot fi evitate.

Cu toate acestea, pe măsură ce această planetă dinamică tranzitează casa stilului de viață până pe 10 iunie, poate vrei să faci un efort concertat pentru a-ți actualiza rutinele. Atenție, că Marte te încurajează să analizezi felul ăn care mănâni și ce anume mănânci și este posibil să descoperi motivele emoționale, uimitoare pentru creșterea în greutate. Sentimentele îți pot conduce deciziile din această zonă, iar deblocarea emoțiilor prin conștientizare poate elibera fluxuri proaspete de energie.

Citește Horoscop Minerva MAI 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top