Connect with us
Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 - Balanță

Horoscop lunar

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 – Balanță

Privire generală. Decembrie ar putea fi luna care ar putea schimba jocul la nivel național într-un mod foarte real, pe măsură ce planetele cheie, inclusiv Marte pot aduce un final satisfăcător momentelor de frustrare și întârziere și îți va permite să te simți mai optimist cu privire la viitor.

Venus stăpâna ta planetară va trece în Săgetător pe 16 decembrie, așa că ai mijloacele de a naviga prin orice situație cu tact și diplomație.

Pe 21 decembrie Soarele va intra în Capricorn și te încurajează să preiei controlul. Inventivitatea va fi în prim plan. Dacă trebuie să câștigi bani în plus, ai să poți face acest lucru.

Dacă ești gata să iei o decizie bună, Eclipsa totală de Soare și Luna Nouă de pe 14 decembrie, sugerează că, dacă faci un pas înainte, îți vor veni în ajutor forțe care te pot ajuta să marchezi. Împărtășește-ți ideile cu alții, este posibil să poți folosi resurse de care habar nu aveai.

Comunicarea devine importantă cu Soarele în Casa a 3-a a comunicării. Este un moment bun să te aventurezi și să cauți noi oportunități. Ar putea fi mult mai multe decât crezi, iar acesta poate momentul al descoperirilor neașteptate.

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Balanță Relaţional

Luna aceasta îți va aduce mulțumire viața personală. Vei putea petrece câteva momente minunate cu partenera/ul ta/tău, care vă vor aduce mai aproape ca niciodată. Acest lucru va compensa cu siguranță programul agitat din ultimele săptămâni în care nu ai putut să-i acorzi partenerei sau partenerului, suficient timp. 

Și cuplurile căsătorite vor scăpa de multe neînțelegeri aduse de petrecerea timpului acasă și dacă ați trecut testul recluziunii, vă va întări relația. Nu să iei familia sau partenerul ca un dat de la sine care tebuie să meargă, ci trebuie să îți arați aprecierea față de ei cu fiecare șansă pe care o ai. Încearcă să nu te opui soției/soțului în vreun fel, deoarece acest lucru ar putea duce la o ceartă serioasă.

Ai putea să te găsești într-o situație incomodă pe măsură ce o flacără veche se reaprinde în urma discuțiilor de pe net. Cel mai bine este să eviți să te implici, statul acasă în fața calculatorului poate distorsiona cu ușurință imaginea reală. 

Dacă sunteți separați nu te implica, în grabă, cu nimeni. Numai așa viața personală va fi stabilă și orice problemă cu care te confrunți va fi rezolvată. Posibil să cunoști pe cineva cu adevărat interesant care să îți atragă atenția, dar repet faptul că găsești un soi de eliberare în discuțiile de pe net, nu înseamnă că lucrurile sunt chiar așa. 

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Balanță Profesioal

Luna aceasta vei avea succes în a-ți croi o nișă profesională pe măsură ce vei lua niște decizii înțelepte. Viața profesională va evolua în bine dacă eviți metodele încercate și testate de alții și începi să gândești tu lucrurile. Acceptați orice ofertă de promovare pe care o primești, deoarece aceasta va fi în interesul tău. 

De asemenea, gândește-te bine înainte de a lua orice decizie dar, mai ales, gândește-ți cariera dintr-o perspectivă pe termen lung. Nu lăsa încrederea de sine să scadă pentu că îți va împiedica  creșterea. Șansele mari nu vin să îți bată la ușă în fiecare zi, așa că apucă-le cum apar. Este doar o sugestie pentru a depune eforturi suplimentare. 

Nu ezita să îți folosești experiența și să lucrezi în colaborare cu colegii sau cu subordonații pentru a-ți atinge obiectivele. Dacă lucrezi în domeniul PR și, în special, bancar, va trebui să depui eforturi serioase pentru a obține rezultatele dorite. La locul de muncă, lucrurile se vor schimba în bine, undeva la sfârșitul lunii, atunci când se vor clarifica multe aspecte. Nu da responsabilități unei persoane nesigure. De asemenea, recunoaște când greșești și totul va decurge în favoarea ta. Starea de spirit pe care trebui să o adopți este prudența.

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Balanță Financiar

Din acest punct de vedere, luna decembrie va fi mai mult sau mai puțin stabilă pentru tine și nu vei întâmpina probleme în ceea ce privește starea financiară. De ceva vreme, te frământă o problemă juridică dar până la mijlocul lui decembrie o vei rezolva deschizând drum unor noi surse de venit. Lucruri rezolvate în trecut vor aduce profituri neașteptate. 

Luna aceasta ai putea să-ți cumperi un nou autotuism dacă asta îți dorești. Dacă ai o afacere, mare sau mică, va trebui să te reorientezi, să aduci schimbări serioase în strategie dacă vrei să eviți pierderile. Dacă te gândești să închei un parteneriat, este un moment bun pentru a face acest lucru. 

Poți câștiga financiar printr-o promovare sau o nouă ofertă de muncă. De asemenea, fiind o perioadă a reducerilor vei face cumpărături serioase, în special bunuri de uz casnic. În schimb, nu este un moment potrivit pentru a solicita împrumuturi bancare. 

Dacă ești angrenat în domeniul artistic și creativ, pictură, muzică și scris, vei putea să îți lansezi online lucrările și să profiți de beneficiile acestora. 

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Balanță Sănătate

Nopțile pierdute și socializarea intensă pe net nu ar trebui să fie ceva obișnuit. Ar trebui să fii atent la sănătatea ta, mai ales dacă ai câteva kilograme în plus sau alte afecțiuni cronice. Vestea bună este că ai parte de liniște în casă, dar drumurile, chiar și la muncă, se vor dovedi agitate și stresante. Ferește-te de răceli, o iritație a ochilor și posibile probleme legate de stres ți-ar putea face zile grele. S-ar putea să fii frustrat din cauza acțiunilor iresponsabile ale unei persoane apropiate. 

Recreerea va fi importante pentru a-ți păstra mintea limpede. Di păcate nu poți să te mai plimbi cum ți-ai dori, așa că fii cu ochii pe ce mănânci pentru a-ți controla greutatea. Dacă ai dureri de cap frecvent ar trebui să mergi la medicul de familie, nu se știe ce se ascunde în spatele lor. Programul încărcat și agitat te-ar putea face să-ți ignori sănătatea. Problemele amânate vor fi triate cu grijă și rezolvarea lor îți va aduce sentimentul de ușurare. 

Horoscop lunar decembrie 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top